Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα πηγαινω προσκοπους...
και μετα σε κατι σκυλακια που τα δινουν για υιοθεσια, 2 σκυλακια 6μηνων, και αλλα δυο 3χρονων περιπου, τωρα δεν ξερω κι ακριβως, ολα της ιδιας ρατσας τα εχει μια φιλη της μαμας μου και ο αδερφος της (αυτης που τα εχει) τα χτυπαει με τη ζωνη και τους τρεχει αιμα...
Δεν ξερω πως μπορω να βοηθησω, θα τα βαλω κι εδω για αγγελια (για αυτο παω, θα τα βγαλω φωτο) αλλα θα της πω κι ολας οτι κατ αρχην κακοποιημενο σκυλακι δε θα παρει κανεις...Ειναι αρχη ακομα που τα κακοποιει, γι αυτο θα προσπαθησω να βοηθησω στην αγγελια, ουτως ωστε να μην υποφερουν και να μην αναπτυξουν καποιο ελαττωμα στη συμπεριφορα τους απο την κακοποιηση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
νιαου τι να σου πω οτι μπορεις κανε για τα καημενα τα κουταβακια.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου, γιατι δεν ζητας την βοηθεια του stray?
anabou
Διάσημο μέλος

Αύριο θα κάνω και την μεγάλη έξοδο, θα πάω σούπερ μάρκετ! Στο δίπλα τετράγωνο είναι αλλά κοντεύω να κλείσω βδομάδα εδώ μέσα και φαντάζει πολύ μακριά στα μάτια μου.
Νιάου αν του πεις ότι κανείς δεν θα τα πάρει αν τα δει σε κακή κατάσταση ίσως να σταματήσει να τα χτυπά. Όπως και να'χει καλό είναι να βάλεις αγγελίες όπου μπορείς για να δοθούν το συντομότερο. Κρίμα τα καημένα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΒορειοΕλλαδίτισσες καλά να περάσετε και περιμένουμε νέα.
Νιαου, μίλα με το stray! Τα σκυλακια πρέπει να φύγουν από κει άμεσα. Άκου τα χτυπάει μέχρι να βγάλουν αιμα! Έλεος!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
και η καημενη ακουσε καποιο σκυλακι να κλαιει, πηγε τρεχοντας εκει αλλα ηταν πλεον αργα...Η εικονα που ειδε ηταν φριχτη... Ο μ****ας αυτος ειχε τη ζωνη στο χερι και απο κατω το σκυλακι εκλαιγε και προσπαθουσε να φυγει. Αιματα κατρακυλουσαν στο προσωπο του...
:cry: Η αδερφη μου καταλαβε τι γινοταν και του ειπε: Δεν μπορεις να το κανεις αυτο στο σκυλι! Αλλα αυτος εκανε να τη χτυπησει και αυτη, και της ειπε οτι θα κανει οτι θελει... Τι να πω, χτυπα τα σκυλακια, χτυπα και τα ανηψια του, πηγε να χτυπησει και την αδερφη του... Κριμα, κριμα... Δεν ξερω, που να το καταγγειλω;;;;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παραθετω εδω την απαντηση της Μαρινας
Καλησπέρα,
Ζητάς βοήθεια αλλά από την άλλη δε θέλεις να γίνει καταγγελία. Μπορώ να πάρω
τα ζώα με εισαγγελέα αλλά δε γίνεται να το κάνω μόνη μου αν δε ξέρω τα
στοιχεία των ιδιοκτητών, τα στοιχεία αυτού που τα κακοποιεί και από που έχω
τις πληροφορίες. Δε θα δεχτούν να κατηγορήσω έτσι έναν άγνωστο, συνήθως
ζητούν φωτογραφίες ή μάρτυρες και μετά πάει αυτόφορο.
Αν δε γίνονται τα παραπάνω, τα ζώα πρέπει να φιλοξενηθούν αλλού αλλά και
πάλι πρέπει να έχουμε στοιχεία ιδιοκτητών, όμως εμείς δεν έχουμε χώρο αυτή
τη στιγμή για κατοικίδια, θα πρέπει να αναλάβει κάποιος τη φιλοξενία και θα
τους βρούμε σπίτι σίγουρα.
Μια 3η λύση είναι να στείλω επιστολή, αλλά και πάλι θα πρέπει να εμφανιστεί
κάποιος, χωρίς συνεργασία δε γίνεται.
Δυστυχώς σε αυτά δεν υπάρχουν κρυφές καταγγελίες, γιατί απλά δε μπορώ να
τους καταγγείλω αν δεν έχω στοιχεία από κάποιον, δε θα τα δεχτούν.
Εχθές πάντως πήγαμε στον εισαγγελέα με φωτογραφίες ενός κακοποιημένου στην
Κηφισιά και έβγαλε απόφαση για αυτόφορο. Αλλά έχουμε κάνει καταγγελία
επώνυμη πιο πριν και μετά "φιλική" επαφή με τον "ιδιοκτήτη".
Μαρίνα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
) αλλα το αλλο, μολις πηγα να το χαιδεψω τραβηχτηκε και εκλαιγε και του πηρε πολυ χρονο μεχρι να μ εμπιστευτει... Ειχε υποστει μεγαλη κακοποιηση το κακομοιρο... Μολις τον ειδα παντως τον ****** τον θειο τους μου ηρθε να του τιναξω τα μυαλα στον αερα του απονου του ******!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νιάου μου πρέπει να είναι εντελώς άσχετοι από σκυλιά οι άνθρωποι αυτοι!!! Τα bobtail όπως και όλα τα ματρύτριχα σκυλιά τα κουρεύουν τους καλοκαιρινούς μήνες και μάλιστα όχι εντελώς, για να μην υποφέρουν από τη ζέστη. Το χειμώνα είναι απαράδεκτο για το σκυλί μπορεί να αρρωστήσει.......το ενα το ειχαν κουρεψει τελειως και τα ειχαν ολα στο μπαλκονι και οπως καταλαβαινετε εκεινο κρυωνε...(ειναι ρατσας bobtail)![]()
Γιώτα , Γωγώ, Yasmin τελικά οι τρεις σας πήγατε για καφέ, ή μαζευτήκατε κι άλλες / άλλοι?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Πηγα που λετε σημερα... Κατ αρχην το ενα το ειχαν κουρεψει τελειως και τα ειχαν ολα στο μπαλκονι και οπως καταλαβαινετε εκεινο κρυωνε...(ειναι ρατσας bobtail) Απο τα αλλα δυο, τα μωρα του το ενα το δινουν αυριο (της εδωσα και την καρτελα που εχει παραθεσει στο αρθρο της η γιασμιν για να τη συμπληρωσει αυτος που θα το υιοθετησει) αλλα το αλλο, μολις πηγα να το χαιδεψω τραβηχτηκε και εκλαιγε και του πηρε πολυ χρονο μεχρι να μ εμπιστευτει... Ειχε υποστει μεγαλη κακοποιηση το κακομοιρο... Μολις τον ειδα παντως τον ****** τον θειο τους μου ηρθε να του τιναξω τα μυαλα στον αερα του απονου του ******!
![]()
δηλαδη αλλα 2 μενουν για υιοθεσια η μαμα με το αλλο μικρο?εγω θα εκανα σιγουρα καταγγελια δεν μπα να μου ελεγαν.........
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια τα σκυλια τα εχουν στο μπαλκονι! Παρακαλω ζητω τη βοηθεια σας για να σωσουμε τουλαχιστον το μωρο! Η αγγελια που εχω βαλει (ειναι και στην υπογραφη μου) ειναι αχρηστη! Κανεις δεν ανταποκρινεται! Παρακαλω να βοηθησετε, λεγοντας σε γνωστους σας, φιλους συγγενεις, οποιος το θελει να ενημερωσει στο τηλ που υπαρχει στην αγγελια... Παρακαλω βοηθεια!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα η αδελφη αυτουνου τον βλεπει να τα βαραει και δεν του λεει τιποτα??δεν καταλαβαινω.και αφου τα κακοποιει θα πρεπει να δωθει και το μεγαλο.
Αφου εφυγε... Δεν τα κακοποιει πια. Συνηθως τα βαζουν μεσα. Αλλα ο φιλος του γιου αυτης που τα χει φοβαται τα σκυλια και οποτε ερχεται (μερικα απογευματα) τα βγαζουν εξω στο κρυο!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ χαιρομαι! Καποιος επισκεπτης θα ηταν απο εδω! Πουληθηκε γρηγορα παντως... Αχ, ωραια, τα γλυτωσα τα μικρουλια!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!τα μεγαλα τι εγιναν?το πμ μου το πηρες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool