Καλές γιορτές

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
Αυριο επιτελους φευγω για Χιο....
Θα παρω τον φορητο υπολογιστη μαζι μου, αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ και να σας γραφω, λογω ελλειψης χρονου.:(
Γι'αυτο, θελω πριν φυγω, να σας ευχηθω καλες γιορτες, ομορφα και χαρουμενα Χριστουγεννα, με οση περισσοτερη αγαπη μπορειτε!
Α, και ελπιζω ο χρονος που ερχεται να ειναι πολυ καλυτερος απο τον προηγουμενο και για εμας και τα ζωακια μας!:D

Ελπιζω να μπορω να σας γραφω απο την Χιο, αν και το βλεπω δυσκολο!

Καλη ανταμωση λοιπον....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο ταξιδι σε σενα και στη σαρδελα :) Και καλες γιορτες!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλο ταξιδι σαρδελακι μου Δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω χαρα μου αχ εκεινο το αρωμα του νησιου σαν να ερχετε στα ρουθουνια μου καλε μπες σε ενα ιντερνετ καφε κ γραφε μας που κ που φιλια μακια μακια

Καλες γιορτες σε ολους

καλο ταξιδι να εχετε και να περασετε οσο καλυτερα γινεται τις γιορτες:) !!!!!

Γεια σου Ελενη. Καλες γιορτες και Καλο ταξιδι!:D

Μικρή να περάσεις όμορφα και τώρα και ακόμα πιο όμορφα τη χρονιά που μας έρχεται.:inlove:

καλες γιορτες σε ολες και καλη ανταμωση παλι εδω!!!! φιλακιααααααα

Καλό τάξίδα Ελενίτσα!
Καλά Χριστούγεννα και να περάσεις τέλεια

Καλά χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα σε όλη την παρέα!
Δυστυχώς για μένα, φεύγοντας αυτός ο χρόνος μου άφησε μεγάλο πόνο και θλίψη..
Ευχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι πολύ καλύτερος, και πάνω απ όλα να φέρει Υ Γ Ε Ι Α σε όλους μας, σ' αυτούς που αγαπάμε (τα λατρεμένα μας ζωάκι και ανθρώπους) και γενικά σε όλο τον κόσμο!!Δεν είναι τυχαία αυτή η ευχή που κάνουμε όλοι μας για υγεία!!
Το καλό αυτόν τον χρόνο είναι οτι σας βρήκα και και μου συμπαρασταθήκατε και με καταλάβατε οσο κανείς άλλος.
Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Καλα Χρισουγεννα και σε σενα! Αν και εγω ελειπα απο το site καιρο, στεναχωρηθηκα πολυ οταν διαβασα τι σου εφερε αυτος ο χρονος και σου ευχομαι το νεο ετος να εχει μονο ευτυχια!!! :up:

Και σε σενα οτι καλυτερο τωρα με υγεια και ο νεος χρονος να φερει μονο χαρες

Χρονια πολλά και καλα!Ευχομαι τον επόμενο χρόνο να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα και να χαμογελάτε κάθε μέρα!:D ! ελπίζω να μην ξανασυζητήσουμε με κανενα πια σε αυτο το forum για ασχημα γεγονότα. να μια ευχή που μακάρι να γινόταν αληθινη. καλη χρονια να έχουμε με υγεία και χαρα:D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά σε εσένα στη μητέρα σου και στη Μπιλίτσα.:inlove:

καλα χριστοπυγεννα σε ολους παιδια

Καλα χριστουγεννα αννα κατς και μη ξεχνας οτι κατςεκτος απο γατες διαβαζεται και cach δηλ πιανω, αδραχνω οποτε ξεροντας τι τραβας μιας και μεις χασαμε το μπουμακο πριν κανενα μηνα 10 χρονο σκυλακο μας:( σου ευχομαι να τα θυμασαι παντα και να προσφερεις την αγαπη σου με τον καιρο σε αλλα καημενα ζωακια που σε χρειαζονται να τα αδραξεις και να τα πιασεις και σαφεστατα στη μπιλιτσα :)

Καλό ταξίδι Σαρδέλα και καλά να περάσεις στη Χίο! Εγώ χτες ήρθα Ρόδο ελπίζω να αναρρώσω σύντομα γιατι χτες και σήμερα είμαι χάλια...

Άννα ξέρω αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι τα καλύτερά σου αλλά εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει ό,τι επιθυμείς! Καλές γιορτές και σε όλους τους άλλους και ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι ποθείτε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back