Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ναι..είναι φοβεριος ο κουκλος στο αβαταρ!!

Αν θες ,οποτε θες ανοιξε θεματάκι εδω,για να γνωρίσουμε τα κουκλακια σου ,να μαθαίνουμε νεα τους και να τα απολαμβανουμε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άκουγα επί δύο μερόνυχτα το κλάμα της στο δρόμο και κατέβαινα από το σπίτι για να δω από που έρχεται μέχρι που κατάλαβα ότι είχε μπει στη μηχανή ενός αυτοκινήτου (ευτυχώς ο ιδιοκτήτης έλειπε..) και προσπαθούσα να το βγάλω. Τελικά τα καταφέραμε και η Ραβέννα είναι πλέον μαζί μου στην Αθήνα όπου και σπουδάζω =)))
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Πολύ όμορφη η Ραβέννα, με πολύ όμορφη όνομα κι αίσια κατάληξη στην ιστορία της!
Εύχομαι να μας την συστήσεις και "επίσημα" και να δούμε πολλές φωτογραφίες της σε κάποιο δικό της θέμα εδώ.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Αίσιο τέλος για τη γατούλα σου, να σαι πάντα καλά που την έσωσες από βέβαιο θάνατο!! Πρόσεξα πως άνοιξες θεματάκι γι'αυτήν, θα το παρακολουθούμε ανελλιπώς

Akasha
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα! είμαι καινούρια στην παρέα και θα ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω όλους για την συντήρηση αυτού του ιστότοπου. Τα θέματα τα βρήκα όλα πολύ ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά. Καλή συνέχεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλώς ήρθες στη γατοπαρέα μας Akasha!!!

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα στη μεγάλη γατοπαρέα... Το mycat το ανακάλυψα ψάχνοντας στο google θέματα για γάτες. Πριν 20 μέρες περίπου απέκτησα τον Pedro, ένα Maine Coon 4,5 μηνών και μέσα από τις συζητήσεις και τα άρθρα που βρήκα εδώ έχω μάθει πάρα πολλά που βοηθούν και εμένα αλλά και το μικρό τρελιάρη γάτο μου στη νέα μας συγκατοίκηση... ΑΑΑΑ και επειδή ξεχάστηκα, είμαι ο Γιάννης και μένω στα Χανιά... Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Καλωσήρθες Γιάννη,
Καλώστον και τον Pedro, είναι ένα κουκλί ζωγραφιστό(αυτός στο avatar δεν είναι?) και να τον χαίρεσαι

Να μαθαίνουμε συχνά νέα σας, άνοιξέ του και τη δική του σελίδα στο θέμα "Οι γάτες μου" και ..περιμένουμε
φωτογραφίες του.
Να σου ζήσει και να σε συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να χαιρεσαι το γατακι σου!!Αν θες βεβαια,μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα για τον γατο σου εδω,να μας τον συστησεις,να μας τον γνωρισεις..και να τον χαλβαδιασουμε και εμεις απο τις φωτο του!

GiannisKL
Νεοφερμένο μέλος

Καλι
Νεοφερμένο μέλος
ονομαζομαι Μαρθα και μολις γραφτηκα στο φορουμ. Εχω μια γατουλα εδω και 3,5 μηνες την οποια την βρηκα στο δρομο και την ονομασα Κάλι.Επεισης εχω αλλα δυο σκυλακια την Λιζα και την Στέιση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλωσόρισες Καλι.Γεια σε ολους,
ονομαζομαι Μαρθα και μολις γραφτηκα στο φορουμ. Εχω μια γατουλα εδω και 3,5 μηνες την οποια την βρηκα στο δρομο και την ονομασα Κάλι.Επεισης εχω αλλα δυο σκυλακια την Λιζα και την Στέιση!

Χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας. Ρίξε μια ματιά στις διάφορες κατηγορίες και στα θέματα και τα άρθρα μας για να μάθεις διάφορα χρήσιμα πράγματα.
Μπορείς να γράψεις σε οποιοδήποτε θέμα νομίζεις πως έχεις κάτι να ρωτήσεις για την γατούλα σου και όταν νοιώσεις έτοιμη, μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σας θεματάκι στην κατηγορία Οι γάτες μας https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=156&type
όπου θα μας την συστήσεις και θα μαθαίνουμε τακτικά νέα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλι
Νεοφερμένο μέλος

Η αληθεια ειναι οτι εχω πολλα να διαβασω και να μαθω γυρω απο τις γατες γιατι ειναι η πρωτη φορα που αποκτω γατουλα και δεν εχω εμπειρια,μεγαλωσα με σκυλους οπου και φροντισα να μαθω τα παντα γι αυτους! Τωρα που απεκτησα και γατα εχω ηδη ξεκινησει να μαθαινω γι αυτες και σκοπευω να μαθω τα παντα. Μου αρεσει πολυ να μαθαινω και να ενημερωνομαι!
Φυσικα και θα σας την συστησω ειναι αξιολατρευτη,αφου να φανταστειτε οτι στην γειτονια μου την εχουν αγαπησει μεχρι και αυτη που δεν συμπαθουν τις γατες,εχει γινει πολυ δημοφιλης!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool