Καλώς σας βρήκα!

BoogieMonster

Νεοφερμένο μέλος

Ο BoogieMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Είπα να κάνω ένα topic να συστηθω, μιας που γραφτηκα!

Με λενε Δημήτρη, ειμαι 19 ετων, γεννημα θρέμμα του Πειραιά, αν και τα τελευταία 2 χρονια μένω Μύκονο. Λατρεύω τα γατιά (τι προτοτυπο, I know), αν και τωρα δεν εχω. Είχα εναν υπέροχο γκριζόμαυρο τιγρε που το χαμε μεγαλωσει με την οικογένεια μου απο μώρακι σε μέγεθος παλάμης, αλλα το έσκασε ο καφρος.:redface::redface:
Eχουν περάσει 5 χρόνια από τοτε, πήραμε και σκυλο οταν εξαφανίστηκε ο Σωκράτης (ο γάτος μου) και τώρα που ετοιμάζομαι να παω πίσω στον Πειραιά για να φοιτήσω, και μιας ο σκυλος θα μείνει με τους γονείς, ειπα σιγα σιγα να αρχήσω το ψαξιμο για νεο γατι, αλλα καταρχας ήθελα να ενημερωθω για την γάτα και την φροντίδα της γενικα, και ετσι επεσα στο σαιτ σας. Εχω διαβάσει ήδη τα περισσότερα άρθρα συν αρκετά θέματα.:lol:

Ήθελα καταρχας να πω συγχαρητήρια σε ολους εδω, εχει γίνει τρομερή δουλεία σε ολους τους τομεις. Κeep up the good job και καλως σας βρήκα! :D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως μας ηρθες!
Ελπιζω συντομα να βρεις ενα νεο σπιτικο,κι ενα γατακι για να σου κανει τη ζωη πιο ζεστη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα καλως ηρθες :)

οτι θες να ρωτησεις, θα χαρουμε να σε βοηθησουμε. μεχρι και γιατρος υπαρχει στο σαιτ, αλλα και πολλοι που ξερουν διαφορα..γατακι μπορεις να βρεις απο τα χαριζονται.εχει πολλα :)

Καλώς ήρθες στην μεγάλη γατοπαρέα....

Καλώς ήρθες και εύχομαι γρήγορα με γατάκι!:)

:) Καλως ηρθες στην παρεα μας,καλες σπουδες και γρηγορα με μια γατουλα ,να κοιμαται στα ποδια σου οταν διαβαζεις (που λεει κι ο Μαχαιριτσας).:up:

Thank you everybody :D Και μιας και παω για σκηνοθεσία, καιρός να κανουμε και καμια γατοταινία! :up:

Α ωραια,σου εχω ηδη πρωταγωνιστρια,μια γατουλα μας εχει παιξει σε μια ταινιουλα μικρου μηκους!:lol:

Καλώς ήρθες .Γατάκι θα βρείς,αρκεί να το θέλεις.Υπάρχει μεγάλη προσφρά:).

:hmm:Ποτε ξεκιναει η οντισιον παιδια να αρχισουμε να ετοιμαζουμε τα γατοκαμαρια μας;Φυσικα θα προτιμηθουν οι ξανθες ενταξει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back