Καλάθι-Τσάντα μεταφοράς

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

amelie89

Νεοφερμένο μέλος

Η amelie89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Καλησπέρα, τώρα που πλησιάζουν οι διακοπές ψάχνω για τσάντα-καλαθάκι μεταφοράς για τον γατούλη μου.. Είπα μήπως κάποιος απο το φόρουμ έχει κανένα που δεν το χρειάζεται και το δίνει ή και το πουλάει, πριν αναζητήσω καινούριο σε πετ-σοπ.. Δύσκολοι οικονομικοί καιροί γαρ.. Ευχαριστώ!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως σαν λύση ανάγκης όταν χρειάστηκε να πάρω βρήκα με 15 ευρώ νομίζω και είναι και μια χαρά (και ωραίο χρωματάκι χαχαχαχα). Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει πιαστράκι αν θες να περάσεις λουρί για να το κουβαλάς στον ώμο αλλά κατά τ΄άλλα έβαλα και ένα κουβερτάκι μέσα και είναι αρκετά ευρύχωρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια?? δεν έχω βρει πουθενά με κάτω απο 23.. τα υφασμάτινα δε απο 30 και πανω.. μάλλον πρέπει να κάνω καλύτερη έρευνα αγοράς..(??) θα το δω τότε.. σ ευχαριστώ Εύη! Ελπίζω να βρω κάτι!

Σου στέλνω πμ με πληροφορίες :)

Εύη σε ευχαριστώ αλήθεια πολύ!! Θα το ψάξω λοιπόν!! Καλές διακοπές!! :)

Αν κάποιος ακόμα έχει να προτείνει κάτι θα βοηθούσε πολύ! :)

Αν έχεις κάποιο παλιό σάκο οπως το παρακάτω μπορείς να το μετατρέψεις πολύ εύκολα σε γατοφόρο!
18_6_orig.jpg

Στο μπροστινό ή/και στο πίσω μέρος αφαιρείς ένα μέρος του υφάσματος και το αντικαθιστάς με διχτάκι. Μπορείς να βάλεις και δίχτυ στα πλαϊνα για καλύτερο αερισμό αν θέλεις.

χμμμ.. δεν είναι άσχημη ιδέα.. αν δε βρω κάτι έτοιμο μάλλον θα αυτοσχεδιάσω.. ευχαριστώ!:)

Αλήθεια?? δεν έχω βρει πουθενά με κάτω απο 23.. τα υφασμάτινα δε απο 30 και πανω.. μάλλον πρέπει να κάνω καλύτερη έρευνα αγοράς..(??) θα το δω τότε.. σ ευχαριστώ Εύη! Ελπίζω να βρω κάτι!

το πετ σπο στη γειτονια μου τα εχει 12-20 ευρώ
12 πήρα το καλάθι της Σταχτοπουτας μου
Αν μενεις Αθηνα να σου στείλω μηνυμα
Κοριτσια με τις πατεντες...
πώς θα μετατρεψω τη γατοφόρο σε σακίδιο πλάτης?
θέλω να την κρεμάω στην πλάτη όταν μετακινούμαι, όχι να τη σερνω!
είναι εύκολο???

Επειδη ειναι καλοκαιρι παντως..και κανει μεγαλες ζεστες...να κοιταξεις να αεριζεται καλα το γατακι.Ειναι πολυ ευκολο να παθουν αποπληξια τα ζωα...μιλαω στην περιπτωση που μετατρεψεις τσαντα σε γατοφορο..:)

σ ευχαριστω να σαι καλά!
τα φατσουλίνια μου σ ευγνωμονούν!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back