Καλησπέρα σε όλους!!!

Dalezios Antonis

Νεοφερμένο μέλος

Ο Dalezios Antonis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα σας, αγαπαω τις γατες τοσο πολυ που δεν ξερο τι θα εκανα σε περιπτοση που εβλεπα καποιον να κακοποιει καποιο γατι, πραγματικα θεε μου δεν ξερο τι θα του εκανα, το ξερο δεν ειναι σοστο αλλα θεε μου δεν ξερο τι θα του εκανα!!!
Να ειστε ολοι καλα και να αγαπαμε ολοι τοις γατες ειναι τοσο απροστατευτες ειδικα οταν ειναι μικρες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλως ηλθες στο φορουμ μας...ελπιζω να σου αρεσει και να γραφεις συχνα τις αποψεις σου και να εκφραζεις συχνα τις ερωτησεις σου...θα κανουμε οτι μπορουμε να σε βοηθησουμε...
Νικος Crestfallen

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες στην παρεα μας αντωνη ολοι εδω ειμαστε παθιασμενοι με αδεσποτα κ οικοσιτα γατια

Καλώς όρισες Αντώνη. :hello: Νομίζω οι περισσότεροι εδώ το ίδιο νιώθουμε για όσους κακοποιούν ζώα, είτε γάτες είτε όχι. :)

Καλώς ήρθες στην γατοπαρέα μας...
Είμαστε τρελοί γενικώς με τα γατουλίνια... Οικόσιτα ή αδέσποτα (το ίδιο είναι)..:D

Καλως ηρθες και απο εμενα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back