BoogieMonster
Νεοφερμένο μέλος
Με λενε Δημήτρη, ειμαι 19 ετων, γεννημα θρέμμα του Πειραιά, αν και τα τελευταία 2 χρονια μένω Μύκονο. Λατρεύω τα γατιά (τι προτοτυπο, I know), αν και τωρα δεν εχω. Είχα εναν υπέροχο γκριζόμαυρο τιγρε που το χαμε μεγαλωσει με την οικογένεια μου απο μώρακι σε μέγεθος παλάμης, αλλα το έσκασε ο καφρος.

Eχουν περάσει 5 χρόνια από τοτε, πήραμε και σκυλο οταν εξαφανίστηκε ο Σωκράτης (ο γάτος μου) και τώρα που ετοιμάζομαι να παω πίσω στον Πειραιά για να φοιτήσω, και μιας ο σκυλος θα μείνει με τους γονείς, ειπα σιγα σιγα να αρχήσω το ψαξιμο για νεο γατι, αλλα καταρχας ήθελα να ενημερωθω για την γάτα και την φροντίδα της γενικα, και ετσι επεσα στο σαιτ σας. Εχω διαβάσει ήδη τα περισσότερα άρθρα συν αρκετά θέματα.

Ήθελα καταρχας να πω συγχαρητήρια σε ολους εδω, εχει γίνει τρομερή δουλεία σε ολους τους τομεις. Κeep up the good job και καλως σας βρήκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπιζω συντομα να βρεις ενα νεο σπιτικο,κι ενα γατακι για να σου κανει τη ζωη πιο ζεστη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

οτι θες να ρωτησεις, θα χαρουμε να σε βοηθησουμε. μεχρι και γιατρος υπαρχει στο σαιτ, αλλα και πολλοι που ξερουν διαφορα..γατακι μπορεις να βρεις απο τα χαριζονται.εχει πολλα

roulsydney
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Καλως ηρθες στην παρεα μας,καλες σπουδες και γρηγορα με μια γατουλα ,να κοιμαται στα ποδια σου οταν διαβαζεις (που λεει κι ο Μαχαιριτσας).
BoogieMonster
Νεοφερμένο μέλος
Και μιας και παω για σκηνοθεσία, καιρός να κανουμε και καμια γατοταινία! 
moukelis
Επιφανές μέλος

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Ποτε ξεκιναει η οντισιον παιδια να αρχισουμε να ετοιμαζουμε τα γατοκαμαρια μας;Φυσικα θα προτιμηθουν οι ξανθες ενταξει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool