"Καρουμπαλάκι" στην τομή της στείρωσης

• Thread starter Thread starter blancazia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

blancazia

Νεοφερμένο μέλος

Η blancazia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
καλημερα σε ολους!!:)πριν 2 μηνες περιπου η blanca εκανε στειρωση.ευτυχως δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα.ομως εδω και καιρο,εχει στο σημειο που ηταν τα ραμματα ενα "καρουμπαλακι".θυμαμαι που ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι το τραυμα σε αυτην την περιοχη θα αργησει να υποχωρησει και για αυτο στην αρχη δεν ανησυχησα.μηπως ομως τωρα πρεπει να ανησυχω?να την παω παλι στα γιατρο?εσεις που ειχατε στειρωσει τις γατουλες σας,ειχαν εμφανισει παρομοιο περιστατικο?ευχαριστω για αλλη μια φορα....!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είχα στειρώσει τη γατούλα μου και είχε στην αρχή ένα καρουμπαλάκι, μετά όμως αυτό υποχώρησε πριν τον ένα μήνα. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι. Δύο μήνες είναι αρκετούτσικοι :hmm:
Τι να σου πω.. Καλύτερα να την πήγαινες στο γιατρό σου πάλι να την δει να σου πει κι εκείνος! :)

Αν είναι γενικά ευδιάθετη και φαγανή, τότε σίγουρα το κακό είναι μικρό! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σε ολους!!:)πριν 2 μηνες περιπου η blanca εκανε στειρωση.ευτυχως δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα.ομως εδω και καιρο,εχει στο σημειο που ηταν τα ραμματα ενα "καρουμπαλακι".θυμαμαι που ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι το τραυμα σε αυτην την περιοχη θα αργησει να υποχωρησει και για αυτο στην αρχη δεν ανησυχησα.μηπως ομως τωρα πρεπει να ανησυχω?να την παω παλι στα γιατρο?εσεις που ειχατε στειρωσει τις γατουλες σας,ειχαν εμφανισει παρομοιο περιστατικο?ευχαριστω για αλλη μια φορα....!!!:D

Αγαπητοί Moderators να βάλουμε εδώ ένα θέμα...αντί για "..." για να το βρίσκουμε όταν χρειαστεί?

Και η δική μου το είχε κάνει αυτό το καρουμπαλάκι στην αρχή αλλά όχι πολύ μεγάλο, νομίζω ότι οφείλεται στις πτυχώσεις του δέρματος, δηλαδή αναλόγος το πως την έραψε, νομίζω ότι όταν θα κλείσει εντελώς η πληγή, (εννοώ να μη φαίνεται καθόλου ότι έκαν επέμβαση) θα φύγει κ αυτό. Αλλα καλού κακού πάρε ένα τηλέφωνο στο γιατρό να σου φύγει η ιδέα κ να μη το σκέφτεσαι συνέχεια

Αγαπητοί Moderators να βάλουμε εδώ ένα θέμα...αντί για "..." για να το βρίσκουμε όταν χρειαστεί?
Είστε Super! :up:

Και η Αρήθα το είχε!
Ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι αυτό το "καρουμπαλάκι" είναι τα εσωτερικά ράμματα, που αργούν περισσότερο να απορροφηθούν.

και εμενα το ειχε ενα γατακι,απλα για περισσοτερο καιρο,τελικα δεν ξερω αν εφυγαν γιατι χαθηκε,παντως ο κτηνιατρος μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα.

ωραιααα!!!σας ευχαριστω πολυ!!αν δω και αργει και αλλο να υποχωρησει σιγουρα θα την παω να τη δει ο γιατρος!!αλλα απο οτι λετε ειναι συνηθισμενο φαινομενο και ανακουφιστηκα λιγακι!!!:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back