Κατάλληλη διατροφή

Ναι,υπαρχει κινδυνος για σχηματισμο ουρολιθων και αποφραξης της ουρηθρας στα αρσενικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποια τους δινεις?
Τους έχω δοκιμάσει τα πάντα...pro plan,hills.royal... δεν θέλουν καμιά..Η μόνη που τρώνε είναι.. η Μπετίνα την Royal pure felline και ο Βρούκος που είναι ιδιότροπος με τις κροκέτες τρώει τις Out door της Royal και τις Exigent μαζί με τους αδέσποτους.Πρόβλημα βάρους δεν έχουν γιατί τρέχουν όλη μέρα.Μήπως δοκίμασες τις Orijen που είναι καλύτερες...να μου πεις; Κι η δικιά σου παραξενιές από ότι θυμάμαι έχει..:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους έχω δοκιμάσει τα πάντα...pro plan,hills.royal... δεν θέλουν καμιά..Η μόνη που τρώνε είναι.. η Μπετίνα την Royal pure felline και ο Βρούκος που είναι ιδιότροπος με τις κροκέτες τρώει τις Out door της Royal και τις Exigent μαζί με τους αδέσποτους.Πρόβλημα βάρους δεν έχουν γιατί τρέχουν όλη μέρα.Μήπως δοκίμασες τις Orijen που είναι καλύτερες...να μου πεις; Κι η δικιά σου παραξενιές από ότι θυμάμαι έχει..:):)
δεν νομιζω με τις συγκεκριμενες τροφες να παθουν τπτ..ειναι πολυ καλης ποιοτητας..αν του την σμιξεις με μια ποιο ειδικη? παντως η pure feline γραφει πανω οτι κανει για το ουροποιητικο..προς το παρων δοκιμασαμε χθες την purina pro plan after care με σολωμο, και σήμερα την applaws με σολωμο και κοτοπουλο, αλλα καμια δεν μας ενθουσιασε..ομως επειδη εγιναν 3 κιλα τροφης , και με το ζορι θα την φαει.. θα δω πως θα παει και αναλογως θα δω αν θα δοκιμασουμε και orijen:P

δεν νομιζω με τις συγκεκριμενες τροφες να παθουν τπτ..ειναι πολυ καλης ποιοτητας..αν του την σμιξεις με μια ποιο ειδικη? παντως η pure feline γραφει πανω οτι κανει για το ουροποιητικο..προς το παρων δοκιμασαμε χθες την purina pro plan after care με σολωμο, και σήμερα την applaws με σολωμο και κοτοπουλο, αλλα καμια δεν μας ενθουσιασε..ομως επειδη εγιναν 3 κιλα τροφης , και με το ζορι θα την φαει.. θα δω πως θα παει και αναλογως θα δω αν θα δοκιμασουμε και orijen:P
Και τα δικά μου την pro plan ούτε να την μυρίσουν...:lol::lol::lol::lol:

Και τα δικά μου την pro plan ούτε να την μυρίσουν...:lol::lol::lol::lol:
θελει δεν θελει θα την φαει, εχω χαλασει τοσα λεφτα για τις ιδιοτροπιες της:P ολη μερα εμεινε νηστικη χθες, αλλα οταν ξυπνησα ελειπαν 30 γρ απο το πιατο της! οποτε, με το ζορι θα την φαει, δεν εχει αλλη τροφη για τον επομενο εναμισι μηνα! ασε που οταν του χρονου παμε κυπρο, δεν θα βρισκω ευκολα οριτζεν..

κοιταξα τωρα την αναλυση των τροφων που τρωει ο βρουκος..το ph ειναι ενταξει, και τα μεταλλα ειναι επισης σε χαμηλες τιμες. αποψη μου(αν και δεν ειμαι ειδικη) ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι απο τις συγκεκριμενες τιμες..

Να σου πω..κι εγώ από την Royal είμαι ευχαριστημένη..Από μικρά την τρώνε και είναι εντάξι και από θέμα διάροιας.Χτες να φανταστείς είχε έρθει το ανιψάκι μου εδώ(4.5 χρόνων) και χαιδευε τον Βρούκο..Κι όταν πήγε σπίτι το ρωτάει η μάνα του..Πως σου φάνηκε ο Βρούκος; και απαντά το μικρό: Σαν μαύρο μπαμπάκι μαμά...:):):):)

Δώρα εμένα που δεν τρώνε τροφή για στειρωμένα(δεν τη θέλουν με τίποτα) θα μου πάθουν κάτι;:hmm::hmm::hmm:Για αυτό ψάχνω την orijen μήπως και τους αρέσει...

η orijen ριχνει το pH και βοηθαει στην αποφυγη σχηματισμου ουρολιθων. Τι να σας πω, οταν μιλησα με τον κτηνιατρο μου γι' αυτο το θεμα μου ειπε οτι ειτε ειναι στειρωμενα ειτε οχι τις ιδιες πιθανοτητες εχουν για ουρολιθιαση. Μου ειπε οτι εχει να κανει με το ποσο συχνα πανε στην αμμο τους και οτι αυτα που βγαινουν εξω δεν το παθαινουν στον ιδιο βαθμο με αυτα που ζουν αποκλειστικα μεσα. Επισης μου ειπε οτι παθαινουν ουρολιθιαση και οι αλεπουδες πολυ συχνα :/:

Λοιπόν βρήκα την Orijen την Κέρκυρα..μόνο που την φέρνει ένας κτηνίατρος ολίγον "βαρεμένος"Κατ΄αρχην τον παίρνω τηλ.και του λέω ότι θέλω τροφή για γάτες.Και μου λέει: Μόνο για σκύλους έχω..έλα πάρε από αυτές το ίδιο είναι!!!! Τέλος πάντων συνενοηθήκαμε μετά βασάνων και θα μου φέρει το 2,5 κιλο να το δοκιμάσω 28 ευρώ και το 7κιλο το έχει 47 ευρώ.Λίγο πιο φτηνό από την Royal που παίρνω το 10κιλο 70 ευρώ.:up::up::up: Περιμένω για να σας πω εντυπώσεις...:)

Λοιπόν βρήκα την Orijen την Κέρκυρα..μόνο που την φέρνει ένας κτηνίατρος ολίγον "βαρεμένος"Κατ΄αρχην τον παίρνω τηλ.και του λέω ότι θέλω τροφή για γάτες.Και μου λέει: Μόνο για σκύλους έχω..έλα πάρε από αυτές το ίδιο είναι!!!! Τέλος πάντων συνενοηθήκαμε μετά βασάνων και θα μου φέρει το 2,5 κιλο να το δοκιμάσω 28 ευρώ και το 7κιλο το έχει 47 ευρώ.Λίγο πιο φτηνό από την Royal που παίρνω το 10κιλο 70 ευρώ.:up::up::up: Περιμένω για να σας πω εντυπώσεις...:)
ωραία!!δες πως θα αντιδρασει ο βρουκος και μας λες!!:D

ωραία!!δες πως θα αντιδρασει ο βρουκος και μας λες!!:D
Άμα την φάει ο Βρούκος θα την φάει και η Bailey σίγουρα...Αυτός είναι ο Mr ιδιοτροπία..:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back