ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...απο οτι ξερω και μου εχει πει και ο γιατρος μου,πρεπει να τα σπαμε τα γευματα...και οχι να εχει συνεχεια τροφη.....αλλα και παλι γυρω στα 3 γευματα περιπου,για να μην κουραζονται και τα νεφρακια τους,λειτουργοντας ολη την ωρα...για μενα θα πρεπει να της δινεις τροφη για στειρωμενα,οταν τη στειρωσεις........ειδικα τα περσακια,εχουν ευαισθητα νεφρα......οσο για την οριτζεν,το κακο ειναι οτι δεν εχει σειρα για στειρωμενες....μια πολυ καλη τροφη,ειναι της roayal canin young female........και ειναι και πολυ νοστιμη......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα!πολλα συγχαρητηρια σε δημιουργους και υποστηρικτες αυτης της προσπαθειας!εχω ενα περσικο γατακι περιπου 3 μηνων,ηθελα να ρωτησω αν την ημερησια ποσοτητα τροφης θα επρεπε να την ''σπαω'' σε γευματα ή να εχει το πιατακι του παντα γεματο;τωρα κανω το δευτερο και κανει πολλα μικρα γευματα χωρις ποτε να το τρωει ολο(40-45 γρ ημερησιως).τωρα τρωει rc baby kitten,στους 4 μηνες ειναι καλυτερο να του δωσω την kitten ή την kitten για περσικα της ιδιας εταιριας;επισης οταν ερθει η ωρα της στειρωσης προτεινετε τροφη για στειρωμενα ή καποια indoor ή επειδη δεν θα θα εχει ενηληκιωθει θα πρεπει να τρωει ακομη kitten;μπορει καποιος να μου πει ποιες ειναι οι αντιστοιχες τροφες της orijen kai που μπορω να τις βρω μεσω ιντερνετ;ευχαριστω εκ των προτερων...
Καταρχην να σου ζητησει το κουκλι! να της ανοιξεις και θεματακι να παιρνουμε ματι κι εμεις!

Σχετικά με την τροφή αυτη που του δίνεις αυτη τη στιγμη ειναι μια χαρα!

αργοτερα μπορεις να παρεις την kitten persian!αλλα και την απλη kitten να παρεις θα ειναι μια χαρα!απλα η αλλη ειναι πιο εξειδικευμενη στα περσικα που ειναι αρκετα ευαισθητα!
τωρα στο θεμα της συχνοτητας μεχρι και την στειρωση το γατι μπορει να τρωει οσο θελει και οσο ζηταει!μετα την στειρωση θα πρεπει να παιρνει συγκεκριμενη ποσοτητα!
πιστευω οτι πολλα και μικρα γευματα ειναι καλυτερα γιατι ετσι θα μαθει οτι δεν μπορει να εχει συνεχεια φαγητο στο πιατο της..θα σε βοηθησει για αργοτερα δηλαδη!εγω ετσι την πατησα!
Μετα την στειρωση θα πρεπει να τρωει ειδικη τροφη για στειρωμενα για να αποφευχθουν προβληματα ουρολιθιασης βαρους κτλ..Σχετικα με την Orijen ο αντιπροσωπος ειναι στην Κρητη και ο υπευθυνος που μιλησα κι εγω εχθες ειναι ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ!

H orijen βεβαια εχει την διαφορα οτι δεν εχει πολλες σειρες! εχει μια η αποια κανει και για μωρακια και για μεγαλυτερα σε 2 γευσεις!κοτοπουλο και ψαρι!
παντως μετα απο μια ενημερωση που μου εκανε μου φανηκαν πολυ ενδιαφεροντα ολα και σκεφτομαι να την δοκιμασω κι εγω πολυ συντομα! συμφωνα με αυτα που μου ειπε η τροφη κανει και για στειρωμενα!

Ελπιζω να βοηθησα!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες,τα καλα λογια σας και την αμεσοτητα των απαντησεων σας!πραγματικα με βοηθησατε!πουπουλινα το γατακι στο αβαταρ ειναι και μου εχει παρει τα μυαλα!η τροφη υπαρχει και σε male;ειναι γατουλης!aporw μπορεις να μου στειλεις τηλ και ονομα αντιπροσωπου;vi2ka ευχαριστω για την πολυ χρησιμη ιστοσελιδα!
ναι υπαρχει και σε male και μαλιστα σε 2 τυπους young male και young male skin(που καλυπτει και τα ευαισθητα σε δερματικα θεματα γατακια
) το τηλεφωνο ειναι 2810831054 ονομα δεν συγκρατησα!

ΗΛΙΑΣ19443
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ο γατος σου ειναι πανεμορφος.........πως να μην σου παρει τα μυαλα!!!!!!!
Lio
Νεοφερμένο μέλος
Συνεπως κρατα την παιδικη τροφη μεχρι τοτε.Επισης δες την κιτεν της Nutram! Να σου ζησει το χιονο-μπαλακιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool