bambo
Νεοφερμένο μέλος
Καθώς καθόμουν στην στάση παρατηρώ πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα μια μπαλίτσα να είναι έτοιμη να διασχίσει την πολυσύχναστη παραλιακή, με θανάσιμα αποτελέσματα όπως φαντάζεστε.
Ευτυχώς πρόλαβα και την γράπωσα (την μπαλίτσα)! Στην αρχή ήταν λίγο τρομαγμένη αλλά μετά ηρέμησε.
Το λεωφορείο το έχασα γιατί την πήγα σπίτι αλλά ευτυχώς όχι το αεροπλάνο αφού πήρα ταξί.
Ιδού η μπαλίτσα!
Εδώ την βλέπετε μπανιαρισμένη...Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα την κρατήσουμε, όχι γιατί δεν την θέλουμε , αλλά γιατί ο πληθυσμός έχει αυξηθεί αρκέτα μέσα στο σπίτι...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Η μικρούλα είναι πάρα πολύ όμορφη, και μπράβο που την σώσατε από το δρόμο!!!

Μακάρι να αποφασίσετε να την κρατήσετε...
Έχετε και άλλες γατούλες????

bambo
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε 2 γάτες στον δεύτερο, 5 στον τρίτο και 1 στον τέταρτο.
Την tigra όπως την ονομάσαμε, την έχουμε στον τέταρτο όροφο. Η Shiva που μένει στον τέταρτο εκεί δεν έχει πάρει και πολύ καλά την άφιξη της μικρής...

natalouko
Επιφανές μέλος
Θέλει χρόνο για να συνηθίσει και να συμπαθήσει η μία την άλλη...Μένουμε σε τρία διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία.
Έχουμε 2 γάτες στον δεύτερο, 5 στον τρίτο και 1 στον τέταρτο.
Την tigra όπως την ονομάσαμε, την έχουμε στον τέταρτο όροφο. Η Shiva που μένει στον τέταρτο εκεί δεν έχει πάρει και πολύ καλά την άφιξη της μικρής...![]()

Τι ηλικία έχει η Shiva????

bambo
Νεοφερμένο μέλος
Μέχρι τα 4 ήταν μαζί με τον Bambo o οποίος συγχωρέθηκε

Μετά τον θανατό του έγινε πολύ πιο τρυφερή και χαδιάρα αλλά μέχρι εχτές που είναι μέσα στα νεύρα και στην εχθρικότητα προς όλους.
Που θα πάει, θα συνηθίσει...
moukelis
Επιφανές μέλος
bambo
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το Feliway ειναι φερεμονες σε μια συσκευη που μπαινει στην πριζα και τις απελευθερωνει στο χωρο.Βοηθα γατουλες να ξεπερασουν συμπτωματα στρες λογω αλλαγων στο περιβαλλον τους κτλ.
natalouko
Επιφανές μέλος

bambo
Νεοφερμένο μέλος
Εξάλλου δεν θα είναι η πρώτη της συμβίωση....

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια με την μεγάλη σας γατούλα,πιστεύω είναι καλύτερα να έχει και παρείτσα..ότι κι'αν αποφασίσετε καλή τύχη στην tigroula 
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Την μεγαλυτερη γατουλα γιατι δεν τη στειρωνετε αν μου επιτρεπετε;
Θα ηρεμησει σαν χαρακτηρας και δεν θα εχει κινδυνο για πυομητρα-το οποιο μπορει να αποβει μοιραιο.
Οσους οιστρους περναει η γατουλα-κι εχει περασει πολλυς εφ οσον ειναι 5 ετων-τοσο πολλαπλασιαζονται οι πιθανοτητες να συμβει.

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Ο Άρης μου είναι όλο σκανδαλιές.Το μικρό της ηλικίας του τον κάνει υπερκινητικό και τρέχει συνεχώς.Την περασμένη Κυριακή έσπασε μια κούκλα πορσελάνη δαπέδου 20 φορές μεγαλύτερη από αυτόν.Αλλά είναι απόλαυση να τον βλέπω να κάνει ζουζουνιές.Χτες μπήκε στην μπότα της κόρης μου. Άπίθανος.
εμας ο μικρος της οικογενειας (παροτι ειναι 9-10 μηνων περιπου) τισ προαλλες μπηκε μεσα στην σακουλα σκουπιδιων, κατω κατω και καθοταν εκει. τον ανακαλυψαμε την ωρα που ετοιαζομασταν να βγαλουμε την σακουλα για πεταμα!!!!!! - ευτυχως δεν βρωμησε γιατι μπηκε στα ανακυκλομενα σκουπιδια και οχι στα οργανικα!!!αλλα εχει μαι μανια με τις σακουλες!!!

παντως τα μικρα γατονια ετσι ειναι... dont worry!
phantom
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι πως μετά από πολλές γάτες που πέρασαν από την ζωή μου τέτοιο ζουζούνι δεν έχω ξαναδεί.Δεν στέκεται στιγμή.Ανεβαίνει σε κουρτίνες σε ράφια παντού.Αλλά όταν το μαλώνω είναι τέτοια φατσούλα που με πεθαίνει.Χτες είχε μπεί στο καλάθι του γραφείου της κόρης μου και δεν ήθελε να βγεί με τίποτα.εμας ο μικρος της οικογενειας (παροτι ειναι 9-10 μηνων περιπου) τισ προαλλες μπηκε μεσα στην σακουλα σκουπιδιων, κατω κατω και καθοταν εκει. τον ανακαλυψαμε την ωρα που ετοιαζομασταν να βγαλουμε την σακουλα για πεταμα!!!!!! - ευτυχως δεν βρωμησε γιατι μπηκε στα ανακυκλομενα σκουπιδια και οχι στα οργανικα!!!αλλα εχει μαι μανια με τις σακουλες!!!
παντως τα μικρα γατονια ετσι ειναι... dont worry!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool