Καλό ταξίδι Κώστα...

ESTELLE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
Με αφορμή το ξαφνικό θάνατο ενός παλιού καλού φίλου και ηθοποιού,του Κώστα Παπαχρόνη θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για αυτό το παιδί που έφυγε χθες τα ξημερώματα...:(Καλό σου ταξίδι Κώστα μου..Θα θυμάμαι πάντα τις ωραίες στιγμές που περάσαμε με την παρέα μας,το μεγάλο σου ταλέντο στην ηθοποιεία,την τρέλα σου με τη μουσική και το καταγάλανο βλέμμα σου...Εχε γειά καλέ μας φίλε....Θα μας λείψεις πολύ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το ακουσα και εγω το απογευμα λιγο πριν φυγω γαι δουλεια,απο την εκπομπη "Εχει γουστο" της Μπ.Τσουκαλα.Για να πω την αληθεια, δεν πολυπαρακολουθω τηλεοραση οποτε δεν τον θυμαμαι τουλαχιστον απο εκει.κΠραγματικα κριμα ειναι να χαθει ξαφνικα ενας νεος ανθρωπος, και μαλιστα απο τροχαιο.Ηταν μολις τριαντα χρονων.:hmm::(
Λυπαμαι πολυ ESTELLE που εχασες τοσο αδικα εναν φιλο.:(
Τα συληπητηρια μου.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συληπητήρια κι από μένα. Άδικο να χάνονται τόσο νέοι ανθρώποι..

ω θεέ μου, τελευταία φορα που τον είδα έπαιζε τον Κασσιο στη παράσταση του οθελου τόσο ταλαντούχο παιδί, τόσο ζωντανό, πολύ λυπάμαι , πολύ άδικος χαμός.
Κουράγιο στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους.:(

Τελευταία επεξεργασία:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...Επεσα απο τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκα απο ένα φίλο το χαμό του.Ειμασταν στην ίδια παρέα πριν 15 χρόνια περίπου.Τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι είχε μετακομίσει στην Αθήνα τον βλέπαμε σπάνια αλλά μάθαινα νέα του απο φίλους που είχαν πιο συχνές επαφές μαζί του..Τί να πω..ήταν ψυχούλα,με πολύ χιούμορ και τρελός με τη ροκ μουσική όπως κι εγώ..Γενικά σήμερα η μέρα μου δεν ξεκίνησε καλά...:(

Λυπαμαι πολυ για τον φιλο σου και τον τροπο που εφυγε , ετσι αδικα

Νικη δεν τον θυμασαι μαλλον γιατι εχει παιξει περισσοτερο στο θεατρο αλλα και παλιοτερα στην τηλεοραση στο Βαθυ κοκκινο (σταρ) και με τον Μαρκουλακη νομιζω στο Ετσι Ξαφνικα (Μεγκα)

Τώρα μόλις το έμαθα και έχω πέσει από τα σύννεφα,τον θαύμαζα πάρα πολύ ήταν πολύ ταλαντούχος..κρίμα,ό,τι και να πούμε λίγο είναι...μεγάλη αδικία

Εγω τον είχα δει στο θέατρο στο "Γάλα" και τον είχα ξεχωρίσει. Ηταν πράγματι πολυ καλός και είχε αυτό το "κάτι". Λυπήθηκα και εγω πολύ οταν το έμαθα...:(

Τον παρακολουθουσα τηλεοπτικα και θεατρικα, ηταν εξαιρετικος ηθοποιος, και πρεπει να ηταν και ξεχωριστος σαν ανθρωπος. κριμα, θα εκανε τοσα πολλα ακομα αν ηταν μαζι μας.. κουραγιο στους δικους του..:(

Estelle, λυπάμαι πολύ για τον ξαφνικό και τόσο άδικο χαμό του φίλου σου. Το έχω νοιώσει και εγώ, δυστυχώς και ξέρω πόσο πονάει.
Ο θεός να δώσει κουράγιο στην οικογένειά του.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση...είναι πολύ δύσκολο να χάνεις δικά σου άτομα...δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο..πραγματικά κουράγιο στους δικούς του...:(:(:(

Λυπάμαι πολύ για το φιλαράκι σου. Τι να πω τον ήξερα σαν ηθοποιό. Κουράγιο στους δικούς του:(

Κριμα...:(Καλο του ταξειδι...
Απο τι έφυγε?

Κριμα...:(Καλο του ταξειδι...
Απο τι έφυγε?
Ατύχημε με μηχανή Γιούλη μου..:(Συγκρούστηκε με ένα αμάξι...

ζουσε στο κουκακι μονος με ενα γατουλη..ξερει κανεις τι απεγινε ο γατος του? estelle?:(

ζουσε στο κουκακι μονος με ενα γατουλη..ξερει κανεις τι απεγινε ο γατος του? estelle?:(
Iβάνα μου δεν ξέρω για τον γατούλη αλλά ίσως μπορέσω να μάθω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back