Καλλιστεία - Έκθεση ημίαιμης γάτας

ο Τσεης αναστατώνεται λίγο μωρε με τον κοσμο και φοβαται ενω το Φαλντι ειναι και ανετο και αγκαλιας...αλλωστε το ζητούμενο ειναι να προτρεψουμε τον κόσμο να υιοθετήσει γατουλες ημιαιμες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο Τσεης αναστατώνεται λίγο μωρε με τον κοσμο και φοβαται ενω το Φαλντι ειναι και ανετο και αγκαλιας...αλλωστε το ζητούμενο ειναι να προτρεψουμε τον κόσμο να υιοθετήσει γατουλες ημιαιμες...

Ναι, διότι αν λάβει μέρος ο Τσέης θα νομίζει ο κόσμος ότι γίνεται Καλλιστείο ράτσας Μαμακόσπορος ο Έλλην:P

(τον λατρεύω και το ξέρεις!:inlove:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ξερω τι εννοεις,ετσι ειναι το Μοιρακι με πολυ κοσμο...Ενω ο Σειριος οποτε ερχεται κοσμος,μπαστακας στην πορτα να τους περασει ολους ελεγχο!Πρεπει να πεισουμε την Αλικη να φερει τον ημιμουστακαλη και τη μπαλαρινα,ειναι πολυ ομορφα!Μια ταρταρουγιτσα,ας πουμε της Niki Που ειναι και καλοβολη,μερικα γλυκα πορτοκαλογατα...

Ναι, διότι αν λάβει μέρος ο Τσέης θα νομίζει ο κόσμος ότι γίνεται Καλλιστείο ράτσας Μαμακόσπορος ο Έλλην:P

(τον λατρεύω και το ξέρεις!:inlove:)
Στελλα μην κοροιδευεις,πρεπει να συμμετεχουν και τα Νινομελα!:rolleyes:

Α, όλα κι όλα, εμείς είμαστε της εναλλακτικής σκηνής, δεν επιδεικνυόμεθα δημοσίως! :P

(Σοβαρά τώρα, δεν θα τα έβαζα μωρέ ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Είναι και τα δύο φιλικά γατάκια, αλλά αν βρεθούν σε ξένο περιβάλλον τρομοκρατούνται. Κρίμα είναι...)

Α, όλα κι όλα, εμείς είμαστε της εναλλακτικής σκηνής, δεν επιδεικνυόμεθα δημοσίως! :P

(Σοβαρά τώρα, δεν θα τα έβαζα μωρέ ποτέ σε τέτοια διαδικασία. Είναι και τα δύο φιλικά γατάκια, αλλά αν βρεθούν σε ξένο περιβάλλον τρομοκρατούνται. Κρίμα είναι...)
Αλικηηηηη βγες απο το κεφαλι μου!:P:P:P:lol::lol:
Κριμα,και θα επειθαν αρκετο κοσμο νομιζω,ειναι πολυ εμφανισιμα και με περιεργα σχεδια.:/:

Άμα πάνε, Δώρα μου, τα Νινόμελα σε καλλιστεία, θα με δείρουν ακόμα και οι διοργανωτές:rolleyes: Είναι η Στρουμπουλή μου για διαγωνισμό γάτας τώρα, μην τρελαθώ;:lol: Ή ο άλλος που μόλις δει άλλα γατιά θα φουσκώσει και θα αρχίσει τις απειλές...
Το μόνο που θα μπορουσαν να υπογραμμίσουν με την παρουσία τους είναι ότι ακόμα και τα γατάκια που βρέθηκαν ημερών και χωρίς μανούλα στο δρόμο μπορούν να γίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ (ψηλά και στρουμπουλά:happy:) και υγιή (να χτυπήσω ξύλο...):)

Ειναι ωραιοτατα τιγρε και λευκο,τωρα που θα τελειωσω το αρθρο για τους χρωματισμους θα σας βαζω ολους να τα λετε σωστα για να ανεβει το status τους.:P

Λοιπον προτεινετε κατηγοριες:

Ταμπεραμέντα:
1. Το πιο μαμαδογραπωμένο: Ράτσα:Μαμακόσπορος ο Έλλην:P
2. Το πιο θαρραλέο γατακι: Ρατσα: Ηρως του 21
3. Το πιο Χαλαρο και κοινωνικό Γατακι Ράτσα: Χαλαρουίτα ή Χαλβάς
4.Το πιό χοντρουλό και λαιμαργο γατακι Ράτσα: Φαταουλας ( διδεται και ξυλο στη μαμα του μαζί με συμβουλές γατοδίαιτας)

Κατασταση:

Το πιο πανεμορφο Τυφλο γατουλάκι
Το πιο όμορφο αναπηρο γατακι
Ο πιο κούκλος γατος με ειτζ γάτας ( αυτο παει απο χερι στον Σαντο)
Το Γατακι που κινδυνευει πιο πολύ

Χρωματισμοί

Το πιο ομορφο Γκρι
Το πιο Ομορφο κοκκινακι
Η πιο Ομορφη τριχρωμούλα
Ο πιο Ομορφος μαυρος πριγκιπας
Το πιο κατασπρο χιονακι
Το πιο γλυκο καφε σοκολατι
Το γατακι με το καλύτερο σμόκιν
Το πιο παραξενο και μοναδικο αδεσποτάκι

Ολα τα γατακια που θα συμμετασχουν, θα πρεπει να εχουν συμφωνησει πριν
και αφού δειξουν οτι γουσταρουν εκθεσεις και κόσμο να εκτεθουν με την πιο αγαπημένη τους τροφη και μαξιλαρακια και την καλύτερη τους αμμο.
Τα μαμμαδογραπωμένα πρεπει να ειναι γραπωμένα στη μαμα τους και να εχει κι ενα κλειστο προστατευμένο χωρο το κλουβάκι τους για να πηγαινουν να κρυβονται και να τρωνε κολατσιά.
Οποιο κρυβεται συνεχεια αυτο κερδιζει, και δεν το βγάζουμε εξω να του πουμε οτι κερδισε εννοειται. ( Αδεια κλουβια με δηθεν μαμαδογραπωμένα μεσα δεν θα γινουν δεκτά)

α) Θέλω πνευματικά δικαιώματα (κοιτάτε μη μου στείλετε άλλη γάτα μόνο για δώρο!)

β) Τσέ-ης, Τσέ-ης, Τσέ-ης!:rolleyes:

σου ανηκουν σου ανηκουν ( βρες κι αλλες τετοιες κατηγοριες)

σου ανηκουν σου ανηκουν ( βρες κι αλλες τετοιες κατηγοριες)
Ωχ! σε βλέπω και σ' αυτή τη διοργ'άνωση! Κάν εκράτει καλέ! Τελικά ποιος θα τ' αναλάβει?

Καλε μαμακηδες εχουμε πολλους!Θα κονταροχτυπηθειτε!:P
Να κανουμε και μια κατηγορια με γατουλες με περιεργα σχεδια,σαν αυτες που εχουν ελιτσα στη μυτη,τις ταρταρουγες,κτλ.Επισης,προτεινω γατουλες με την πιο εντυπωσιακη ιστορια διασωσης,οπως π.χ. του Αλλαντιν.Και της πιο μεγαλης γατας να κανουμε,ηλικιακα,να φερουν οι Τρελοτουριστες τον Πιπη να δει ο κοσμος ποσα πολλα χρονια ζουν οι γατες και τι εντυπωσιακες ειναι οταν ειναι καλοζωισμενες!

αν μιλάω τότε με τους γονείς μου θα σας φέρω στην κατηγορία ανάπηρο γατάκι τον Carla αρσενικό με τρισίμιση πόδια... γουργουρίζει από χιλιόμετρο και ζητάει επιμόνος αγκαλιά ακόμη και από αγνώστους. μεγαλωμένο σε κλειστό κήπο... σήμερα τον βρήκα πάνω στο θερμοκήπιο και σαλτάρισα... που και να μην ήταν στειρωμένο...

Μ'αρεσε το "αν μιλαω τοτε με τους γονεις μου" Σταυρουλα...:lol:

ναι είναι θέμα υπό συζήτηση... μίλαγα με την ξαδέρφη μου πριν που δουλέυει στη λέσβο και μου λεγε θα έρθει να με δει τα χριστουγεννα κόρινθο... της λέω θα σε αφήσουν οι γονείς σου που θάχω πάρει τον "κακό δρόμο"; και μου πε ότι είναι ένα θέμα και αυτό...

Ωχ! σε βλέπω και σ' αυτή τη διοργ'άνωση! Κάν εκράτει καλέ! Τελικά ποιος θα τ' αναλάβει?

Κανεις καλε ακομα αφου δεν εχουμε συμμετοχες τι να καλλιστησουμε? τους εαυτους μας???

Είναι πολλή όμορφη ιδέα. Εγω θα ήθελα να συμμετέχει ο Τιμυ αλλά είναι δυστυχώς πολύ δύσκολος στις μετακινήσεις καθώς και ακοινώνητος. δηλ. όταν έρθει κάποιος σπίτι μας, τον πλησιάζει κ τον μυρίζει από πάνω ως κάτω και αφου ικανοποιήσει το ένστικτό του οσον αφορά τις μυρωδιες εξαφανίζεται. Θέλει την ησυχία του. Δεν θέλει καθόλου χάδια κ γενικά θα τον ξεβόλευα πολύ έχω την εντύπωση. Αφού όταν μπαίνει στη γατοφόρο παθαίνει ταχυπαλμία και την τελευταία φορα΄καουρήθηκε το μωρό μου.

Λοιπον προτεινετε κατηγοριες:

Ταμπεραμέντα:
2. Το πιο θαρραλέο γατακι: Ρατσα: Ηρως του 21
3. Το πιο Χαλαρο και κοινωνικό Γατακι Ράτσα: Χαλαρουίτα ή Χαλβάς
4.Το πιό χοντρουλό και λαιμαργο γατακι Ράτσα: Φαταουλας ( διδεται και ξυλο στη μαμα του μαζί με συμβουλές γατοδίαιτας)

Κατασταση:

Το πιο πανεμορφο Τυφλο γατουλάκι
Το πιο όμορφο αναπηρο γατακι
Ο πιο κούκλος γατος με ειτζ γάτας ( αυτο παει απο χερι στον Σαντο)
Το Γατακι που κινδυνευει πιο πολύ

Χρωματισμοί

Το πιο ομορφο Γκρι
Το πιο Ομορφο κοκκινακι
Η πιο Ομορφη τριχρωμούλα
Ο πιο Ομορφος μαυρος πριγκιπας
Το πιο κατασπρο χιονακι
Το πιο γλυκο καφε σοκολατι
Το γατακι με το καλύτερο σμόκιν
Το πιο παραξενο και μοναδικο αδεσποτάκι

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω και σας διαβεβαιώνω πως δεν είμαστε ψώνια, δηλώνω ευθαρσώς και με καμάρι πως ο Μέλας θα κέρδιζε σε 3 κατηγορίες παμψηφί "Ο πιο κούκλος γατος με ειτζ γάτας", " Ο πιο Ομορφος μαυρος πριγκιπας", " Το γατακι με το καλύτερο σμόκιν", οπότε δηλώνουμε τη συμμετοχή μας με χαρά :cool::greycat:

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω και σας διαβεβαιώνω πως δεν είμαστε ψώνια, δηλώνω ευθαρσώς και με καμάρι πως ο Μέλας θα κέρδιζε σε 3 κατηγορίες παμψηφί "Ο πιο κούκλος γατος με ειτζ γάτας", " Ο πιο Ομορφος μαυρος πριγκιπας", " Το γατακι με το καλύτερο σμόκιν", οπότε δηλώνουμε τη συμμετοχή μας με χαρά :cool::greycat:
Συγχαρητήρια!!! Καλη επιτυχία λοιπόν!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back