blancazia
Νεοφερμένο μέλος
πριν 2 μηνες περιπου η blanca εκανε στειρωση.ευτυχως δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα.ομως εδω και καιρο,εχει στο σημειο που ηταν τα ραμματα ενα "καρουμπαλακι".θυμαμαι που ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι το τραυμα σε αυτην την περιοχη θα αργησει να υποχωρησει και για αυτο στην αρχη δεν ανησυχησα.μηπως ομως τωρα πρεπει να ανησυχω?να την παω παλι στα γιατρο?εσεις που ειχατε στειρωσει τις γατουλες σας,ειχαν εμφανισει παρομοιο περιστατικο?ευχαριστω για αλλη μια φορα....!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Τι να σου πω.. Καλύτερα να την πήγαινες στο γιατρό σου πάλι να την δει να σου πει κι εκείνος!

Αν είναι γενικά ευδιάθετη και φαγανή, τότε σίγουρα το κακό είναι μικρό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλημερα σε ολους!!πριν 2 μηνες περιπου η blanca εκανε στειρωση.ευτυχως δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα.ομως εδω και καιρο,εχει στο σημειο που ηταν τα ραμματα ενα "καρουμπαλακι".θυμαμαι που ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι το τραυμα σε αυτην την περιοχη θα αργησει να υποχωρησει και για αυτο στην αρχη δεν ανησυχησα.μηπως ομως τωρα πρεπει να ανησυχω?να την παω παλι στα γιατρο?εσεις που ειχατε στειρωσει τις γατουλες σας,ειχαν εμφανισει παρομοιο περιστατικο?ευχαριστω για αλλη μια φορα....!!!
![]()
Αγαπητοί Moderators να βάλουμε εδώ ένα θέμα...αντί για "..." για να το βρίσκουμε όταν χρειαστεί?
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είστε Super!Αγαπητοί Moderators να βάλουμε εδώ ένα θέμα...αντί για "..." για να το βρίσκουμε όταν χρειαστεί?

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι αυτό το "καρουμπαλάκι" είναι τα εσωτερικά ράμματα, που αργούν περισσότερο να απορροφηθούν.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
blancazia
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum