Καμπάνια αγάπης

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Με τον χιουμοριστικό τίτλο καρδιά απο κόκκαλα το αδεσποτολόγιο ξεκινάει απο σήμερα την καμπάνια του για να συγκεντρώσει ξηρά τροφή για τα αδέσποτα σκυλάλια της στέγης κερατέας.
Η ημερισια ποσοτητα που καταναλώνουν τα σκυλιά εκεί, είναι 3 εικοσάκιλα σακιά.
οποιαδήποτε προσφορά ειναι δεχτή, μπορείται να προμυθευτειται οικονομικές τροφες απο Noname μαρκες τροφης των super-market .
Οι τροφες θα συλλεγονται απο σημερα και μεχρι την επομένη Κυριακη στο φιλόζωο καφενείο Λαμιας 1 αμπελοκηποι.
Πισω απο την εκκλησια του Αγιου Δημητριου που βρίσκεται στη πανόρμου.
Μονο ξηρα τροφη οποιασδηποτε μαρκας.
(και προς θεου δεν χρειαζεται να ειναι η πανακριβη)
επισης κουβερτακια, κρεββατακια πανινα και πουλοβερ για τις γατουλες θα συλλεγονται πλεον στο ιδιο καφενειο.

περνατε τα αφηνεται και αφηνεται ενα χαρτακι με ονοματεπωνυμο και μαιλ.
Η με προσωπικ'ο μ'υνημα.
πληροφορίες στο adespotakia@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα το βαλω και στο αλλο φορουμ για τις κακοποιησεις στη ζητηση εθελοντων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστου΄με!!:)

Αχ τί ωραία ιδέα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!!!!:)

ευχαριστούμε πολύ τη Ναυσικά τη Παναγιώτα και τη φίλη της για τη συνεισφορά τους στη καμπάνια .:up::):up:

Το επόμενο Σαββατο 6 δεκεμβρη θα παω στους Αμπελοκηπους στο φιλοζωο καφενείο. Οποιος θελει να συνεισφερει αλλα δεν έχει μεταφορικό μεσο μπορώ να περασω απο το σπιτι του αν μενει στις περιοχές από Παιανια-Παλλήνη μεχρι Αμπελοκηπους.

Αν νομιζετε οτι δεν εχετε τιποτα που μπορεί να χρειστεί στα ζωάκια, ενα ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα σας θα σας πείσει για το αντιθετο. Ειμαι σιγουρη οτι ενα σωρό πουλόβερ εχουν να φορεθούν 10 χρόνια. Τα σκυλακια θα το εκτιμησουν πολυ κι ας είναι ντεμοντέ:D

Μια και δεν κατέχω από σκυλοτροφές μήπως μπορείτε να μου πείτε γενικώς τί είναι καλύτερο όσον αφορά τις no name τροφές (δηλαδή...μοσχάρι, κοτόπουλο ή κάτι άλλο)?.

Μπορούμε ακόμα να πάμε να δώσουμε τροφή ;;; Η Λαμίας που είναι ακριβώς;; Καμιά γνωστή κοντινή οδός;;
Σε ποιον θα τα αφήσουμε εκεί;; Τροφές μόνο για σκυλάκια;; Δηλ. τροφές για puppies κυρίως;; Ενημερώστε με λίγο :))

Θα μπορούσε να είναι τροφή χύμα ? Δηλαδή .... εγώ έχω στην γειτονιά μου μαγαζί με ζοωτροφές σε μεγάλες συσκευασίες (30kg 50kg???? δεν ξέρω ακριβώς και κάθε φορά που αγοράζω γατοτροφή μου βάζει σε σακούλα).
Μπορώ να στείλω σε σακούλα? ή τέλως πάντων κάπως έτσι (άντε να το συσκευάσω σε κιβώτιο για να μην σκιστεί η σακούλα?????

Μπορώ να στείλω και γατοτροφή???

Καμία απάντηση????????????

Μπορούμε ακόμα να πάμε να δώσουμε τροφή ;;; Η Λαμίας που είναι ακριβώς;; Καμιά γνωστή κοντινή οδός;;
Σε ποιον θα τα αφήσουμε εκεί;; Τροφές μόνο για σκυλάκια;; Δηλ. τροφές για puppies κυρίως;; Ενημερώστε με λίγο :))

Για την διεύθυνση δες στο www.driveme.gr :)

Καμία απάντηση????????????

To θέμα το χειρίζεται η HAVANA. Θα σου απαντήσει μόλις μπεί και το δει.:)

τα πραγματα μαζευονταν:) στη λαμιας μεχρι την κυιακη οποιος θελει πλεον μπορει να τα αφησει απο την διευθυνση μου στο χαλανδρι, (θα τη στειλω με πμ σε οποιον νεδιαφερετε) οποιαδηποτε ωρα της μερας η πολυκατοικια ειναι ανοιχτη και τα φηνεται στον 3 , ειμαστε οροφοδιαμερισμα οποτε δεν θα ενοχλουν κανεναν,
κουβερτες και πουλοβερ για γατες.
τροφες μονο για σκυλους, απο το Βασιλοπουλο εχει 20 kg μ ε 9 ευρο ., η απο οπουδηποτε αλλου.
δεν υπαρχει προτιμιση κοτοπουλο η μοσχαρι, αν καποιος θελει να παρει Pupies υπαρχουν 6 κουταβια ευχαριστως, αν καποιςο θελει να παρει σπιτακι για σκυλι να υπολογισει οτι ολα ειναι 16-19 κιλα.
ελπιζω να σας καυψα

οι γατες προς το παρον ειναι καλυμμενες με τροφη.

τα πραγματα μαζευονταν:) στη λαμιας μεχρι την κυιακη οποιος θελει πλεον μπορει να τα αφησει απο την διευθυνση μου στο χαλανδρι, (θα τη στειλω με πμ σε οποιον νεδιαφερετε) οποιαδηποτε ωρα της μερας η πολυκατοικια ειναι ανοιχτη και τα φηνεται στον 3 , ειμαστε οροφοδιαμερισμα οποτε δεν θα ενοχλουν κανεναν,
κουβερτες και πουλοβερ για γατες.
τροφες μονο για σκυλους, απο το Βασιλοπουλο εχει 20 kg μ ε 9 ευρο ., η απο οπουδηποτε αλλου.
δεν υπαρχει προτιμιση κοτοπουλο η μοσχαρι, αν καποιος θελει να παρει Pupies υπαρχουν 6 κουταβια ευχαριστως, αν καποιςο θελει να παρει σπιτακι για σκυλι να υπολογισει οτι ολα ειναι 16-19 κιλα.
ελπιζω να σας καυψα

Θα έρθω Χαλάνδρι. Θα μου δώσεις την διεύθυνσή σου; Θα σου χτυπήσω κουδούνι; Ή απλά θα τα αφήσω και θα φύγω;; Υπάρχει κάπου κοντά στο σπίτι σου κάποιο κατάστημα να αγοράσω τροφή;(για να μην την κουβαλάω από το κέντρο). Θέλω πολύ να βοηθήσω..

στελνω πμ τωρα..;)

θα βοηθησω και γω τα γαβ της κερατεας !! θα ερθω στο καφενειο ως την κυριακη !! :D

ivana μην μπερδευεσαι το καφενειο μας φιλοξενουσε πραγματα ως προχθες τωρα αν θες θα τα αφησεις στο χαλανδρι ...
σου στελνωπμ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back