aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας
Ο Φελιξ εχει κατουρησει ολο το σπιτι, εχει χαθει ο ελεγχος.
Η Οπρα τελικα εχει τα νευρα της επειδη ο Φελιξ αφηνει παντου τη μυρωδια του και αυτη δεν θελει να ειναι σε κανενα τετοιο σημειο.
Χθες ανακαλυψα εκτος απο τα σημεια που αφηνει τη μυρωδια του και σημεια που μου αφησε κι αλλες εκπληξεις.....
Εχω κανει γενικη καθαριοτητα εκατο φορες!!!1
Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, το ενα αγριο, το αλλο μεσα στη τρελα του οιστρου και γω δεν προλαβαινω παιδια με τιποτα!!
Κανω υπομονη μονο και μονο για αυτον, γιατι ειναι 6 μηνων. Τι να κανω; Ε;αν το στηρωσω τωρα υπαρχει λετε προβλημα; Δεν ξερω ποσο ακομη θα κανω υπομονη, ειναι σοβαρη η κατασταση οσο περνανε η μερες. Επειδη ειναι με θυληκια νιμιζω εχει τρελαθει εντελως.
Θελω συμβουλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Είναι απόλυτα φυσιολογικο αυτό που συμβαίνει και τίποτα δεν το σταματά...είναι η φύση.
Αν τον στειρώσεις θα ηρεμήσει ο γατούλης!
mimikaki
Διάσημο μέλος
στην κουζινα πανω στα πιατα και σε καθε γωνια! απορω πως το αντεχεις ακομη! για μενα ειναι ενας κακος εφιαλτης που δεν θελω να θυμαμαι... στειρωσε τον να ησυχασετε και οι δυο!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια θα κλεισω απο βδομαδα ραντεβου. Λογικο ειναι αλλα οσο περναει ο καιρος χειροτερευει...Παντου!!!!! Χθες μεχρι αργα καθαριζα για να τα ξαναβρω το πρωι απο εκει που τα αφησα!!
Η κτηνιατρος ηταν καθυσιχαστικη γιατι ειπε οτι αφου κανει ολα αυτα τα κολπα, μαλλον ολοκληρωθηκε σωματικα.
Κανω κανω υπομονη αλλα κουραστηκα πολυ με ολο αυτο .
Ο μονος λογος που το καθυστερω ειναι γιατι καποιοι φιλοι που τα στηρωσαν πριν χρονια σχετικα μικρα εχουν τωρα αλλα προβληματα!!! Μιας φιλης μου ο γατος κατουραει με σωληνακι!
Ξερετε κατι για αυτες τις περιπτωσεις; Πολλοι λενε οτι μπορει μετα να εχουν προβλημα τα αρσενικα. Τι λετε;
Η Οπρα επισης ειναι τρομερα εκνευρισμενη, ορμηξε πανω μου γιατι μυρισε τετιοες μυρωδιες και μου εχει κανει το χερι απο τον ωμο μεχρι κατω στα δαχτυλα, φετες!!!! Το ειδε το σκηνικο ενας φιλος μου και τρομαξε πολυ!! Εγω οχι για να πω την αληθεια γιατι ξερω το χαρακτηρα της και γιατι το κανει, αλλα πονεσα παρα πολυ.... Τωρα εχω πληγες και δεν φοραω κοντομανικο.
Η κτηνιατρος επ[ισης μου ειπε οτι οταν τον στειρωσουμε, τοτε πρεπει να κανω την τρελη γενικη, γιατι εαν μυρισει την μυρωδια του, υπαρχει ο κυνδινος να κατουραει ετσι απο χουι!
Μιμικακι μετα την στηρωση σταματησε να το κανει;
Τελευταια η Οπρα κοιμαται στη βιβλιοθηκη ψηλα ψηλα γιατι εκει δεν μπορει να την φτασει ο Φελιξ!!!
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικακι μετα την στηρωση σταματησε να το κανει;
ναι σταματησε κατευθειαν... μονο η μυρωδια ειχε μεινει για λιγο καιρο στο σπιτι...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανε οσο πιο γρηγορα μπορεις Εμεις δεν ειχαμε γατουλα μεσα αλλα το εκανε για τις εξω Μαρκαριζε για να ερθουν και οταν λεω παντου παντου
χριστινα
Διάσημο μέλος
Την επόμενη μερα κι όλας τον στειρωσα. Κι εγω αναρωτηθηκα για την ηλικία αλλά δεν γινόταν διαφορετικα!!!!!
Ο κτηνίατρος είχε πει τότε πως ειναι αρκετα ανεπτυγμένος (εμενα μωρό μου φαινόταν). Μετα σταμάτησε αμέσως το ψέκασμα. Ευτυχως!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Κλαιει κιολας ο καημενος!!Απο χθες, τους εχψω ανοιξει και αγησα και τις πορτες απ το μπαλκονι ανοιχτες και καπως λιγο εχει ηρεμησει.
Εσας τα δικα σας εκτος που ψεκαζανε κανανε και αλλα πιο 'χοντρα' κολπα;
Η Οπρα ευτυχως δεν αυτοκτονησε απ το μπαλκονι, γιατι εχω να προσεχω και αυτο. Ανεβαινει στο περβαζι αλλα δεν πηδαει κατω, ηρεμησε κι αυτη με το θεμα προς το παρον
Ευχαριστω!

χριστινα
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς ο Ποκίτο έκανε τα "χοντρά" σε διάφορα σημεία με αγαπημένο του στο νιπτήρα. Λίγο καιρό μετά τη στείρωση το έκοψε. Τώρα και να ξεχάσουμε το μπανιο ανοιχτό δεν βρίσκουμε πια "δωράκια"!!!!Εσας τα δικα σας εκτος που ψεκαζανε κανανε και αλλα πιο 'χοντρα' κολπα;
spring
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εμάς μας είπε η κτηνίατρος ότι πρέπει να χρονίσει γιατί διαφορετικά το σώμα του λέει ότι θα πάρει χαρακτηριστικά θυληπρεπή...θα είναι σαν γάτα θυληκή...Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό για τις γάτες...τέλος πάντων... Σε μια γνωστή μου θυληκιά τις έκανε η γιατρός ένεση γιατί είναι 6 μηνών μέχρι να χρονίσει. Στους γάτους δεν ισχύει η ένεση?
ωχ ο δικος μου ειναι σαν θυληκια γενικως... εχει μικρο κεφαλακι και σωματακι δεν μοιαζει καθολου για αρσενικος, ακομη και η φωνουλα του ειναι λεπτη... αλλα εγω αργησα να τον στειρωσω...
ruko
Διάσημο μέλος
Αφελής ερώτηση: τι εννοούμε με το "θηλυπρεπή χαρακτηριστικά"; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να ξεχωρίζουμε τα αρσενικά από τα θηλυκά γατιά, εκτός από τους προφανείς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring
Νεοφερμένο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool