Καλώς τα δέχτηκα!

τι συνεβη??

:(

Φρου-φρου μου στο γατάκι του moukelis αναφερόμασταν που έτυχε να έχει το ίδιο ονομα με το δικό μου..... Μακάρι να είναι Γουρλίδικο όντως το όνομα!!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα....

Πήγαμε στον γιατρό το απόγευμα.... Μου είπε οτι φαίνεται καλα και να μην ανυσηχώ πολυ που δεν κάνει κακάκια, θέλει τον χρόνο του, αλλα να συνεχίσω να του κάνω μασαζάκι στην κοιλίτσα.... άγάπη και φροντίδα μου είπε οτι είναι τα βασικότερα.... Τον υπολόγισε περίπου 10 ημερών...

Ρε παιδιά τρώει πάρα πολύ.... το κουτί του πάνω λέει 50 ml σε 5 γευματα ημερησίως και αυτός τα 50 ml τα κατεβάζει σε 2 γευματα... Να τον αφήσω να τρώει τόσο πολύ????

Έχετε καμιά ιδέα για το πώς μπορει να τρώει όταν έγω είμαι στην δουλειά? (χάνει ένα γευμα!!!) Σκέφτηκα να του στηρίξω το μπιμπερό στην κούτα μήπως το βρεί και φάει τίποτα.... λέτε να πιάσει???

Άνοιξε λιγό και το αριστερό μας ματάκι... σε λίγο θα βλέπουμε κιόλας... αν όλα πάνε καλά!!!!

Αυτα σήμερα... είμαστε αισιόδοξοι πάντως... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ...Έχω ακούσει ότι μπορείς να ανοίξεις τρυπούλα στην κοιλιά ενός λούτρινου και να βάλεις το μπιμπερό μέσα του.Μπορεί να το νομίσει για μαμά και να φάει!
Άντε μια χαρά θα τα πάει ο γατούλης,είδες;Περιμένουμε φωτογραφίες μόλις ανοίξει και το άλλο μάτι!:)

Χμ...Έχω ακούσει ότι μπορείς να ανοίξεις τρυπούλα στην κοιλιά ενός λούτρινου και να βάλεις το μπιμπερό μέσα του.Μπορεί να το νομίσει για μαμά και να φάει!
Άντε μια χαρά θα τα πάει ο γατούλης,είδες;Περιμένουμε φωτογραφίες μόλις ανοίξει και το άλλο μάτι!:)

Έξυπνοοοοοο!!!!! Λές να πιάσει!!! Θα το δοκιμάσω... Θα έχει πολύ γέλιο για φαντάσου το!

Εχω ακούσει οτι τα γατάκια δεν τρώνε παραπάνω απο οτι χρειάζεται.. ισχύει... να τον αφήνω να την κάνει ταράτσα???

Δεν ξέρω καθόλου αν τρώνε όσο χρειάζεται...Πάντως εγώ τον Εκτορίνο που τον είχα βρει μερικών εβδομάδων,μου έιχε πει η κτηνίατρος να του έχω διαθεσιμη τροφή όση θέλει,μετά τη στείρωση του την περιορίσαμε.Για νεογέννητα όμως δεν ξέρω.
Βάλε μέσα στο λούτρινο και το ρολόι,να γίνει κομπλέ γατομαμά.Ε ρε τι κάνουμε οι τρελές γατομαμάδες...:P

Δεν ξέρω καθόλου αν τρώνε όσο χρειάζεται...Πάντως εγώ τον Εκτορίνο που τον είχα βρει μερικών εβδομάδων,μου έιχε πει η κτηνίατρος να του έχω διαθεσιμη τροφή όση θέλει,μετά τη στείρωση του την περιορίσαμε.Για νεογέννητα όμως δεν ξέρω.
Βάλε μέσα στο λούτρινο και το ρολόι,να γίνει κομπλέ γατομαμά.Ε ρε τι κάνουμε οι τρελές γατομαμάδες...:P

τέλεια.. έχω φτιάξει μια κατάσταση απίστευτη.... Βρήκα ένα λούτρινο στο κατάλληλο μέγεθος... έχω κάνει και τις κατάλληλες αλλαγές και βεβαίως-βεβαίως θα προσθεσω και το ρολόι!!!!

Πανέξυπνες οι ιδέες σου! Ευχαριστώ πολύ.... μου φαίνεται οτι θα πιάσουν τόπο!!!! :up::up::up:

:redface:Περιμένουμε νέα του γατούλη σου,στα πουπουλα τον έχεις!

Ευτυχώς όλα καλά.... χτές το βράδυ "χέσαμε" τον κόσμο όλο και ανοιξαμε και το άλλο μας ματάκι! Πιστεύω οτι απο δώ και πέρα όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά!!!! :up:

... Έχετε καμιά ιδέα για το πώς μπορει να τρώει όταν έγω είμαι στην δουλειά? (χάνει ένα γευμα!!!) ...

Τον μπαμπά του Jack (του γάτου που έχω τώρα) τον είχα βρει κι εγώ τόσο μικρούλη όσο τον Έκτορα. Αλλά τέτοια ήταν η τρέλα μου που τον έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά σε μια καλαθούνα. Κυκλοφορούσα σαν την κοκκινοσκουφίτσα καθημερίνα.
:lol:
Ήταν πολύ μικρός για να βγει από το καλάθι, καθόλου ενοχλητικός σε κανέναν συνάδελφο και δεν έχανε ποτέ κανένα γεύμα.

Έχετε καμιά ιδέα για το πώς μπορει να τρώει όταν έγω είμαι στην δουλειά? (χάνει ένα γευμα!!!) Σκέφτηκα να του στηρίξω το μπιμπερό στην κούτα μήπως το βρεί και φάει τίποτα.... λέτε να πιάσει???
Καταρχήν να σου ζήσει και θέλουμε κ φωτογραφίες. Μήπως αν άλλαζες τις ώρες των γευμάτων το καλυπτόταν το κενό της δουλειάς; καθέ πόσες ώρες τρώει;

Βρε παιδια, μη τρελλαινομαστε κιολας!!!

Μια τρυπα στη κουτα με κατι που να μοιαζει με θηλη ειναι αρκετη!!

Αρκει να ειναι επαρκης ο χρονος να μη ξυνισει το γαλα!

Ειπαμε... τα αγαπαμε αλλα θελει και μια ρεγουλα, και τα μικρακια μας μαθαινουν γρηγορα!!!

Κανε μια κατασκευη και δειξ του πως να πινει γαλα... μια -δυο-τρεις φορες.. μετα θα πηγαινει μονο του ;) Αλλα, Δειξ του το!!!!!

Ετσι εκαναν τουλαχιστον καποια γατουνια που μαζεψαμε απ τα σκουπιδια με τη κορακλα μου και μετα ....(ζουνε ζωη χαρισαμενη στα σπιτια που τα δωσαμε!) αλλα, καθε αρχη και δυσκολη.

Λεω τωρα εγω, γιατι αυτο εκανα ..... δεν ειμαι ειδημων...

φιλικα
φρουφρου

Βενέτα και moukelis είστε και οι δυό απίθανες και τρυφερές γατομαμάδες.
Μπράβο βρε Βενετάκι είσαι και η πρώτη!!
Χαδάκια στο μωρό σου και στα δύο ανοιχτά ματάκια.Τα κατάφερες ΤΕΛΕΙΑ!!!
Μην ανησυχείς,μιλώντας και σαν παιδομαμά και σαν γατομαμά, το να κάνει κακάκια το μωρό ΕΙΝΑΙ μεγάλη υπόθεση.
Άντε όλα καλά:lol::up: και να μαθαίνουμε νέα σας

.... παιδάκια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!!

Ο εκτοράκος μου όσο πάει και γίνεται πιο δυνατός! Ευτυχώς το πρόβλημα με το κενό του φαγητου τακτοποιήθηκε... έχωσα την αδερφή μου να έρχεται να το ταίζει... χιχιχι!!! :up:

Το ΣΚ που θα έχω και χρόνο θα σας βάλω και φωτος!!!!

Φιλάκια πολλά!!! :D

Βενέτα και moukelis είστε και οι δυό απίθανες και τρυφερές γατομαμάδες.
Μπράβο βρε Βενετάκι είσαι και η πρώτη!!
Χαδάκια στο μωρό σου και στα δύο ανοιχτά ματάκια.Τα κατάφερες ΤΕΛΕΙΑ!!!
Μην ανησυχείς,μιλώντας και σαν παιδομαμά και σαν γατομαμά, το να κάνει κακάκια το μωρό ΕΙΝΑΙ μεγάλη υπόθεση.
Άντε όλα καλά:lol::up: και να μαθαίνουμε νέα σας
Ευχαριστούμε πολύ και ανταποδίδουμε!:):redface::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back