Καλησπέρα σας

Ρια(μου επιτρεπεις τον ενικο) τι μουτρο ειναι αυτο που εχεις για μπεμπε,σκετη φατσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα μεγαλο καλοσορισμα και απο μενα και τα γατονια μου Μυρτουλα και Αρη!:hello::hello::hello:
Ευχομαι γρηγορα να βρεις τις γατουλες των ονειρων σου και να μας λες για τα κατορθωματα τους.;):D:D
Θα το επαναλαβω και εγω, η υπογραφη σου ...τελεια!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααα σημερα,τι να πω,ευχαριστω πολυ και εσας κ.Νικη,να ειστε παντα καλα και εσεις και τα παιδακια σας,να χαιρετε ο ενας την παρεα του αλλου,και φυσικα τα φιλια μου στα κουκλακια σας,ευχαριστω Μυρτουλα οπως και εσενα Αρη,thanx για την υπογραφη,πολυ.

Ρια(μου επιτρεπεις τον ενικο) τι μουτρο ειναι αυτο που εχεις για μπεμπε,σκετη φατσα.

ευχαριστουμε..ευχομαι να βρεις και συ ενα μουτρακι συντομα...η ηρω σου στελνει πολλα γατοφιλα...:lol::lol::lol::lol:αν και τωρα κοιμαται το μαναρακι μου...το βραδυ αφινιαζει:lol::lol::lol:

ευχαριστουμε..ευχομαι να βρεις και συ ενα μουτρακι συντομα...η ηρω σου στελνει πολλα γατοφιλα...:lol::lol::lol::lol:αν και τωρα κοιμαται το μαναρακι μου...το βραδυ αφινιαζει:lol::lol::lol:

Ααα το γλυκουλη μου,ετσι κανουν ολα τα μωρα την νυχτα τα ποιανει η μουρλα,για να σου μεινει στην μνημη οτι καποτε σε ταλαιπωρουσε,ετσι γιατι σε λατρευει και μονο,Ρια και Ηρω ε?,πολυ ωραια και τα δυο πραγματικα,μικρα αλλα χαρακτηριστικα,και φυσικα τα φιλια μου μολις ξυπνησει το μπεμπε.

Ααα το γλυκουλη μου,ετσι κανουν ολα τα μωρα την νυχτα τα ποιανει η μουρλα,για να σου μεινει στην μνημη οτι καποτε σε ταλαιπωρουσε,ετσι γιατι σε λατρευει και μονο,Ρια και Ηρω ε?,πολυ ωραια και τα δυο πραγματικα,μικρα αλλα χαρακτηριστικα,και φυσικα τα φιλια μου μολις ξυπνησει το μπεμπε.

ευχαριστως θα της τα μεταβιβασω.......:kiss::lol::redface:( ο μπαμπας λιγο μας τα χαλαει που εχει μεγαλο ονομα Γιωργος μμμμμμμμμ..εμας ειναι μικρα και ευκολα..αλλα τι να κανουμε ..ουτε και αυτον τον αλλαζουμε με τιποτα):lol::lol::lol:

Αααχαχαχαχααααχαχαχα,γιατι καλε μια χαρα ειναι το Γιωργος,ετσι λενε τον αδερφουλη μου τον μικρο,μονο που ειναι διδυμος ακαταστατος φρικη και ρεμπελο τερμα,αλλα ειναι ο αδερφουλης μου.Τα χαιρετισματα μου λοιπον και στον μπαμπα σας χεχε.

Καλωσόριζες και απο μάς!!!!:up:
Και Χρόνια πολλά για προχτές!!!!

Σου αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.. και ξέρεις γιατί... ???? Γιατί,
ήταν το πρώτο "ΣΕΝΤΟΝΙ" που διάβασα...:redface: (το ματι μου αρνείται να διαβάσει οτιδήποτε... Σεντονοοιδές...):down::P

Αυτά... περιμένω λοιπόν και εγώ την ενδιαφέρουσα εξέλιξη... της αναζήτησης "παιδιού":)

Ευχαριστω παρα πολυ κ.Τζουλια και εσας για τα καλα σας λογια,και συγνωμη και για το ''σεντονι''εχετε δικιο θα προσπαθησω να μην κανω τετοιες εκθεσεις,ευχαριστω και ενα ενα ξεχωριστα και τα δικα σας παιδακια,και ειναι και μπολικα απ'οτι βλεπω,θα ηθελα καποια στιγμη και τα ονοματακια τους αν ειναι ευκολο,τα φιλια μου σε ολου τους και παλι ευχαριστω,ειναι τιμη μου πραγματικα,ειστε μια οικογενεια ολοι εδω,ετσι αισθανομαι,και βλεπω το μελλον πολυ ομορφο με ολες τις γατοσυζητησεις που θα κανουμε.
Φυσικα μολις ειμαι ετοιμος και ξεκινησω την αναζητηση των μελλοντικων μπεμπε μου,θα ειστε οι πρωτοι την πρωτη μερα που θα γνωριζετε τα παντα και με ολες τις λεπτομερειες αναλυτικοτατα,αυτο ελειπε αλλωστε,πια αλλα παιδια θα με καταλαβουν καλυτερα με αυτα που θα σας λεω και θα μοιραζομαι μαζι σας,και φυσικα πια αλλα ατομα θα χαρουν περισσοτερο και θα μιλησουν μαζι μου γι'αυτο.
Ευχαριστω και παλι και sorry και για αυτο το μηνυμα που ειναι ποιο πολυ κατι σε ''πετσετα'' οχι τοσο ''σεντονι'' ιιιιιχιχιχιχιχι,καλη μας συνεχεια λοιπον φιλοι μου.

Καλώς ήρθες Δημήτρη με τα σεντόνια, τις πετσέτες, τα μπουρνούζια και τα είδη προικός γενικά! :lol:
Ευχόμαστε σύντομα να αποκτήσεις και 1-2 (ή και 3!) ζουζουνόγατα για να είσαι εντελώς στο στοιχείο σου! :)

Zbeebz, Άσπρη και Beeb

Κυριε, Δημήτρη... στειρώστε με, στειρώστε με καλύτερα... άντε μια ευθανασία.. απο το ΚΥΡΙΑ.:blink::/::lol::lol:

Τα ονόματα, απο αριστερά είναι Ο Κίκης, ο Σμόκυ ή (Τσάρος), η Μπουμπού και η σκυλίτσα ΛΟΥ. Είναι ένα μικρό "δείγμα"...:redface: της οικογενείας μου...:)

Συγνωμη λοιπον για τον πλυθηντικο,ποιο πολυ λογο ευγενιας το εκανα και οχι ηλικιακα,ευχαριστω για την αδεια του ενικου,μας φερνει ακομα ποιο κοντα,υπεροχα ονοματα,κικης=πολυ προτοτυπο,σμοκυ=ονομα και πραγμα και κουκλι ζωγραφιστο(οχι πως τα αλλα δεν ειναι βεβαια)το παρατσουκλι τσαρος γιατι αν επιτρεπεται? χεχε,μπουμπου κλασσικο και παιχνιδιαρικο,φανταζομαι οπως και εκεινο,συνηθως το ακουγα σε σκυλακια,και τελος λου,πολυ ωραιο μικρο και οτι πρεπει,κατι ακομα,''ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ''???,ωστε τοσο πολυτεκνη ε?,συγχαρητηρια και παλι.

Καλησπερα και απο μενα και καλως μας ηρθες λοιπον:DΔημητρη...

Καλησπερα και σε εσας,και ευχαριστω πολυ,οσο περναει η ωρα τοσο ποιο πολυ ανεβαινει η διαθεση μου με τις ευχες σας και τα καλωσορισματα σας,να ειστε καλα,και φυσικα τα φιλια μου σε αυτο το πλασμα τον Μαρκο,ειναι κουκλος,να τον χαιρεστε.

Κίκης... γιατί απο μικρό έδειξε τον καλό του χαρακτήρα, και το μόνο που έκανε και κάνει, είναι κχ, κχ,,,(ασπρόμαυρο γαρ..)

Σμόκυ-Τσάρος, γιατί μπορεί να έχει μέσα σου κάτι απο Μπλέ Ρώσσος... και ο Τσάρος είναι ο τίτλος του.

Μπουμπού.. γιατί απλά η αδελφή μου δεν έχει φαντασία....:(
Λου.. έλεγα Μιλού.. το σκυλάκι του Τεντεν.. αλλά μετά όταν θα αρχίσω τα ΜΗ.. πως θα φωνάζω?? Μη Μιλού??? Δεν θα καταλάβει ποτέ...:P

Ναι, μπορείς να με πείς πολύτεκνη και παράνομη...:cool::D Το παραδέχομαι!!!:lol::lol:
(δεν είμαι συλλέκτης.. ΘΥΜΑ είμαι.. με μεγάλο σπίτι, αυλή και κήπο στην επαρχία...):redface:

Καλησπερα και σε εσας,και ευχαριστω πολυ,οσο περναει η ωρα τοσο ποιο πολυ ανεβαινει η διαθεση μου με τις ευχες σας και τα καλωσορισματα σας,να ειστε καλα,και φυσικα τα φιλια μου σε αυτο το πλασμα τον Μαρκο,ειναι κουκλος,να τον χαιρεστε.
Ευχαριστω...και γρηγορα γουργουριτα με γατακι στην αγκαλια σου ευχομαι;)...και εγω εχασα την πρωτη μου γατουλα και ξερω πως νιωθεις:(εδω οι περισσοτεροι το ξερουν τον πονο αυτον...αλλα με τον χρονο και αλλη παρεα θα απαλυνει πολυ ο πονος αυτος:/:

Καλως ηρθες και καλο μηνα!:)

Λούπιν; Το γνωστό Λούπιν; Τι γίνεται με αυτή την ιστορία τελικά;
Τον γνωστο Λουπιν...Τον ειδε μια φορα ακομη και απο τοτε δεν τον ξαναπετυχε.Εχει γατοπαγιδα,παιρνει και τον κτηνιατρο,και κανουν βολτες πριν χαλασει ο καιρος καια ρχισει να κρυβεται απο τις βροχες...:/:

Ααααχαχαχαχαχα,βρε εδω περνατε πολυ ωραια,ακου Λουπιν,και Σνειπ,ακου να δεις,ο Σνειπ τι χαρακτηρα εχει? και τι χρωμα? να υπολογισω μαυρο και λιγο οξυθυμο χεχε,και ο Λουπιν απο γατος τα βραδυα με πανσεληνο γινεται λυκανθρωπος?.
Μαλλον οχι ε? ιιιιιιχιχιχιχιχιχι,τι καλα,τι ωραια,και ο Ηarry Potter στην παρεα μας.
Παντως δεν νομιζω να βγαλω εγω καποιο μωρο μου Σεβερους ας πουμε,εκτος αν μοιαζουν καταπληκτικα(στην λιγδα στα μαλλια ας πουμε)αλλα και αμαρτια να κουβαλαει τετοια ιστορια το ονομα του χεχε
Φυσικα επειδη θα γινουν τα βαφτισια ταυτοχρονα,και σε ολα,δεχομαι και αλλες προσφορες,την μια νονα την βρηκα ηδη για τον Harry Potter μου,who is next?
Ο Σνέηπ είναι ημίαιμος Πέρσης,μακρίτριχος αλλά με κανονική μουρίτσα,όχι πλακουτσωτη όπως τα περσικα,και το χρώμα του είναι λευκό με τιγρέ.Ειναι σκέτος λαπάς...οποτε δεν αποδειχτηκε προφητικό το όνομα!:lol:
Ο Λούπιν μας έχει χαθεί εδώ και μερικούς μήνες...:/:ήταν λευκός με τιγρέ στάμπες,και γλυκύτατος σαν χαρακτήρας...Ελπιζω να τον βρει ο γατομπαμπας του συντομα.:(

Λοιπόν Δημήτρη ήρθε ή ώρα να σε καλως ορίσουμε και εμείς η επίση μου κόρη η Κλειώ (μούσα της επικής ιστορίας γιατί η ιστορία της ήταν μεγάλη μέχρι την ώρα που την βρήκαμε!!!!) και από τον αδεσποτούλη μάυρο γάτο που έχει να ζήσει σαν αδέσποτο απο την ώρα που με πήρε από πίσω και μου τρίφτηκε και τωρα κοιμάται στον καναπέ:P:P:lol::lol::lol: Τον Μορφέα μου τον θεό του ύπνου και των ονείρων (γιατί πάντα το όνειρό μου ήταν μία 2η γάτα):lol::lol::lol:
και ιδού και οι αφεντουμουτσουνάρες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ο Μορφέας εδώ
όπου μπορείς να δεις και την ιστορία του!!!!:lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• erikson 059.jpg
    erikson 059.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 7

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back