Καλησπέρα σας

*D~A~D*

Δραστήριο μέλος

Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα.
Καλησπερα σας λοιπον και επισημα πλεον,και καλο μηνα,με λενε Δημητρη Αγγελο Δ.,και απο αυτα τα αρχικα βγαινει το *D~A~D*.
Εμπαινα πολυ συχνα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα απο το τελος του 2006 και ολο το 2007 ως επισκεπτης,μολις ειπα Δημητρη τι χαλια ειναι αυτα πρεπει να γραφτεις στο club,και τοτε εγινε το κακο και εχασα απο λαθος του κτηνιατρου κατα 85% τον μπεμπη μου,εναν κεραμιδογατο σκετη πλαστελινη,τον ποιο καλο γατο που ειχα ποτε,εφυγε λιγες μερες μετα τα γεννεθλια του 13 αυγουστου τα ειχε 25 εφυγε,απο μια μικρη μολυνση που στην αρχη ο γιατρος την ειδε οτι δεν ειναι τιποτα(στα γεννετικα οργανα)μετα χειροτερεψε και ειπε πως ειναι ουρολημωξη,μετα ειπε πως φταιει που δεν του ειχαμε κανει στειρωση και αφηνε συνεχεια σημαδια που ενοχλουσαν(οχι εμενα)αλλα οι αλλοι στο σπιτι ''τι πας να κανεις στο ζωντανο'',''ακους εκει να του κοψει ο γιατρος τα αυτα του''(συγνωμη για την εκφραση) και τετοια αλλα πολλα με αποτελεσμα να μην τον στειρωσω.
Επειτα αποφασισε μαλλον ο γιατρος πως εχει προβλημα στα νεφρα και εκανε εξεταση και ειπε νεφρικη ανεπαρκεια,μα γιατι ειπα εγω,αφου του τα εχω ολα τα παντα και παντα,και νερο πεντακαθαρο και φρεσκο,και το καλο του το φαι και το μπανιο του και φαρμακα γιατρο ολα,δεν ειναι δικαιο ειπα,δεν παιζει καμια σημασια ειπε,και την επομενη τον χειρουργησε,7 ημερες μετα ενω ηταν στασημος πεθανε μεσα εκει χωρις εμενα διπλα του,ποσο θυμωμενος ειμαι ακομα,απλα πηγα πληρωσα τον γιατρο για ολα,και δεν τον ξαναειδα ποτε
Ετσι ολο το 2008 ειμουν θυμωμενος,εκνευρισμενος λυπημενος και ολα αυτα που τα ιδια θα νιωθατε η εχετε νιωσει ηδη και λυπαμαι γι'αυτο,ετσι λοιπον εμπαινα ποιο λιγο και δεν εκανα ουτε τοτε την κινηση να γραφτω,τωρα ομωσ 13 μηνες+ μετα απο τον θανατο του μπεμπη ειμαι ετοιμος να ξαναγινω μπαμπας,αλλα αυτη την φορα θα ειναι αλλιως,γιατι θα εχω εσας παρεα,γι'αυτο και ειπα τελος,γραψου ντε,κι'ετσι κι'εγινε,και λυπαμαι που δεν το εκανα τοσο καιρο,απλα εμπαινα και διαβαζα και χαζευα,τωρα ελπιζω να εχω μια επαφη μαζι σας και να ειμαστε ολοι εδω μια παρεα,εξαλλου εχουμε ολοι μα ολοι κατι κοινο,την αγαπη μας για τους μικρους μας φιλους και κυριως της γατες.
Εχω ηδη κανει καποιες μικρες επαφες με μελη του club,παραδειγμα με την κ.Γιουλη,ενας απιστευτος ανθρωπος που με βοηθησε αμεσως απο την αρχη και την ευχαριστω και εδω,ευχαριστω και παλι κ.Γιουλη για ολα.
Η ιδια με εφερε σε επαφη με ενα αλλο προσωπο πολυ γνωστο σε ολους σας και εχω και εδω την τιμη να την γνωριζω και εγω πλεον,μιλαω για την κυρια Νεκταρια,ενασ πραγματικα εξαιρετος ανθρωπος που με κερδισε απο μια και μονο συνομιλια,συντομα θα την επισκευτω αλλα δεν ορκιζομαι οτι θα φυγω απο εκει και θα γυρισω,θεε μου ποσο ανυπομονω,θα σκασω σιγουρα,αλλα λιγη υπομονη ακομα και θα ειμαι εκει συντομα,επισης την χιλιοευχαριστω για ολα,απολαυσα καθε δευτερολεπτο της συνομιλιας μας.
Ετσι που λετε αγαπητοι γατογονεις,θελω πλεον να ξαναγινω συντομα μπαμπας και να εχω τα μωρα μου οτι θελουν εκεινα και μονο,παντα τα λατρευα και δεν ξερω αν εχει συμβει και σε εσας κατι αναλογο αλλα ειναι τετοια η μανια μου και η λατρεια μου που σε καποια ατομα φερνει οτι αυτο ειναι ανοητο και οτι ειναι περιεργο η κουβεντες του στυλ ''ξερεις εισαι παραξενος,ειναι ανωμαλο να φιλας μια γατα'' η ''καλα χτενιζεις η κανεις μπανιο το ΖΩΟ'',αν ειναι δυνατον,ε φιλοι μου,ακουστε ακουστε,και αυτα ειναι το ποιο μικρο δειγμα που μπορω νας δωσω οπως και να μου δωσετε κατι αναλογο,μερικα ατομα ειναι ειλικρινα για λυπηση με τα μυαλα που κουβαλανε,απεναντι μου μια εχει κανει την κινηση να περιμενει παντα να γεννησει μια αξιολυπητη γατουλα που εχει και βασανιζει,για να τα πνιξει επι τοπου στον τενεκε η μεσα στην τσαντα και μετα ντενεκε,αντι να κατσει να την στειρωσει εχει κανει αυτο το πραγμα 2 φορες,πραγματικα ηθελα να την σκοτωσω με τον ιδιο τροπο,διπλανοι παλι γειτονες επαιρναν κατοικιδια καθαρα για απασχοληση και παιχνιδι(βασανιστηρια) των εγγονιων τους,ωσπου ειδα μια φορα το γατακι με κομμενη την ουρα,νευριασμενος εφυγα,αμ ελα που δεν τελειωσε εκει,σε μια νεα επισκεψη ειδα το τραγικο,ελειπε τελειως η ουρα απο την ριζα,και δεν αντεξα και ρωτησα,(και ειπε)ααα ο @#$%* επαιζε μαζι της με το ψαλιδι,και της εκοψε και την υπολοιπη,ακου να δεις το σκασμενο ε(ειπε η γιαγια του),εφυγα ουρλιαζοντας για να μην κοπανουσα κανεναν εκει μεσα,και μετα πηραν και σπιτι τηλεφωνω για να πουν τι ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ηταν αυτη που ειχα φευγοντας,θελαν και τα ευσημα καταλαβατε,περιμεναν να πω και συγχαρητηρια μαλλον,σωστα σωστα ντροπη μου.
Παντα φροντιζα αδεσποτα γατακια,μια εποχη 03-05 ειχα μαζεψει απο το στενο μου το απο κατω το απο πανω και απο την πλατια κοντα 25 γατακια,και φυσικα οχι ''σαν τον συνδρομο του συλλεκτη'',προς θεου αυτο ειναι προς αποφυγην,απλα ηταν πανω στην ταρατσα στην σοφιτα κατω απο την κεραμοσκεπη με ειδικη πορτουλα να μπαινουν και να βγαινουν οποτε εκεινα ηθελαν,ειχαν τα απαραιτητα,ξηρα τροφη,νερο,στεγη και ζεστασια και φυσικα ολη μερα χαδια,και πολλα πολλα χαλια φλοκατες μοκετες για νανι και χουζουρεμα,1 φορα χρειαστηκε και γιατρος,αλλα παντα τα ειχα υπο την προστασια μου 2 χρονια,μεχρι που μετακομισαμε δυστυχως,και ενω συνεχιζα να τα ταιζω πλεον στον δρομο σιγα σιγα ολο και καποιο δεν ξαναεβλεπα.
Πλεον θα ηθελα να κανω μια νεα αρχη οπως εχω πει ηδη,αυτη την φορα και μετα απο 25 εξω και 15 μεσα στο σπιτι(ολα τα χρονια)κεραμιδογατες,ειπα να παρω καποιες ρατσας,και σε αυτο ειμαι οφειλω να ομολογησω λιγο σε μια συγχυση,αν και οχι τοσο γιατι νομιζω κλεινω προς στα καπου η μαλλον καλυτερα σε καποιες.
Ωχ τι φλυαρος που ειμαι,τι εκανα,το εχω αυτο και συγνωμη στο αναγνωστη που μου εκανε την τιμη να διαβασει το πρωτο μου μηνυμα,χαρας την υπομονη(για το καθε μελος ξεχωριστα).
Ελπιζω να τα λεμε συχνα και να ανταλλαζουμε αποψεις,θα ειναι μεγαλη μου χαρα πραγματικα,και ειμαι και πολυ χαρουμενος που ειμαι κοντα σας και ετσι πλεον,καλως σας βρηκα λοιπον,και ευχαριστω πολυ,*D~A~D*

Y.Γ,Δεν ηξερα που να στειλω το πρωτο μου μηνυμα,την συγνωμη μου στους Moderators.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες, Δημήτρη:)
Δεν ηξερα που να στειλω το πρωτο μου μηνυμα,την συγνωμη μου στους Moderators.
Μια που, απ' όσα είδα, το μηνυμά σου δεν αφορά κάτι συγκεκριμένο "γατικό", το μετέφερα στη Γενική Συζήτηση.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως τον:)

Καλό σου μήνα ,Δημήτρη, καλώς ήρθες και επίσημα, πλέον. Με το καλό να βρεις το γατάκι των ονείρων σου κι αφού θέλεις να είναι αυτή τη φορά ράτσας, Ο.Κ.,πάρτου ,όμως για συντροφιά και κανένα κεραμίδι (γατί-κεραμίδι εννοώ:lol::lol:),να έχεις μαζί με τον πατρίκιο και μια πληβεία :cool::cool:Η φωτογραφία της υπογραφής σου είναι καταπληκτική:up::up:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη.:) Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα το γατάκι που ονειρεύεσαι!:up:

καλως ηρθες δημητρη ..ευχομαστε με την καλυτερη γατοσυντροφια απο δω και περα.......:):)η φατσα στην υπογραφη σου απλα τελεια:lol::lol::lol::lol:

μακάρι να βρεις γρήγορα το γατούνι που να του αφιερώσεις την αγάπη σου :)

εγώ και τα δύο μου μωρά σε καλοσορίζουμε (μη πας κοντά στο πρίνς καλοσορίζει δαγκώνοντας, και αν πλησιάσεις τη ρέινα θα σκαρφαλώσει για κανα πεντάωρο να γουργουρίζει μέχρι να τη δαγκώσει ο πρίνς και να κατέβει)

Καλησπέρα Δημητρη και καλωσηρθες!
Μακαρι να βρεις συντομα το γατουλακι που ψαχνεις και να ειστε ευτυχισμενοι για πολλα χρονια.Ριχνε καμια ματια στα "χαριζονται",ποτε δεν ξερεις ποιο θα σου κλεψει την καρδια.Η Μόιρα και ο Σειριος σε καλωσορίζουν!

Θεε μου τι ζεστο καλωσορισμα ηταν αυτο.
Το ηξερα οτι ηταν λαθος μου που δεν ειχα γραφτει τοσο καιρο,αλλα μαλλον τωρα αισθανομαι και τυψεις,σας ευχαριστω παρα πολυ γενικα ολα τα παιδια που μου εστειλεν καλωσορισμα.
Συγκεκριμενα
aretha,ευχαριστω για το καλωσορισμα πολυ,αλλα ευχαριστω για την διορθωση,ειμουν σιγουρος οτι καπου αλλου θα ανηκει,λεω και σε εσενα αλλα και στα υπολοιπα παιδια(moderators) οτι,λιγη υπομονη παιδια μεχρι να στρωσω.
myrtos,ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα,να'σαι καλα.
ελενη,ευχαριστω και για το ενα και για το σχολιο για την υπογραφη,ηθελα κατι να κολλαει στα λεγομενα μου.
raisa,ευχαριστω και εσενα.
ria 23,μια απο τα ιδια,και για την υπογραφη,εχω λιγες ακομα αναλογες,οπως ειπα ηθελα κατι που να με αντιπροσωπευει.
prince,ευχαριστω πολυ,και φυσικα ευχαριστω και τα μωρα σου,να μου τα φιλησεις,γεια σου prince,γεια σου reina.
moukelis,ευχαριστω πολυ και εσενα,επισης πολλα φιλια στα παιδακια σου moira kai seirios,μια ερωτηση,το ονομα seirios απο που προεκυψε αν επιτρεπεται,καπου πηγε το μυαλο μου αλλα μπορει να ειναι ασχετο.

Γενικα ειμαι χαρουμενος και φυσικα θα ηθελα να εχουμε τετοιου ειδους επαφη,συζητησεις,ανταλλαγες αποψεων,κατι που γινεται ετσι κι'αλλιως,καλη συνεχεια λοιπον,σας ευχαριστω ολους ανεξαιρετος.

Χαιρομαστε που σε εχουμε στην παρεα μας!
Σειριο τον ονομασαμε για πολλους λογους.Ειναι ενα μπλε αστερι,πολυ γνωστο,αν και δεν κολλαει σε γατουλη επειδη ονομαζεται αλλιως και "αστερι του σκυλου".Αλλα ταιριαζει με το χρωμα του...Επισης με αυτο ασχολειται ενας απο τους πιο αγαπημενους μου συγγραφεις,ο Ρομπινς,σε ενα απο τα βιβλια του,και ειναι και ηρωας του Χάρι Πότερ(μεγαλη αδυναμία).

Γεια σου κι από μας Δημήτρη! Ελπίζω να βρείς τη γατούλα που ψάχνεις και μετά να πάρεις κι ένα κεραμυδογατάκι που χρειάζεται βοήθεια για να της κάνει παρέα!!! :)

Την ιστορια που μου ειπες την ξερω απο παλια,αλλα να σου πω αυτο ακριβως σκεφτηκα κι'εγω,δηλαδη την δευτερη εκδοχη,κατευθειαν,μιας και εχω μια 10ετια τωρα σοβαρο προβλημα με τον Harry Potter,μιλαμε για πολυ κολλημα,απο τα υπεροχα χιλιοδιαβασμενα βιβλια του μεχρι τις απιστευτες ταινιες του στο cinema και μετα αγορα dvd,φυσικα και video games του που ειναι πολυ ομορφα και διασκεδαστικα αλλα και τα υπεροχα o.s.t στο cd player.
Πολυ με χαροποιησε αυτο,και φυσικα στα νεα μου μωρα θα εχω και βαφτισια εκ'μερους αυτης της μουρλας.
Ευχαριστω για την πληροφορια,ηταν ακρως ενδιαφερουσα.

Σ'ευχαριστω και εσενα για τα καλα σου λογια crazy tourist,απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι,να'σαι καλα.

Εγω βαφτισα τον γατο του κολλητου μου Λούπιν,η καλυτερη μου φιλη λεει τον γατο της Σνεηπ,οποτε καταλαβαινεις οτι στα βαφτισια θα παρευρεθω πρωτη πρωτη...:lol:

Εγω βαφτισα τον γατο του κολλητου μου Λούπιν,η καλυτερη μου φιλη λεει τον γατο της Σνεηπ,οποτε καταλαβαινεις οτι στα βαφτισια θα παρευρεθω πρωτη πρωτη...:lol:

Λούπιν; Το γνωστό Λούπιν; Τι γίνεται με αυτή την ιστορία τελικά;

Ααααχαχαχαχαχα,βρε εδω περνατε πολυ ωραια,ακου Λουπιν,και Σνειπ,ακου να δεις,ο Σνειπ τι χαρακτηρα εχει? και τι χρωμα? να υπολογισω μαυρο και λιγο οξυθυμο χεχε,και ο Λουπιν απο γατος τα βραδυα με πανσεληνο γινεται λυκανθρωπος?.
Μαλλον οχι ε? ιιιιιιχιχιχιχιχιχι,τι καλα,τι ωραια,και ο Ηarry Potter στην παρεα μας.
Παντως δεν νομιζω να βγαλω εγω καποιο μωρο μου Σεβερους ας πουμε,εκτος αν μοιαζουν καταπληκτικα(στην λιγδα στα μαλλια ας πουμε)αλλα και αμαρτια να κουβαλαει τετοια ιστορια το ονομα του χεχε
Φυσικα επειδη θα γινουν τα βαφτισια ταυτοχρονα,και σε ολα,δεχομαι και αλλες προσφορες,την μια νονα την βρηκα ηδη για τον Harry Potter μου,who is next?

επειδη εδω περναμε γαταπληκτικα............:lol::lol::lol::lol::lol:σιγουρα θα βρεις πολλους νονους και νονες:lol::lol::lol:

επειδη εδω περναμε γαταπληκτικα............:lol::lol::lol::lol::lol:σιγουρα θα βρεις πολλους νονους και νονες:lol::lol::lol:

Αυτό είναι σίγουρο!!!

ΥΓ. Ε ρε ζούπηγμα που θέλει η μικρή σου!!!!:lol::lol:

Αυτό είναι σίγουρο!!!

ΥΓ. Ε ρε ζούπηγμα που θέλει η μικρή σου!!!!:lol::lol:

δεν καθεται μωρε!!!!!!!..φαινεται ησυχο αλλα ειναι διαολος...........τωρα τελευταια κανει τον ταρζαν στο κουρτινοξυλο.......:lol::lol::lol::lol::lol:αλλα δεν την αλλαζω με τπτ......:P:P

Κοιτα να δεις,στο τελος θα εχω τοσες πολλες προσφορες για νονους και νονες που πολυ απλα,θα αναγκαστω να μπω στα ποιο βαθια,και για να ικανοποιησω την μουρλα μου με τις γατες/γατους αλλα και τις προτασεις,θα αναγκαστω(αλλο που δεν ηθελα)να παρω παραπανω catakia υπο την προστασια και κηδεμονια μου.
Αχ ειδατε τι κανετε,τωρα θα γινουμε ποιο πολλοι τελικα(lovely),ιιιιιχιχιχιχιχιχι.
Οπως ειπες κι'εσυ,απλα Γαταπληκτικα, μιαουου χεχε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back