hellokitty1
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας!Είμαι μια καινούργια γατομαμά που υιοθέτησα τον χαδιάρικο γατούλη της Κείρας!
Εχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό κτηνίατρο στα δυτικά προάστεια? Ο μικρούλης πρέπει να κάνει το πρώτο του εμβόλιο
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Να μου φιλήσεις τον γατούλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Χάρηκα που τελικά βρήκες κάποιο χαδιάρικο γατάκι από εδώ.
Φιλικά Αμαλία
ladycat
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
. Συγγενέψαμε καθώς εγώ έχω υιοθετήσει την αδελφούλα του..
φωτογραφίες προσεχώςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hellokitty1
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα!
κοίταξα στο links και δεν βρήκα κάποιον προς τα μέρη μου αλλά θα κοιτάξω και σε άλλα pet sites.
Ο γατούλης είναι γλύκας και πραγματικά με διάλεξε όταν πήγα να τον πάρω.Είναι πολύ αγαπησιάρης όπως επιθυμούσα.Οταν κανω δουλειές τρίβεται στα πόδια μου και όταν καθόμαστε στον καναπέ τον πιάνει το παιχνιδιάρικό του μέχρι που κάποια στιγμή τον παίρνει ο ύπνος!
Οταν με χάνει αρχίζει το παράπονο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum