Καλός κτηνίατρος στα Δυτικά Προάστια

hellokitty1

Νεοφερμένο μέλος

Ο hellokitty1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
:) Γειά σας!Είμαι μια καινούργια γατομαμά που υιοθέτησα τον χαδιάρικο γατούλη της Κείρας!:up:
Εχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό κτηνίατρο στα δυτικά προάστεια? Ο μικρούλης πρέπει να κάνει το πρώτο του εμβόλιο:( !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ορισες :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα στο links : "κτηνιατροι και κτηνιατρικές κλινικές". Μπορεί να βρεις καποιον κοντά σου.
Να μου φιλήσεις τον γατούλη:redface:

Καλώς ήρθες :) Χάρηκα που τελικά βρήκες κάποιο χαδιάρικο γατάκι από εδώ.:up:
Φιλικά Αμαλία:)

καλως ηρθες καποιον θα βρεις εκει που σου ειπαν τα παιδια

Καλώς ήρθες! :)

να σου ζήσει:) . Συγγενέψαμε καθώς εγώ έχω υιοθετήσει την αδελφούλα του..:D φωτογραφίες προσεχώς

ευχαριστώ!

σας ευχαριστώ για το θερμό καλοσώρισμα!
κοίταξα στο links και δεν βρήκα κάποιον προς τα μέρη μου αλλά θα κοιτάξω και σε άλλα pet sites.
Ο γατούλης είναι γλύκας και πραγματικά με διάλεξε όταν πήγα να τον πάρω.Είναι πολύ αγαπησιάρης όπως επιθυμούσα.Οταν κανω δουλειές τρίβεται στα πόδια μου και όταν καθόμαστε στον καναπέ τον πιάνει το παιχνιδιάρικό του μέχρι που κάποια στιγμή τον παίρνει ο ύπνος!:happy: Οταν με χάνει αρχίζει το παράπονο!:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back