Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
27-01-07
19:42
μπραβο βρε Νιαου μου!!τα μεγαλα τι εγιναν?το πμ μου το πηρες?
Το πηρα Μαριελ
Τα μεγαλα δεν ηταν προς πωληση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
27-01-07
19:43
τα κρατησαν δηλαδη αυτοι που τα κακοποιουσαν
?
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
27-01-07
19:59
τα κρατησαν δηλαδη αυτοι που τα κακοποιουσαν?
Οθειος τα κακοποιουσε
, εφυγε τωρα για εξωτερικο
Η μαμα της φιλης της αδερφης μου τα εχει τωρα, τους φερεται καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα.
27-01-07
20:41
εφυγε για παντα;;;;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
27-01-07
21:00
Ναι, εκτος απροοπτου

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η georgia-odysseas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 253 μηνύματα.
27-01-07
21:11
μακαρι......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
!!τα μεγαλα τι εγιναν?το πμ μου το πηρες?