vasilia
Νεοφερμένο μέλος
Η vasilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
25-04-09
16:52
Πλάκα κάνεις!!!
5 επεμβάσεις !!!
Τώρα θα βάλω τα κλάμματα.........................:cry::cry::cry:
5 επεμβάσεις !!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilia
Νεοφερμένο μέλος
Η vasilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
25-04-09
16:57
Εννοείται οτί θα πάμε για ακτίνες την επόμενη βδομάδα. Μόνο και μόνο για να δούμε τι γίνεται στούς πνεύμονες.
Πές μου όμως, πως είναι η Άσπρη μετά απο τόσες επεμβάσεις? Πώς είναι η ζωή της τώρα?
Πές μου όμως, πως είναι η Άσπρη μετά απο τόσες επεμβάσεις? Πώς είναι η ζωή της τώρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
25-04-09
16:58
Λυπάμαι πολύ
και οργίζομαι
με την ανευθυνότητα κάποιον γιατρών.Αλλά δεν έχει νόημα να τα συζητάμε αυτά.Λοιπόν,εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι να κάνει εγχείριση(αν και υπάρχει μια μικρή φοβία για τη νάρκωση)γιατί το να την αφήσουμε να ζήσει όσο μπορεί με αυτό το πράγμα μέσα της δεν είναι σωστό.Η γνώμη μου είναι αυτή χωρίς να είμαι ειδική.Εύχομαι όλα να παν καλά και καλό κουράγιο...
Υ.Σ. Θα μπορούσατε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη.
και οργίζομαι
με την ανευθυνότητα κάποιον γιατρών.Αλλά δεν έχει νόημα να τα συζητάμε αυτά.Λοιπόν,εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι να κάνει εγχείριση(αν και υπάρχει μια μικρή φοβία για τη νάρκωση)γιατί το να την αφήσουμε να ζήσει όσο μπορεί με αυτό το πράγμα μέσα της δεν είναι σωστό.Η γνώμη μου είναι αυτή χωρίς να είμαι ειδική.Εύχομαι όλα να παν καλά και καλό κουράγιο...Υ.Σ. Θα μπορούσατε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
25-04-09
17:03
Κοίτα, η αρρώστια αυτή είναι άτιμο πράγμα και γι' αυτό θέλει δραστικούς τρόπους αντιμετώπισης. Όμως κάθε φορά, μόλις περνούσε η περίοδος ανάρρωσης, έβλεπα και βλέπω το γατί μου να είναι καλά, να έχει κέφι για παιχνίδι, όρεξη για φαγητό και χάδια. Επίσης είδα πως, όπως μου τα είπε ο γιατρός, έτσι εξελίχτηκαν τα πράγματα. Μη φανταστείς πως ο γιατρός μας είναι κανένας που να δημιουργεί κενές ελπίδες. Ό,τι βλέπει, αυτό λέει.Πλάκα κάνεις!!!
5 επεμβάσεις !!!
Οπωσδήποτε να επιδιώξετε να της κάνετε υπερηχογράφημα ή και ακτίνες. Το σωστό είναι να προχωρά κανείς με βάση απτά στοιχεία. Επίσης, αν ζητήσετε δεύτερη γνώμη, το ιδανικό είναι να έχετε μαζί και τη βιοψία. Εύχομαι τα νέα να είναι καλά!
Και πάλι θα σου πω, μην αφήνεις να σε καταβάλει αυτή η κατάσταση. Μπλέξαμε με άτιμη αρρώστια, αυτό είναι. Όμως εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένη να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ζήσει η Άσπρη μου καλά και όμορφα όλη την υπόλοιπη ζωή της. Κι η Άσπρη μου φέτος, τέλη Μαϊου, κλείνει τα 11.
Ελπίζω να κατάφερα να σου δώσω λίγο κουράγιο!

ΥΓ Η Άσπρη μου για την ώρα είναι μια χαρά-χαρούλα!
vasilia
Νεοφερμένο μέλος
25-04-09
17:36
Σ'ευχαριστούμε που μας δίνεις κουράγιο.
Από εχθές βλέπω τη γάτα και με παίρνουν τα ζουμιά.....
Δέν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας μετά από 12 χρόνια χωρίς αυτή. Μακάρι να ζούσε άλλο τόσο. Και να είσαι σίγουρη οτι κάνουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να είναι ευτυχισμένη και υγιής. Αλλά εγώ στεναχωριέμαι για την ίδια.........Να μην μπορεί να φάει, να τρέξει, να σε κοιτάει με θλιμμένα μάτια και να νιαουρίζει γιατί πονάει............σκίζεται η καρδιά μου μόνο που σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην είναι κοντά μας.
Θα έχετε νέα μας την επόμενη εβδομάδα, που θα βγούν και οι υπόλοιπες εξετάσεις της.
Μέχρι τότε ευχαριστούμε για την συμπαράσταση...........και να προσέχετε τα μοναδικά, αξεπέραστα,χαδιάρικα γατιά σας.
Δέν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας μετά από 12 χρόνια χωρίς αυτή. Μακάρι να ζούσε άλλο τόσο. Και να είσαι σίγουρη οτι κάνουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να είναι ευτυχισμένη και υγιής. Αλλά εγώ στεναχωριέμαι για την ίδια.........Να μην μπορεί να φάει, να τρέξει, να σε κοιτάει με θλιμμένα μάτια και να νιαουρίζει γιατί πονάει............σκίζεται η καρδιά μου μόνο που σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην είναι κοντά μας.
Θα έχετε νέα μας την επόμενη εβδομάδα, που θα βγούν και οι υπόλοιπες εξετάσεις της.
Μέχρι τότε ευχαριστούμε για την συμπαράσταση...........και να προσέχετε τα μοναδικά, αξεπέραστα,χαδιάρικα γατιά σας.
Συνημμένα
τονια
Νεοφερμένο μέλος
Η τονια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 49 μηνύματα.
25-04-09
17:43
σανελιτσα
επεσα και γω θυμα γιατρου που επεμενε να μην κανω στειρωση και να κανω ενεσεις καθε 4-6 μηνες.ηταν 12 χρονων.οταν του ειπα οτι ειχε γρομπαλακια πολλα ειπε να τα παρακολουθω.μεσα σε 6 μηνες της εκανε επεμβαση και της τα αφαιρεσε.δεν μας ειπε ποτε αν ηταν κακοηθη.σΕ 3 μηνες γεμισε παλι ,και υγρο στην κοιλια.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.
επεσα και γω θυμα γιατρου που επεμενε να μην κανω στειρωση και να κανω ενεσεις καθε 4-6 μηνες.ηταν 12 χρονων.οταν του ειπα οτι ειχε γρομπαλακια πολλα ειπε να τα παρακολουθω.μεσα σε 6 μηνες της εκανε επεμβαση και της τα αφαιρεσε.δεν μας ειπε ποτε αν ηταν κακοηθη.σΕ 3 μηνες γεμισε παλι ,και υγρο στην κοιλια.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
25-04-09
17:50
Είτε τα νέα είναι καλά είτε είναι... απ' τα άλλα, μην κλαίτε για τη γάτα προτού πραγματικά προκύψει θέμα. Αντίθετα, να της δείχνετε κάθε στιγμή και με κάθε τρόπο πόσο πάρα πολύ την αγαπάτε. Το νιώθουν! Και τους κάνει καλό, όπως κάνει καλό και σε μας τους ανθρώπους.Σ'ευχαριστούμε που μας δίνεις κουράγιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum