Καλώς τα!!!

βλαχος

Νεοφερμένο μέλος

Ο βλαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
οπως ισως,καποιοι, χθες να διαβασατε ειμουν πανικοβλητος επειδη ειχαν σπασει τα νερα. Ε λοιπον σημερα το μεσημερι γεννηθηκαν 4 γατακια ζωηροτατα.ειμαι προβληματισμενος και θελω τη βοηθεια σας γιατι η γατα ειναι εξουθενωμενη και δεν σηκωνεται. Τι να την ταισω; μηπως χρειαζεται καποια αντιβιωση και αν εχω αμφιβολια για το αν τα γεννησε ολα τι να κανω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι φάρμακα.. θηλάζει....
Μια τροφή Kitten καλής εταιρείας, οχι φρισκιες, γουισκας, σουπερ μαρκετ κλπ.. θα ήταν καλό...
και Κτηνίατρο φυσικά αν δείς ότι δεν συνέρχεται η γάτα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρειαζεται καλη τροφη για γατακια οπως σου ειπε και η Τζουλια.Αν εχει μεινει καποιο μεσα μπορει να το καταλαβει ο γιατρος με ψηλαφιση ή ακτινογραφια αν χρειαστει.Ειναι λογικο να ειναι για λιγο ατονη,αλλα αν συνεχισει και το βραδυ αυριο οπωσδηποτε γιατρο,ερχεται και Σαββατοκυριακο.Να σου ζησουν!

ευχαριστω για τις ευχες, οσο περνα η ωρα αποκτα δυναμεις, τα μικρα την παιδευουν απιστευτα, ζιζανια σκετα

Και που εισαι ακομα...Παρε της αυριο που θα ειναι ανοχτα τα πετ σοπ και τα κτηνιατρεια μια καλη τροφη,ειναι πολυ σημαντικη.Αν θες παρε κι ενα σωληναριο βιταμινες σε ζελε,της αλοιφεις οσο ενας αρακας στο πατουσακι απο πανω και θα το γλυψει.

Καλώς τα δέχτηκες κι από εμένα!!! Να είναι καλότυχα και καλή δύναμη στη γατούλα σου :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back