MissKit
Επιφανές μέλος
Εδώ μπορείτε να μας γράφετε λίγα λόγια για εσάς, πώς μας βρήκατε και να λύνετε τυχόν απορίες σας σχετικά με το site και τη λειτουργία του. Πριν ρωτήσετε για κάτι, βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχει απάντηση στις συχνές ερωτήσεις στη Βοήθεια. Τέλος, μην ξεχάσετε να διαβάσετε για άλλη μια φορά τους όρους χρήσης, τους οποίους αποδεχτήκατε με την εγγραφή σας!
Αν είστε ήδη γατογονιός μπορεί να μας γνωρίσετε και τη γατούλα σας εδώ.
Kαλώς μας ήρθατε! Ευχόμαστε να περάσετε καλά και να νιαουρίζετε μαζί μας για καιρό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asterine
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλους τους γατόφιλους

Μόλις πριν λίγο γράφτηκα στο φόρουμ σας ..
Εχω εδώ και 6 μήνες μια θυληκιά στειρωμένη γατουλα 9 μηνών και πρόσφατα άλλον εναν αρσενικο ενός μηνων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

kwnstantina kar
Νεοφερμένο μέλος
είναι πολύ χαριτωμένο και παιχνιδιαρικο..... το αγαπώ παρα πολύ
τον φωνάζω τυχερουλη γιατι προφανώς ειναι .....

MissKit
Επιφανές μέλος

kira 55
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

aliCaki
Νεοφερμένο μέλος

[FONT="]Καλησπερα! Ας με βοηθεισει καποιος θελω να ανεβασω μια αγγελια με γατακια και μου ζηταει tags και δεν μπαινει κανενα. Τι να γραψω;[/FONT]
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθες.[FONT="]Καλησπερα! Ας με βοηθεισει καποιος θελω να ανεβασω μια αγγελια με γατακια και μου ζηταει tags και δεν μπαινει κανενα. Τι να γραψω;[/FONT]
Σου εχω στειλει πμ..πως να ανοιξεις αγγελια.
MG2404
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα,
Βρισκομαι σε δυσαρεστη θεση να δωσω το 1 απο τα 3 μου γατάκια γιατι έχει περιτονιτιδα 1/200 και αν κολλήσουν οι άλλες θα το εχω κριμα στο λαιμο μου. Υποφερω και κλαιω αλλα τι μπορω να κανω. Το γατακι είναι 3 μηνών και θελω να το βάλω σε αγγελία κι εδω. Πωσ θα το κάνω χρειάζομαι την βοηθειά σας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθες.καλησπέρα,
Βρισκομαι σε δυσαρεστη θεση να δωσω το 1 απο τα 3 μου γατάκια γιατι έχει περιτονιτιδα 1/200 και αν κολλήσουν οι άλλες θα το εχω κριμα στο λαιμο μου. Υποφερω και κλαιω αλλα τι μπορω να κανω. Το γατακι είναι 3 μηνών και θελω να το βάλω σε αγγελία κι εδω. Πωσ θα το κάνω χρειάζομαι την βοηθειά σας.

Θα πας στο φορουμ των αγγελιων,στην κατηγορια ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ εδω,,και επανω δεξια ,εκει που λεει ΝΕΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ,θα το πατησεις,θα βαλεις τιτλο στο θεμα σου,στο απο κατω πλαισιο θα γραψει το ποστ..και θα πατησεις υποβολη.

MG2404
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σας είμαι καινούριο μέλος! Μόλις γράφτηκα! Καλά το site είναι πολύ τέλειο!!! Έχει τέλεια θέματα και όλοι σας είστε τόσο φιλικοί φαίνεται από τις συζητήσεις σας!
θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις? πως ανεβάζουμε φωτογραφίες στα μηνύματα θέλω πολύ να σας δείξω τον γατούλη μου δηλαδή με κάποιον τρόπο μπορώ να τις ανεβάσω από το photobucket?
Παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει να με ενημερώσει μέσο του θέματος! Ευχαριστώ!

Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΤΑΤΟΣ!!

Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ! Σε ευχαριστώ πολύ! Οι γάτες σου είναι πανέμορφες!!!!!!!Καλώς ήρθατε!!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΤΑΤΟΣ!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν θες,μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα εδω,που θα μας τον συστησεις..θα μας μιλας για αυτον..θα βαζεις φωτο του κλπ.
Πατας εκει που λεει ΝΕΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(επανω αριστερα) βαζεις τιτλο στο θεμα σου..γραφεις στο ποστ,και πατας υποβολη.

Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool