Καλησπέρα σε όλους σας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

chris_thess

Νεοφερμένο μέλος

Ο chris_thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γεια σας.Είμαι νέος στο site και ονομάζομαι Χρήστος και κατ'αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη αυτή ιστοσελίδα και για την αγάπη που δείχνεται στις μικρές μας τριχωτές φίλες. Είμαι 23 χρονών και στη ζωή μου είχα μόνο μία γατούλα με την οποία μεγάλωσα μαζί και την οποία έχασα δυστυχώς πέρυσι σε ηλικία 14 ετών. Η Κίτι ήταν μια ημίαιμη καταλευκη γατούλα αλλα για μένα ήταν ομορφότερη απο την οποιαδήποτε ράτσα του κόσμου. Κάτι που φαντάζομαι ισχύει κα για τα δικά σας κουκλιά καθαρόαιμα η μη. Κάποια στιγμή θα ήθελα να αποκτήσω κάποια άλλη γιατί μου λείπει η αγάπη που μου έδειχνε η Κίτι. Σας ευχαριστω και να είστε καλά.

Υ.Γ Αν κάποιος εχει υπ'όψιν του κανένα λευκό γατάκι που να χαρίζεται θα σας ήμουν υπόχρεος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες στις γατοαγγελίες στο χαρίζονται. Νομίζω πως έχει δυο άσπρα γατάκια που χαρίζονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Είναι πολυ κουκλιά και τα 2! Ελπίζω να βρώ κάτι σαν την γατούλα μου. Αν ξέρει κάποιος να μου πει: γνωρίζετε αν υπάρχει πρόβλημα με το να ταξιδέψω με μια γάτα στο εξωτερικο για καποιους μήνες? Εννοω λόγω νομοθεσίας. Γιατι υπάρχει περίπτωση το καλοκάιρι να λε'ιπω για εκπαιδευτικούς λόγους στην Γαλλία και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση αν αποκτήσω γατάκι να το αφήσω σε κάποιον για όσο καιρό λείπω. Να είστε καλά όλοι και όλες σας.

Γεια σου αν δεν εχεις προβλημα με το οοτι εχει και γκρι νομιζω οτι ισως θα ηταν ιδανικη η τρελοκοτσιδου- καλυψουλα για σενα ειναι μια φανταστικα χαδιαρικια γατα ιδανικη για οποιον θελει μια γατα μονο και θα εισαι πολυ ευχαριστημενος με τις χαιδευτικες τις ικανοτητες σκεψου το και αν θελεις περνα και να την δεις

yasmin1gr σε ευχαριστω πολύ αλλά θα προτιμούσα μία γάτα μικρότερης ηλικίας. Όχι λόγω απαιτήσεων αλλά γιατί έζησα μια απώλεια και πάντα θα έχω το φόβο λόγω ηλικίας. Το να μεγαλώσω και πάλι ένα γατάκι για μένα νιώθω οτί θα ήταν καλύτερο. Να είσαι καλά.

κανενα προβλημα αν και εχω την αισθηση οτι η συγκεκριμενη θα ζησει πολλα χρονια ειναι πολυ κοτσωνατη αλλα σε καταλαβαινω δυσκολα στην ελλαδα αποφασιζει κανεις να παρει ζωο μιας ηλικιας δυστυχως

Κρις ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις !! Η γατουλα σου που εχασες ηταν λευκη; Εχεις φωτο να βαλεις να την δουμε;

Αυτη ήταν η γατούλα μου. Εκει είναι χειμώνα στο εξοχικό μας. Δεν έβγαινε ποτε έξω γιατι κρύωνε. Αλλά πάντα ήταν στο παράθυρο για να βλέπει και να τη χτυπάει ο ήλιος. Μου λείπει...ήταν κατι παραπάνω απο φίλη για μένα.

Κρις δεν φαινεται η φωτο. μηπως καποιος που ξερει γιατι να τον βοηθησει για να φανει η φωτο;

δεν ξέρω γιατί...και εγώ είμαι λίγο άσχετος..συγνώμη. Αν κάποιος ξέρει να μου πεί πως να την ανεβάσω.

Καταρχήν καλωσήρθες και εύχομαι σύντομα να βρεις το γατάκι που θέλεις. Για το ταξίδι σου στο εξωτερικό δες κάποιες πληροφορίες εδώ αν και καλό θα ήταν να ρωτήσεις καποιον κτηνίατρο για περισσότερες πληροφορίες.
Για να ανεβάσεις φωτογραφία που έχεις στον υπολογιστή σου πρέπει να πατήσεις 'Απάντηση' και όχι 'Quick reply'. Μετά πατάς εκεί που λέει 'Διαχείριση συννημένων αρχείων' ανεβάζεις την φωτογραφία.

Αυτή ήταν η γατούλα μου...αναμπου σε ευχαριστω πολύ!!

Συνημμένα

• DSC000156.jpg
    DSC000156.jpg
    730,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Kρις χαρίζεται ένας λευκός γατούλης 4 μηνών. Φωτογραφία του θα δεις στο "Χαρίζονται" στο "Χιονάτος Γατούλης". Είναι εμβολιασμένος πλήρως και απλά μένει για το ταξίδι που θα κάνεις να κάνει νομίζω το αντιλυσσικό εμβόλιο και φυσικά σε κανένα τρίμηνο-δίμηνο τη στείρωσή του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βρίσκεται Αθήνα..:(

Νοτα σε ευχαριστώ...ειναι πολύ όμορφος αλλα η απόσταση είναι όντως πρόβλημα...το κτελ ειναι πολύ ώρα και δεν ξέρω άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αν είναι θα ρωτήσω γιατί είναι κρίμα να βρεθεί στο δρόμο...

Υ.Γ είστε όλοι τόσο καλοί...είναι ωραίο που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι...ευχαριστω για την υποδοχη...

Καλως ηρθες,,Ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις:)

Στον κτηνιατρο μας ηταν την περασμενη βδομαδα δυο γατουλες τετοιες ακριβως με την παλια σου, παρε να ρωτησεις μηπως τις χαριζει η κυρια που τις πηγε γιαι ηταν δυο που ξεμειναν απο πεντε γιατι εκανε το λαθος να δωσει ντεπον και αν θελεις περνα να δεις εχει πολλα μικρα γατακια που ζητανε απιτι και ειναι πολυ ομορφα και καθε βδομαδα εχει νεα 2310 329659 καρακαση 6 εξισου εχουμε πολλα μικρα ασπρα με καποιο χρωμα στο σωματειο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back