vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα σε όλους,είμαι η Βασιλεία κ έγινα μέλος σήμερα,έχω πολλές γατούλες αλλά(δυστηχώς) όχι μες'το σπίτι,μου αρέσει πολύ επείσεις να τα'ί'ζω τις αδέσποτες
,έχω κ άλλα ζωάκια,πουλιά σκυλιά κ.α.κ γενικά αγαπώ πολύ τα ζώα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
, καιρός είναι να πάρεις κ μια γατούλα στο μέσα στο σπίτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αντε και με μια δική σου γατούλα ..εσωτερική..
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
(που κ που βάζω καμία κριφά όταν λύπει
)!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως το σημαντικό ειναι ότι της αγαπάς κ βοηθάς κ τα αδεσποτάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μπράβο Βασιλεία είσαι καταπληκτική, μακάρι να σκεφτόταν όλοι όπως εσύπάντα,κ εβόλια τους κάνω,κ φωλίσες τους φτιάχνω όταν είναι να γεννίσουν κ νερό έχουν πάντα,όχι μόνο τα γατάκια,κ τα σκυλάκια κ τα πουλιά ακόμα![]()
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ γενικά δεν έχω πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα άλλα παιδιά στο σχολείο κι ας έχω πολλούς φίλους
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
,τα ξαναλέμε αύριο
moukelis
Επιφανές μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
κ εγω χαίρωμαι όταν ακούω πως είναι κ άλλα παιδιά φιλόζωοι κ προσέχουν το περιβάλον,στο χολείο μου όμως δεν υπάρχουν πολλάκ γενικά δεν έχω πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα άλλα παιδιά στο σχολείο κι ας έχω πολλούς φίλους
![]()
καλωσηρθες στην παρεα μας Βασιλεια.Αγαπας πολυ τα ζωακια και μπραβο σου .Ο μπαμπας δεν σε αφηνει να τα εχεις μεσα στο σπιτι ,προφανως για λογους υγιεινης και για να μην σου αποσπουν την προσοχη σου απο τις μαθητικες σου υποχρεωσεις.Και ειναι αληθεια,οτι ενα ζωακι μεσα στο σπιτι ,χρειαζεται περισσοτερο χρονο για την φροντιδα του.Στους φιλου σου,μπορεις να διχνεις φωτογραφιες απο τα ζωα που φροντιζεις,αν εχεις βεβαια και να τους μιλας συχνα γι αυτα.Που ξερεις μπορει να τους κανεις να τα αγαπησουν .Μην ξεχνας βεβαια οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι.Μπορει να αγαπαμε διαφορετικα πραγματα ,δεν παυει ομως να ειμαστε φιλοι.

Melini
Διάσημο μέλος

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
το προσπαθώ,συνήθως όμως δεν τους μηλάω για ζώα γιατί βαριούντε να ακούνεκαλωσηρθες στην παρεα μας Βασιλεια.Αγαπας πολυ τα ζωακια και μπραβο σου .Ο μπαμπας δεν σε αφηνει να τα εχεις μεσα στο σπιτι ,προφανως για λογους υγιεινης και για να μην σου αποσπουν την προσοχη σου απο τις μαθητικες σου υποχρεωσεις.Και ειναι αληθεια,οτι ενα ζωακι μεσα στο σπιτι ,χρειαζεται περισσοτερο χρονο για την φροντιδα του.Στους φιλου σου,μπορεις να διχνεις φωτογραφιες απο τα ζωα που φροντιζεις,αν εχεις βεβαια και να τους μιλας συχνα γι αυτα.Που ξερεις μπορει να τους κανεις να τα αγαπησουν .Μην ξεχνας βεβαια οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι.Μπορει να αγαπαμε διαφορετικα πραγματα ,δεν παυει ομως να ειμαστε φιλοι.
![]()
,αυτό για τον μπαμπά μου είναι οι λόγοι μέσα έπεσες
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γειά σου Βασιλεία!Άλλο ένα παιδί(2 χρόνια μεγαλύτερό μου δεν πειράζει)ήρθε στο site μας.Σιγά-σιγά,όποτε μπαίνεις θα ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα,άρθα,συζητήσεις,αλλά και πολλά άλλα ακόμη!Θα ανακαλύψεις τον μαγικό κόσμο του mycat!Αν θέλεις πάνε και διάβασε το όροι χρήσης για να ξέρεις του κανόνες του mycat!Λοιπόν...και αν θέλεις να γράφεις τα νέα για το σχολείο σου να πας στο forum <<σχολείο>>
Μεγαλώνεις και ασπρόμαυρες γάτες;Για ότι χρειαστείς ΠΜ!
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος
την βάζει όμως μια γειτόνισα στο σπίτι της κ μάλλον θα γεννίσει εκεί
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ευχαρστώ,τους έχω διαβάσει τους κανόνες,θα γράψω κ για το σχολείο,ασπρόμαυρη γάτα έχω μόνο μία θυληκιά που είναι κ έγκυος στα τελευταια τηςτην βάζει όμως μια γειτόνισα στο σπίτι της κ μάλλον θα γεννίσει εκεί
![]()
Όταν λες στα ''τελευταία'' της;Πεθαίνει ή θα γεννήσει σε λίγο;
vasileia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool