Καλλιστεία - Έκθεση ημίαιμης γάτας

Εμμμ επειδη τα καλλιστεια θα γινουν εδω αν ειναι θα τον φερετε εδω??? ( εκτος αν αναλαβει καποιος ως εκπροσωπος της γατοομαδας να τα οργανωσει κατω και να κουβαληθουμε εμεις εγω σκεφτομουν να εμφανισω το καλοκαιρακι σα το πιο πειναλεο και αν με αφησει ο βουλιτσοα θα κερδισει σιγουρα μεταλειο στο πιο μαμαδογραπωμενο αλλα ειπαμε να μη σας τα φαμε ολα τα μεταλλεια:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα καλε μαζευτηκατε ολα τα ψωνια που θα σαρωσετε τα βραβεια...Θα εμφανιστουμε ωσαν μπλε κομητες και θα τα βουτηξουμε στο πι και φι!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nα μη κάνετε καλλιστεία που είναι μπανάλ! Να κάνετε Διαγωνισμό Ιδιαιτερότητας. Και εξηγούμαι: το πιο ασυνήθιστο με ειδικές ανάγκες, το πιο μαμάκικο, το πιο καλογυμνασμένο ή έκπαιδευμένο, το πιο ξεχωριστό σα μορφολογία, το πιο ευγενικό, το πιο υπομονετικό, το πιο φωτογενές, το πιο δεν-ξέρω-τι , κάτι δηλαδή που να δείχνει άλλα πράγματα εκτός από ομορφιά - ε, μπορεί να είναι ανάμεσα σε όλα και η ομορφιά τέλος πάντων αλλά να μην είναι αυτή το κύριο ...
Σήμερα είναι η εποχή της διαφορετικότητας όχι του κλασσικού κάλλους!

Να κανουμε και για το πιο κακιασμενο που το εχουμε στο τσεπακι το τροπαιο;:P

Αν είναι τεκμηριωμένος ο τίτλος και τον πάρετε ΔΙΚΑΙΑ, τότε ναι... όχι σαν κάτι ανθρώπινα καλλιστεία όμως που οι τίτλοι είναι "μιλημένοι" πριν μοιραστούν, κυρα-δασκαλίτσα!:P

Ακου εκει...Τοσες φωτο με κακιασμενο βλεμμα δεν θεωρουνται τεκμηριωση;:P

Θέλετε να δείτε κακιασμένο γάτο; Θα σας φέρω τον πρίνς μέσα σε τόσες γάτες.... μόλις με δεί να γλυκομιλάω σε άλλη γάτα θα καταλάβετε τι εστί κακιασμένο γατί.. να δούμε αν θα μπορείτε μετά να δώσετε βραβείο.....

Εμμμ επειδη τα καλλιστεια θα γινουν εδω αν ειναι θα τον φερετε εδω??? ( εκτος αν αναλαβει καποιος ως εκπροσωπος της γατοομαδας να τα οργανωσει κατω και να κουβαληθουμε εμεις...)

:( Ασημίνα πας να μας σαμποτάρεις?????!!!!! :mad:
Νιώθετε απειλή απ'το Μέλα και τάχα βρήκατε πρόφαση πως τα Καλλιστεία θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούμε να έρθουμε???!!! :mad:
Απαιτώ διοργάνωση των Καλλιστείων και στην Αθήνα!! Δεν θα δεχτούμε αυτό το σαμποτάζ :mad: Η ομορφιά μας θα λάμψει!! :cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε μανδαμ εσεις ειστε μαλλιαρος περσης,εδω ειναι τα κεραμιδογατα,ξου!:P:lol:

Να τα κανουμε στην Αθηνα τοτε ολα μαζι!Να ερθει και το ψωνιο ο Μέλας.

Ε μανδαμ εσεις ειστε μαλλιαρος περσης,εδω ειναι τα κεραμιδογατα,ξου!:P:lol:

μανδάμ εσείς είστε ξυρισμένος πέρσης... ξου!!

απαιτώ να ελεγχθούν βιβλιάρια υγείας ... να γράφουν κεραμιδόγατες πανω. όχι περισκό..

Απαπα,ντροπη Σταυρουλα χρησιμοποιεις αθεμιτα μεσα!Εμας το βιβλιαρικο γραφει DSH και το τσιπ περσιας,τι να κανουμε;

Δεν ξέρω τι θα κάνετε μανταμίτσες μου με το διαγωνισμό!
Ένα μόνο ξέρω: Κακιασμένος γάτος δεν υπάρχει, μόνο κακιασμένος άνθρωπος.
Αντε πια!!!! Τα βάλατε με τα αγγελούδια να μουν σε ανθρώπινα καλούπια! Μπουυυυυ....
Οι όποιοι διαγωνισμοί για μας γίνονται όχι για κείνα. Πείτε καμιά έξυπνη ιδέα για τους σκοπούς και τους στόχους ενός τέτοιου διαγωνισμού!

anima πρέπει να δεις τον πρινς μου όταν χαιδεύω άγνωστη γάτα....

Παιδιά, μην μας προκαλείτε γιατί θα φέρω τον Τιμυ και θα πάρει 1ο βραβείο κ χρυσό μετάλλιο στο στριμένο βλέμμα, στην δαγκωνιά και στον σνομπισμό!!! Θα σαρώσει τα βραβεία. Κι ας του είναι δύσκολες οι μετακινήσεις. Το πολύ πολύ να τον ποτίσω κανα ουισκάκι να ζαλιστεί λιγο να μην πάρει χαμπάρι το ταξίδι χεχε χε:lol::lol::lol:

Anima ειπαμε πιο πανω τους στοχους,εγω ειδικα τους ανελυσα εκτενως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back