Καλλωπισμός γάτας

ιωάννα-μπιάνκα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
γεια σε ολους!! εχω μια γατουλα 4 μηνων ασπρη με κοντο τριχωμα.με αλλα λογια οχι ρατσας.. απαιτειται καποιος καλλωπισμος ή φροντιδα που θα πρεπει να της προσφερω συστηματικα;γνωριζω οτι γενικα οι γατες δεν χρειαζονται καποια ιδιαιτερη περιποιηση οπως συμβαινει π.χ. για τα σκυλια, καθως καθαριζονται μονες τους.ισχυουν αυτα πραγματι;:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Εκτος απο το βουρτσισμα της μια φορα την εβδομαδα,δεν χρειαζεται κατι αλλο.Μια καλη τροφη θα της δωσει ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται,και θα της χαρισει υγιες και λαμπερο τριχωμα.
Ανοιξε της ενα θεματακι να μας τη γνωρισεις!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!
Εκτος απο το βουρτσισμα της μια φορα την εβδομαδα,δεν χρειαζεται κατι αλλο.Μια καλη τροφη θα της δωσει ολα τα θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται,και θα της χαρισει υγιες και λαμπερο τριχωμα.
Ανοιξε της ενα θεματακι να μας τη γνωρισεις!:)

δεν ξερω πως γινεται αυτο που λες παντως δεν ειναι κ τοσο μοντελο οσο αυτες οι 2 που εχεις εσυ!ειναι γλυκουλα ομως η ψυχουλα μου!τι ομως να της βουρτσισω;ειναι μωρο ακομα κ δεν εχει μακρια τριχα.θα προσπαθησω ομως.ευχαριστω πολυ!

Σε ευχαριστουμε πολυ!
Οπως ανοιξες νεο θεμα εδω για τις αποριες σου,θα ανοιξεις ενα στη στηλη "οι γατες μου" να μας βαλεις και φωτο να τη θαυμασουμε.Αν ειναι πολυ μωρο απλα περνα απαλα τη βουρτσα που και που απο πανω της για να συνηθιζει και να σε αφηνει να τη βουρτσιζεις αργοτερα.Κι εγω μονο αυτο τους κανω.

Αφού είναι μωρό ακόμα έχει λογικά και το παιδικό τρίχωμα!;)
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, πέρα απο αυτά που σου είπε η moukelis.

ευχαριστω πολυ βρε!!θα παροσπαθησω να ανοιξω ενα θεμα να σας την δειξω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back