Κανέλος ο ιπτάμενος

Mika

Δραστήριο μέλος

Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα.
...Και που λετε χτες το βραδυ πριν να κοιμηθουμε ανοιγω την μπαλκονοπορτα (μενουμε στο δευτερο) να αεριστει λιγο ο χωρος μιας και ο φιλος μου ειναι καπνοδοχος και παω να πλυνω τα δοντια μου. Οπως γυρναω, βλεπω τον παντα περιεργο Κανελο να εχει σκαρφαλωσει στο πλεγμα που εχω βαλει στο μπαλκονι και να κοιταει κατω. Πανικοβαλομαι και μολις παω να τον πιασω ησυχα ησυχα να μην τρομαξει και πεσει γλυστραει και χανετε στον ακαλυπτο:( :( :(

Κατω εχει δυο κυνηγοσκυλα τα οποια τα ταιζω απο το μπαλκονι γιατι ο μονος τροπος να βγεις στον ακαλυπτο ειναι με κλειδι απο τη διαχειριστρια η απο ενα μαγαζι με μπογιες που φυσικα τετοια ωρα ειναι κλειστο. Κλαμματα εγω να τρεχω σαν τρελλη γυρω σε ολη την πολυκατοικια να βρω το κλειδι που τελικα δεν ανοιγε την πορτα, μετα βρηκα μια γιαγια που με λυπηθηκε και τους ξερει ολους εδω στη γειτονια, με πηγε στο σπιτι του κυριου που εχει το μαγαζι που βγαινει στον ακαλυπτο και βρηκα το ΚΑνελακι πολυ φοβισμενο και χωρις γρατσουνια να το κοιτανε τα σκυλακια. Το ενα ιδικα μου εδειξε και που κρυφτηκε ο κανελος. Σημερα τους πηγα μπισκοτακια και τα ταισα:up: Ευτυχως δεν επαθε τιποτα το μωρο μου και πλεον θα ειμαι η γατου τισ γειτονιας αφου 1¨30 την νυχτα ξεσηκωσα τη γειτονια να σωσω το χαζο-κανελακι που απο την περιεργια του επεσε απο το μπαλκονι:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε το κανελο :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχως δεν χτυπησε! Κι εγω στη θεση σου θα ειχα παθει σοκ!
Μου θυμιζει τον ιπταμενο Ερμη που βρηκαμε το καλοκαιρι....
https://www.mypetz.gr/threads/Νέο-γατάκι-helpppp.219376/

Παναγία μου Μίκα τι έπαθες νυχτιάτικα!!! Πάλι καλά που μόνο τρόμαξε και δεν έσπασε τίποτα όπως έπεσε από τον 2ο όροφο....
Αυτός είναι κι ο φόβος μου εμένα γιατί καθε λίγο βλέπω τον δικό μου να σκαρφαλώνει στο πλέγμα και να είναι έτοιμος να πηδήξει. Το καλό είναι ότι στην περίπτωσή μου όσες φορές τον έχω δει, του έχω φωνάξει και αντί να πηδήξει γυρίζει πίσω, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη φορά που δεν θα είμαι μπροστά:hmm: :hmm: :hmm:

Ναι Ισμινη το ειχα διαβασει το thread! Ευτυχως και κεινος ηταν καλα!

Παναγία μου Μίκα τι έπαθες νυχτιάτικα!!! Πάλι καλά που μόνο τρόμαξε και δεν έσπασε τίποτα όπως έπεσε από τον 2ο όροφο....
Αυτός είναι κι ο φόβος μου εμένα γιατί καθε λίγο βλέπω τον δικό μου να σκαρφαλώνει στο πλέγμα και να είναι έτοιμος να πηδήξει. Το καλό είναι ότι στην περίπτωσή μου όσες φορές τον έχω δει, του έχω φωνάξει και αντί να πηδήξει γυρίζει πίσω, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη φορά που δεν θα είμαι μπροστά:hmm: :hmm: :hmm:

Ασε ασε να κλαιω στη γιαγια και αυτη η καημενη να μου λεει σωπα σωπα κοριτσι μου θα τον βρουμε. :redface: Παλι καλα που δεν με περασε για κλεφτη μεσ στη νυχτα..ουτε που με ηξερε

οντως,παλι καλα που δεν τραυματιστηκε!

Ευτυχως που το γατακι ειναι μια χαρα, και ασε τους αλλους να σε λενε γατου και ολα το παρεμφερη!:D

sardelaΕυτυχως που το γατακι ειναι μια χαρα, και ασε τους αλλους να σε λενε γατου και ολα το παρεμφερη!:D

Εννοειτε!!! Ας με λενε γατου οσο θελουν, εξαλλου αφου ειμαι, γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?:up:

IsminiΕλπιζω τωρα να καταλαβε και ο Κανελακος τον κινδυνο και να μην ξανακανει ακροβατικα. Ευτυχως που δεν χαθηκε. Γιατι, ενταξει, δεν χτυπησε αλλα εαν τον εχανες κατω?
ΕΥΤΥΧΩΣ παντως και παλι!

Η αληθεια ειναι πως και εγω φοβηθικα μηπως ειχε και χτυπησει και τον εδιωχναν τα σκυλια. Ειχε και ΠΙΣΣΑ σκοταδι κατω και δεν εβλεπα τιποτα. Ας το ελπισουμε πως ο ζημιαρης-περιεργος Κανελος θα βαλει μυαλο:up:

Το ωραίο ήταν που όχι μόνο δεν τον πείραξαν τα σκυλάκια, αλλά σου έδειξαν και που έχει κρυφτεί!!! Καλά σκυλάκια ήταν τα κακόμοιρα...:)

Ναι μωρε τα καημενα...Και ξερεις επειδη ειναι κυνηγοσκυλα χωρις ουρες ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι σοι χαρακτηρες ειναι απο το δευτερο που τα ταιζω. Αλλα απο τωρα εχει λιχουδιες πολλες για τα γλυκουλια:up:

Τώρα ξέρεις ότι αν ξαναεπιχειρήσει ο Κανελος να "πετάξει" θα έχεις ένα κίνδυνο λιγότερο, γιατί θα τον προσέχουν τα σκυλάκια μέχρι να τον βρεις...;) :) :P

ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά για τον Κανέλο που θέλει και ξεπορτίσματα! :)

Ευτυχώς η τρομάρα ήταν περαστική και ο μικρούλης είναι μια χαρά:) Τελός καλό όλα καλά!!!

Και εγώ λέω πάλι καλά που τα σκυλάκια ήταν καλά! Κι ευτυχώς που φοβήθηκε και πήγε και κρύφτηκε, γιατί αν έφευγε για βόλτα άντε ώρες τον! Ατάκτως "κανελουλις"!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
KOKKINOKLOSΤΙ σταμάτα τα greeklish διότι θα στην πει άσχημα η Michelle. Διάβασε λίγο τους όρους χρήσης του forum!

Βρε τον Κανελο! Μας βγηκε περιπετειωδης!:lol: :lol: :lol:

Αφού δεν έπαθε τίποτα πάλι καλά! Μακάρι να του έγινε μάθημα!

KOKKINOKLOSΤΙ σε παρακαλώ σταμάτα να γράφεις greeklish, πάτησε επεξεργασία σε όσα μηνύματα έχεις γράψει έτσι και μετέγραψε τα στα ελληνικά. Εαν δεν το κάνεις όταν δεις αυτό το μήνυμα, λυπάμαι αλλά θα αναγκαστώ σύμφωνα με τους κανόνες του forum να σου δώσω warning απο 15% έως 15 επι όσα μηνύματα έχεις γράψει σε greeklish.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back