Mika
Δραστήριο μέλος
Κατω εχει δυο κυνηγοσκυλα τα οποια τα ταιζω απο το μπαλκονι γιατι ο μονος τροπος να βγεις στον ακαλυπτο ειναι με κλειδι απο τη διαχειριστρια η απο ενα μαγαζι με μπογιες που φυσικα τετοια ωρα ειναι κλειστο. Κλαμματα εγω να τρεχω σαν τρελλη γυρω σε ολη την πολυκατοικια να βρω το κλειδι που τελικα δεν ανοιγε την πορτα, μετα βρηκα μια γιαγια που με λυπηθηκε και τους ξερει ολους εδω στη γειτονια, με πηγε στο σπιτι του κυριου που εχει το μαγαζι που βγαινει στον ακαλυπτο και βρηκα το ΚΑνελακι πολυ φοβισμενο και χωρις γρατσουνια να το κοιτανε τα σκυλακια. Το ενα ιδικα μου εδειξε και που κρυφτηκε ο κανελος. Σημερα τους πηγα μπισκοτακια και τα ταισα
Ευτυχως δεν επαθε τιποτα το μωρο μου και πλεον θα ειμαι η γατου τισ γειτονιας αφου 1¨30 την νυχτα ξεσηκωσα τη γειτονια να σωσω το χαζο-κανελακι που απο την περιεργια του επεσε απο το μπαλκονι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μου θυμιζει τον ιπταμενο Ερμη που βρηκαμε το καλοκαιρι....
https://www.mypetz.gr/threads/Νέο-γατάκι-helpppp.219376/
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτός είναι κι ο φόβος μου εμένα γιατί καθε λίγο βλέπω τον δικό μου να σκαρφαλώνει στο πλέγμα και να είναι έτοιμος να πηδήξει. Το καλό είναι ότι στην περίπτωσή μου όσες φορές τον έχω δει, του έχω φωνάξει και αντί να πηδήξει γυρίζει πίσω, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη φορά που δεν θα είμαι μπροστά

Mika
Δραστήριο μέλος
Παναγία μου Μίκα τι έπαθες νυχτιάτικα!!! Πάλι καλά που μόνο τρόμαξε και δεν έσπασε τίποτα όπως έπεσε από τον 2ο όροφο....
Αυτός είναι κι ο φόβος μου εμένα γιατί καθε λίγο βλέπω τον δικό μου να σκαρφαλώνει στο πλέγμα και να είναι έτοιμος να πηδήξει. Το καλό είναι ότι στην περίπτωσή μου όσες φορές τον έχω δει, του έχω φωνάξει και αντί να πηδήξει γυρίζει πίσω, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη φορά που δεν θα είμαι μπροστά![]()
![]()
![]()
Ασε ασε να κλαιω στη γιαγια και αυτη η καημενη να μου λεει σωπα σωπα κοριτσι μου θα τον βρουμε.
Παλι καλα που δεν με περασε για κλεφτη μεσ στη νυχτα..ουτε που με ηξερεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
sardelaΕυτυχως που το γατακι ειναι μια χαρα, και ασε τους αλλους να σε λενε γατου και ολα το παρεμφερη!![]()
Εννοειτε!!! Ας με λενε γατου οσο θελουν, εξαλλου αφου ειμαι, γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?
IsminiΕλπιζω τωρα να καταλαβε και ο Κανελακος τον κινδυνο και να μην ξανακανει ακροβατικα. Ευτυχως που δεν χαθηκε. Γιατι, ενταξει, δεν χτυπησε αλλα εαν τον εχανες κατω?
ΕΥΤΥΧΩΣ παντως και παλι!
Η αληθεια ειναι πως και εγω φοβηθικα μηπως ειχε και χτυπησει και τον εδιωχναν τα σκυλια. Ειχε και ΠΙΣΣΑ σκοταδι κατω και δεν εβλεπα τιποτα. Ας το ελπισουμε πως ο ζημιαρης-περιεργος Κανελος θα βαλει μυαλο

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

xtina
Νεοφερμένο μέλος
Τελός καλό όλα καλά!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KOKKINIKLOSTI
Νεοφερμένο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool