Καλή επιτυχία!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Σε ολα τα πιτσιρίκια μας που σήμερα ξεκινούν τις Πανελλήνιες!Καλη επιτυχία και εύχομαι να περάσετε ολοι στη σχολή των ονείρων σας!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωράκι μου !:)
Σ΄ευχαριστουν τα πιτσιρίκια για τις ευχές και οι μαμάδες σίγουρα!!!:D
Μια απ΄αυτές είμαι κι εγώ(τις μαμαδες εννοώ):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερω Αναστασω μου,καλη επιτυχια και στην αδυναμια μου το γιοκα σου,και μη μου αγχωνεστε οικογενειακως!

Ναι καλε !!! Πανω απ' ολα αυτο που χρειάζεται είναι ηρεμία.....ειδικά απο την πλευρά των γονέων οι οποίοι μερικές φορές αγχωνονται και φρικάρουν πιο πολυ και απο τα παιδια....και μετα ολο αυτο μεταφερεται και στα παιδια, δεν εχουν ουτε την υποστηριξη της ιδια τους της οικογενειας, και ειναι επόμενο να μην τα πανε καλα μετα.....Και ετσι για να ξερετε τα πραγματα δεν ειναι πια ΤΟΣΟ τραγικα οσο τα παρουσιαζουν...ειναι απλο οποιος διαβαζει , γραφει. Οποιος τα ' χει παρατημενα ειναι επομενο να μην γραψει.Και όταν λεμε διαβασμα ενοουμε ανάλογα με τους στοχους που εχει ο καθένας παντα....Και κατι τελευταιο...ακομα και οι καλυτεροι μαθητες δεν μπορουν παντα να γραφουν σε ολα τελεια...ολο και καποιο μαθημα θα τους δυσκολευει παραπανω και θα γραψουν χαμηλοτερο βαθμο...αλλα να θυμαστε αυτο δεν καθοριζει το τελικο αποτελεσμα...Αυτα απο μενα...και οπως ειπε και η Δωρα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ:up:

Ευχηθείτε και καλή επιτυχία στους μαθητές του Πέτρου μου, που λείπει κάθε επόγευμα και τρέχει από φροντιστήριο σε φροντιστήριο και δεν είναι μαζί μου, ας βγει και κάτι καλό απ'αυτή την απουσία ;):D

Γονείς, σας παρακαλώ θερμά, μην ξεχνάτε να θυμίζετε στα παιδιά σας ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι ούτε η αρχή ούτε και το τέλος της ζωής! Κι ότι θα τα αγαπάτε ακόμη κι αν γίνουν κηπουροί, ακόμη κι αν δεν περάσουν σε καμία μα καμία σχολή!

Καλή επιτυχία, παιδάκια!:)

Καλή επιτυχία κι απο εμάς σε όλα τα παιδιά που δίνουν είτε Πανελλήνιες είτε και προαγωγικές εξετάσεις...Καλή δύναμη..
Αλήθεια πώς σας φάνηκε το θάμα της έκθεσης σήμερα?Δεν ήταν λίγο δύσκολο?

Εγω δεν το βρηκα καθολου δυσκολο,προτιμω τετοια θεματα οπου πραγματικα βαθμολογουνται οι ιδεες και η κριτικη ικανοτητα των παιδιων,παρα ποσο καλα αποστηθιζουν κονσερβοποιημενα προτυπα εκθεσεων των φροντιστηριων.

Αν και για μένα έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που περνούσα απ'αυτήν την "δοκιμασία", νομίζω όσο και να αλλάξαν οι εποχές και τα συστήματα των εξετάσεων, η αγωνία και το καρδιοχτύπι του υποψήφιου είναι πάντα ίδια.;):)
Πάνω απ'όλα ψυχραιμία παιδιά(και γονείς) και όλα θα πανε καλά!;)
Κι 'αν δεν πετύχετε τον στόχο που βάλατε, πιστέψτε με δεν χάθηκε ο κόσμος.;)
Μπορεί παρακάτω, στην ζωή σας, να σας παρουσιαστούν πολύ πιό ενδιαφέρουσες επιλογές!;):D:D

Από μένα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!:D:D:D
Νίκη

KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που έχουν όνειρα όποια κι αν είναι αυτά.:up:
Παιδιά όλα να πάνε καλά αλλά κι αν δεν πάνε κανένας δεν χάνεται

Αλήθεια ποιο ήταν το θέμα της έκθεσης??:hmm:

Καλη επιτυχια σε ολους/ολες.Και με το πτυχιο στο χερι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back