Καλώς σας βρήκα και γω!!!

Toliss

Νεοφερμένο μέλος

Ο Toliss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Με λενε τολη ειμαι 18 χρονων και ηθελα απο καιρο να υιοθετησω ενα κατοικιδιο κατα προτιμηση γατουλα.... Μια μερα απο αυτες λοιπον το λεω σε ενα φιλο μου που ο πατερας του εχει ιδιαιτερη αδυναμια στις γατες και μαζευει καθε μικρο γατακι απο το δρομο το φροντιζει το μεγαλωνει και το αφηνει ξανα αφου βεβαιωθει οτι μπορει να τα βγαλει περα....
Εμαθα οτι μια μητερα ηρθε μπροστα στην πορτα του και γεννησε 7 μικρα και πεθανε γιατι δεν μπορεσε να ξεγγενησει και το αλλο....:(
δεν αντεξα πηγα αμεσως και διαλεξα ενα απο τα γατακια ! Πηρα ενα μαυρο με καφε σημαδια σε ορισμενα σημεια ειναι γλυκα και ειναι θηλυκο.... Τα ταιζε ειδικο γαλα μητρικο και γενικα τα φροντιζε πολυ. Ειναι 40 ημερων το πηρα σημερα .... εχω τρελαθει μαζι του , δεν το χω ονομασει ακομα το σκεφτομαι :D παντως ειναι πολυ ναζιαρικο , και θελει συνεχεια να αραζει στα ποδια μου η διπλα μου στο καναπε :up: ειναι απλα τελειο... προτου το παρω ημουνα προετοιμασμενος να το δεχτω με βοηθησαν πολυ και οι συμβουλες σας !! Καλως σας βρηκα λοιπον :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλώς όρισες!:)
40 ημερών είναι πολύ πολύ μικρούλα ακόμη:inlove:.
Βάλε και μια φωτογραφία της όποτε μπορέσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ορισες...κριμα για τη γατουλα....
Να σου ζησει το γατακι σου και να ειναι καλα :):)

Καλώς ήρθατε, εσύ και το μωράκι σου! :)
Να το προσέχεις πολύ, είναι ακόμα πολύ μικρό και ευαίσθητο, το καημενάκι. :baby:
Το πήγες στον κτηνίατρο;

Καλώς ήρθες! Και η Θέκλα ηταν πολύ μικρούλα όταν την πήρα σπίτι. Θα δεθει πολύ μαζί σου γι'αυτό να την προσέχεις!

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τη μικρούλα!:)

Καλως ηρθες! Και να χαιρεσαι την γατουλα σου! :):up:

καλως ηρθες!:hello: να χαιρεσε το μωρακι σου!:bleh::baby::bleh:
σιγουρα θα το λατρεψεις το σαιτ:up:
υ.γ. ολο και μεγαλωνει ο αριθμος των αντρων στο φορουμ ε;:up::up:
αντε και εις ανωτερα:up:

Ναι ναι και ειναι καλο που υπαρχουν τοσοι αντρες που ενδιαφερονται για τα γατακια!!!

καλως ηρθατε κ εσυ κ το ψιψι σου

:) Καλως ηρθες και εσυ και το μικρο σου γατακι!!!:D

Καλώς ήρθατε, εσύ και το μωράκι σου! :)
Να το προσέχεις πολύ, είναι ακόμα πολύ μικρό και ευαίσθητο, το καημενάκι. :baby:
Το πήγες στον κτηνίατρο;
Πηρα τηλεφωνο εναν κτηνιατρο και μου ειπε οτι πρεπει να το παω οταν παει 60 ημερων σε λιγο δηλαδη για να του κανω εμβολια κιολας :happy:

Καλωσήρθατε! Να σου ζήσει το ψιψίνι!

:up:μπραβο ρε πατριδα,,,καλως ηρθες στην παρεα μας λοιπον

Καλώς ήρθες. Να σου ζήσει το μικρό σου και να το χαίρεσαι. Περιμένουμε φωτογραφίες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back