Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,κι οι Ελληνες σφαζαν κοκκορια στα θεμελια των σπιτιων........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απ'οσο γνωριζω,δεν τον σφαζαν..το θαβαν ζωντανο!Οπως το γιοφυρι της αρτας με τη γυναικα!Οπως ειπα και σε πμ νωριτερα,κι οι Ελληνες σφαζαν κοκκορια στα θεμελια των σπιτιων........
![]()
Αρα..τα ιδια σκ* ειμαστε ολοι μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγουρα αλλα επειδη η ανθρωπινη περιεργεια ειναι,απ'οτι εχουν δειξει τα στατιστικα,πολυ δυνατη,καλο ειναι να εξηγουμε τι ειναι αυτο που ποσταραμε,αν θελουμε καποιος να μην το ανοιξει απο περιεργεια.Ειδαλως για ποιο λογο το ποσταρουμε?
Ας εξηγησουμε λοιπον οτι ειναι μια εικονα απο μια Αφρικανικη θρησκευτικη τελετη εξαγνισμου πνευματων,που εχουν ενα γατακι νεκρο σταυρωμενο σαν το Χριστο,κυριολεκτικα ξεκοιλιασμενο(οπως τρωμε το αρνι του Πασχα) με ενα..τσιγαρο στο στομα!Το ανεβασε καποιος χρηστης προφανως Αφρικανος..
Εμενα στη φωτογραφια κατι δε μου κολλαει..
Οπως και να'χει ποιος μπορει να τους καταγγειλει για τη θρησκεια τους?Απλα οι ανθρωποι ειναι πολυ πισω,οπως ειμασταν κι εμεις καποτε..
Αν το γατι προοριζεται για φαγητο,παλι ποιος μπορει να τους πει τι θα τρωνε?Ειμαστε καλυτεροι επειδη τρωμε αρνακια και μοσχαρακια κι οχι γατες?
Ο καθε λαος εχει τις συνηθειες του...Το θεμα ειναι ο.τι γινεται να γινεται χωρις πονο.Αλλα εχετε υποψιν σας ποσο περισσοτερο μπορει να βασανιζεται και να ποναει ενα κοτοπουλακι στο Μιμικο?
Τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα,δε μπορουμε να εισχωρησουμε στη θρησκεια ενος αλλου λαου,ας καταφερουμε πρωτα να ελαττωσουμε τις δικες μας κακοποιησεις ζωων που γινονται καθημερινα και θελουμε να λεγομαστε και πολιστισμενοι τρομαρα μας...
Καλα τα λες αλλα
1)μηπως θα ηταν καλυτερο να μην τα ποσταρουμε καθολου??Για ποιο λογο να προσπαθουμε να εξηγησουμε το ανεξηγητο;;
2)Οκ ας πουμε οτι δεχομαι το οτι ειναι εθιμο, τελετουργια κλπ κλπ κλπ...Αλλα εμενα δεν μου κολλαει το τσιγαρο στην ολη φαση. Αυτο τι συμβολιζει;;;Εδω ειναι που λεει ο λαος καποιο λακο εχει φαβα...Κι επειδη ειμαι καχυποπτη δεν δεχομαι οτι ειναι καποιο εθιμο αλλα καποιο αρρωστημενο μυαλο...Εκτος κι αν ο τυπος εχει αντικαπνιστικες ιδεες και ηθελε με αυτη την εικονα να συμβολισει το ποσο κακο μπορει να σου κανει το τσιγαρο στον οργανισμο σου (εξου και η απουσια των ζωτικων οργανων)
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Απ'οσο γνωριζω,δεν τον σφαζαν..το θαβαν ζωντανο!Οπως το γιοφυρι της αρτας με τη γυναικα!
:cry::cry::cry::cry::cry:
kounelaki
Περιβόητο μέλος
1)Ας εξηγουμε μονο το γεγονος τοτε.Δεν γινεται να μην πληροφορουμαστε και να τα κρυβουμε σα να μην συμβαινουν για να μην φρικαρουμε.Ας εξηγησουμε με λογια το τι νεο ξαναεγινε στο φεισμπουκΚαλα τα λες αλλα
1)μηπως θα ηταν καλυτερο να μην τα ποσταρουμε καθολου??Για ποιο λογο να προσπαθουμε να εξηγησουμε το ανεξηγητο;;
2)Οκ ας πουμε οτι δεχομαι το οτι ειναι εθιμο, τελετουργια κλπ κλπ κλπ...Αλλα εμενα δεν μου κολλαει το τσιγαρο στην ολη φαση. Αυτο τι συμβολιζει;;;Εδω ειναι που λεει ο λαος καποιο λακο εχει φαβα...Κι επειδη ειμαι καχυποπτη δεν δεχομαι οτι ειναι καποιο εθιμο αλλα καποιο αρρωστημενο μυαλο...Εκτος κι αν ο τυπος εχει αντικαπνιστικες ιδεες και ηθελε με αυτη την εικονα να συμβολισει το ποσο κακο μπορει να σου κανει το τσιγαρο στον οργανισμο σου (εξου και η απουσια των ζωτικων οργανων)
2)Κι εμενα δεν μου κολλαει,γιαυτο ειπα οτι μοιαζει με ψευτικο.Μπορει να ειναι και αρρωστημενο μοιαλο.Θα βρει αραγε κανενας τι ειναι ή οι αρμοδιοι θα διαγραψουν το λογαριασμο του χρηστη και αυτο ειναι ολο?

katia-gata
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
paidia kati prepei na ginei!!!!![]()
μην γραφεις γκρικλις...απαγορευεται...

katia-gata
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χίλια συγνωμη το ξεχασα!!!]
δεν πειραζει..και εγω για αυτο σου το εγραψα...

aretha
Περιβόητο μέλος
Κατ' αρχάς, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της περιέργειας και της τρομολαγνείας. Αν η γραπτή περιγραφή που δίνεται "για να μην δει κάποιος την εικόνα ή το βίντεο" είναι το ίδιο αρρωστημένη και σαδιστικά λεπτομερής, τότε ειλικρινά δεν βλέπω τι εξυπηρετεί.Σιγουρα αλλα επειδη η ανθρωπινη περιεργεια ειναι,απ'οτι εχουν δειξει τα στατιστικα,πολυ δυνατη,καλο ειναι να εξηγουμε τι ειναι αυτο που ποσταραμε,αν θελουμε καποιος να μην το ανοιξει απο περιεργεια.Ειδαλως για ποιο λογο το ποσταρουμε?
Όσο για το ερώτημά σου "για ποιο λόγο να το ποστάρουμε", η δική μου γνώμη είναι ότι μια καταγγελία έχει νόημα εφόσον μπορεί να γίνει κάτι για να αντιμετωπιστεί (για παράδειγμα, το θέμα με τα γατάκια του Φλοίσβου είχε ξεκινήσει ως καταγγελία, αν θυμάμαι καλά). Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται έχει τεράστια σημασία. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο να γράψει κανείς "στο τάδε πετ σοπ κακοποιούνται ζωάκια, στείλτε επιστολή στο Υγειονομικό για να τον κλείσουν" και "δείτε εδώ, πώς σαπίζει η σάρκα στην πληγή επειδή δεν φρόντισαν το ζωάκι, να κι ένα κοντινό του κρεμασμένου σκύλου" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Καταλαβαίνω ότι εφόσον υπάρχει αυτή η κατηγορία στο φόρουμ, τα θέματα που ανοίγονται εδώ δεν μπορούν να είναι ευχάριστα, με προβληματίζει και με στενοχωρεί όμως πάρα πολύ η τροπή που έχει πάρει το θέμα με τις καταγγελίες...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κατ' αρχάς, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της περιέργειας και της τρομολαγνείας. Αν η γραπτή περιγραφή που δίνεται "για να μην δει κάποιος την εικόνα ή το βίντεο" είναι το ίδιο αρρωστημένη και σαδιστικά λεπτομερής, τότε ειλικρινά δεν βλέπω τι εξυπηρετεί.
Όσο για το ερώτημά σου "για ποιο λόγο να το ποστάρουμε", η δική μου γνώμη είναι ότι μια καταγγελία έχει νόημα εφόσον μπορεί να γίνει κάτι για να αντιμετωπιστεί (για παράδειγμα, το θέμα με τα γατάκια του Φλοίσβου είχε ξεκινήσει ως καταγγελία, αν θυμάμαι καλά). Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται έχει τεράστια σημασία. Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο να γράψει κανείς "στο τάδε πετ σοπ κακοποιούνται ζωάκια, στείλτε επιστολή στο Υγειονομικό για να τον κλείσουν" και "δείτε εδώ, πώς σαπίζει η σάρκα στην πληγή επειδή δεν φρόντισαν το ζωάκι, να κι ένα κοντινό του κρεμασμένου σκύλου" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Καταλαβαίνω ότι εφόσον υπάρχει αυτή η κατηγορία στο φόρουμ, τα θέματα που ανοίγονται εδώ δεν μπορούν να είναι ευχάριστα, με προβληματίζει και με στενοχωρεί όμως πάρα πολύ η τροπή που έχει πάρει το θέμα με τις καταγγελίες...![]()
εχω να πω οτι με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ....πιο απολυτα δεν γινεται....αυτα ακριβως εννοω και εγω..και..οτι τα περισσοτερα απο τα ποστ που ανεβαινουν εδω ,δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν απλουστατα γιατι δεν μπορει να γινει κατι....το μονο που γινεται ειναι να ικανοποιηται η -ας μου επιτραπει η εκφραση-αρρωστημενη περιεργεια καποιων.........
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τοτε να κλειστει το θεμα κακοποιησεις?Για ποιο λογο υπαρχει τοτε?εχω να πω οτι με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ....πιο απολυτα δεν γινεται....αυτα ακριβως εννοω και εγω..και..οτι τα περισσοτερα απο τα ποστ που ανεβαινουν εδω ,δεν υπαρχει λογος να ανεβαινουν απλουστατα γιατι δεν μπορει να γινει κατι....το μονο που γινεται ειναι να ικανοποιηται η -ας μου επιτραπει η εκφραση-αρρωστημενη περιεργεια καποιων.........
aretha
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι σου απάντησα πιο πάνω:Τοτε να κλειστει το θεμα κακοποιησεις?Για ποιο λογο υπαρχει τοτε?
Όσο για το ερώτημά σου "για ποιο λόγο να το ποστάρουμε", η δική μου γνώμη είναι ότι μια καταγγελία έχει νόημα εφόσον μπορεί να γίνει κάτι για να αντιμετωπιστεί (για παράδειγμα, το θέμα με τα γατάκια του Φλοίσβου είχε ξεκινήσει ως καταγγελία, αν θυμάμαι καλά). Και πάλι, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται έχει τεράστια σημασία.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου. Πρόκειται για τελετή ενός λαού πράγμα που δεν θα πρέπει καν να το συζητάμε και ούτε πρεπει να τα ανεβάζουν αυτά στο σιτε γιατι δεν γίνεται να τα σχολιάζουμε την στιμή που εμείς οι έλληνες το Πάσχα κάνουμε ακριβώς τα ίδια με τα αρνάκια.Σιγουρα αλλα επειδη η ανθρωπινη περιεργεια ειναι,απ'οτι εχουν δειξει τα στατιστικα,πολυ δυνατη,καλο ειναι να εξηγουμε τι ειναι αυτο που ποσταραμε,αν θελουμε καποιος να μην το ανοιξει απο περιεργεια.Ειδαλως για ποιο λογο το ποσταρουμε?
Ας εξηγησουμε λοιπον οτι ειναι μια εικονα απο μια Αφρικανικη θρησκευτικη τελετη εξαγνισμου πνευματων,που εχουν ενα γατακι νεκρο σταυρωμενο σαν το Χριστο,κυριολεκτικα ξεκοιλιασμενο(οπως τρωμε το αρνι του Πασχα) με ενα..τσιγαρο στο στομα!Το ανεβασε καποιος χρηστης προφανως Αφρικανος..
Εμενα στη φωτογραφια κατι δε μου κολλαει..
Οπως και να'χει ποιος μπορει να τους καταγγειλει για τη θρησκεια τους?Απλα οι ανθρωποι ειναι πολυ πισω,οπως ειμασταν κι εμεις καποτε..
Αν το γατι προοριζεται για φαγητο,παλι ποιος μπορει να τους πει τι θα τρωνε?Ειμαστε καλυτεροι επειδη τρωμε αρνακια και μοσχαρακια κι οχι γατες?
Ο καθε λαος εχει τις συνηθειες του...Το θεμα ειναι ο.τι γινεται να γινεται χωρις πονο.Αλλα εχετε υποψιν σας ποσο περισσοτερο μπορει να βασανιζεται και να ποναει ενα κοτοπουλακι στο Μιμικο?
Τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα,δε μπορουμε να εισχωρησουμε στη θρησκεια ενος αλλου λαου,ας καταφερουμε πρωτα να ελαττωσουμε τις δικες μας κακοποιησεις ζωων που γινονται καθημερινα και θελουμε να λεγομαστε και πολιστισμενοι τρομαρα μας...
Όπως κάνουμε εμεις με τα αρνάκια ακριβώς το ίδιο είναι και για αυτούς αυτη η τελετή.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Παναγία !!!!μου τώρα θα φρικάρω και με τους έλληνες.Απ'οσο γνωριζω,δεν τον σφαζαν..το θαβαν ζωντανο!Οπως το γιοφυρι της αρτας με τη γυναικα!
Προτείνω να κλείσει το θέμα .
Ο σχολιασμός δεν αποφέρει τίποτα παρα μόνο φρίκη για κάποια ήθη και έθιμα μίας άλλης χώρας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παναγία !!!!μου τώρα θα φρικάρω και με τους έλληνες.
βρε παιδια...μην λεμε ανακριβειες...ειναι πολυ γνωστο οτι τον κοκορα τον σφαζουν..( ακομα και τωρα παρακαλω...) το εχω δει εγω πολλες φορες..γιατι ο παπους μου εχτιζε σπιτια...
και οχι τον θαβουν...οχι οτι εχει καμμια διαφορα...αλλα να ειμαστε ακριβης σε αυτα που γραφουμε...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ μαζί σου. Πρόκειται για τελετή ενός λαού πράγμα που δεν θα πρέπει καν να το συζητάμε και ούτε πρεπει να τα ανεβάζουν αυτά στο σιτε γιατι δεν γίνεται να τα σχολιάζουμε την στιμή που εμείς οι έλληνες το Πάσχα κάνουμε ακριβώς τα ίδια με τα αρνάκια.
Όπως κάνουμε εμεις με τα αρνάκια ακριβώς το ίδιο είναι και για αυτούς αυτη η τελετή.
Ναι Λεττακι μου δυστυχως ολο το ανθρωπινο ειδος ειμαστε σπισιστες δηλαδη ρατσιστες προς τα ζωα.Και αυτο δεν κανει εξαιρεσεις ουτε σε Αγγλους ουτε σε Αφρικανους.Βεβαια τα τελευταια πιο κουλα τα εχουμε δει στην ΚιναΠαναγία !!!!μου τώρα θα φρικάρω και με τους έλληνες.
και ισως επειδη η Κινα γινεται πλεον μια οικονομικη δυναμη δεν τα περιμεναμε τοσο απο αυτους...Τωρα για την Αφρικη τι να πουμε που ο κοσμος οχι απλως δε μορφωνεται αλλα δεν εχει καθαρο νερο να πιει?Ποιος θα τους κατηγορισει που πιστευουν οτι σκοτωνοντας ενα ζωακι θα τους ευνοησει ο θεος?
Αυτοι τουλαχιστον το κανουν απο αγνοια,οχι οπως εμεις...
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
θα πρότεινα να κλείσεις το θέμα.Το θέμα δεν αποφέρει τίποτα νομίζω
με την συζήτηση.
Παρά μόνο φρίκη για τα αφρικανικά και ελληνικά εθιμα.την καλημέρα μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool