Κατάσταση συναγερμού!!!

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Γεια σας παιδια.:)

Χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας

Ο Φελιξ εχει κατουρησει ολο το σπιτι, εχει χαθει ο ελεγχος.
Η Οπρα τελικα εχει τα νευρα της επειδη ο Φελιξ αφηνει παντου τη μυρωδια του και αυτη δεν θελει να ειναι σε κανενα τετοιο σημειο.
Χθες ανακαλυψα εκτος απο τα σημεια που αφηνει τη μυρωδια του και σημεια που μου αφησε κι αλλες εκπληξεις.....:/:

Εχω κανει γενικη καθαριοτητα εκατο φορες!!!1

Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, το ενα αγριο, το αλλο μεσα στη τρελα του οιστρου και γω δεν προλαβαινω παιδια με τιποτα!!

Κανω υπομονη μονο και μονο για αυτον, γιατι ειναι 6 μηνων. Τι να κανω; Ε;αν το στηρωσω τωρα υπαρχει λετε προβλημα; Δεν ξερω ποσο ακομη θα κανω υπομονη, ειναι σοβαρη η κατασταση οσο περνανε η μερες. Επειδη ειναι με θυληκια νιμιζω εχει τρελαθει εντελως.

Θελω συμβουλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε aiorasky λογικό δεν είναι? Αν θυμάμαι καλά είναι και η οπρα αστείρωτη, σωστα? Ο φελιξ μεγάλωσε και θέλει γυναίκα. Ρώτα και το γιατρό σου, πολλοί υποστηρίζουν ότι μετά τους 6 μήνες είναι καλά να τα στειρώσεις. Εγώ τα στείρωσα στους 7 (Πέπε) και 8 (Ποκιτο) μήνες. Και σώθηκα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω οτι μπορείς να στειρώσεις τον αρσενικό για αρχή.
Είναι απόλυτα φυσιολογικο αυτό που συμβαίνει και τίποτα δεν το σταματά...είναι η φύση.
Αν τον στειρώσεις θα ηρεμήσει ο γατούλης!

τα ιδια τραβηξα και εγω με τον φρου μου... ειναι ενα δραμα και φαντασου εγω δεν ειχα θηλυκο στο σπιτι... μεχρι και στο μαξιλαρι μου ψεκαζε...:mad: στην κουζινα πανω στα πιατα και σε καθε γωνια! απορω πως το αντεχεις ακομη! για μενα ειναι ενας κακος εφιαλτης που δεν θελω να θυμαμαι... στειρωσε τον να ησυχασετε και οι δυο!!:P

Κατερινα μου, αστειρωτη ειναι η Οπρα αλλα και οταν ελειψε η Οπρα παλι τα εκανε αυτα ολα τα κολπα. Μαλλον αυτο δεν σταματα οπως λετε...
Παιδια θα κλεισω απο βδομαδα ραντεβου. Λογικο ειναι αλλα οσο περναει ο καιρος χειροτερευει...Παντου!!!!! Χθες μεχρι αργα καθαριζα για να τα ξαναβρω το πρωι απο εκει που τα αφησα!!

Η κτηνιατρος ηταν καθυσιχαστικη γιατι ειπε οτι αφου κανει ολα αυτα τα κολπα, μαλλον ολοκληρωθηκε σωματικα.

Κανω κανω υπομονη αλλα κουραστηκα πολυ με ολο αυτο .

Ο μονος λογος που το καθυστερω ειναι γιατι καποιοι φιλοι που τα στηρωσαν πριν χρονια σχετικα μικρα εχουν τωρα αλλα προβληματα!!! Μιας φιλης μου ο γατος κατουραει με σωληνακι!

Ξερετε κατι για αυτες τις περιπτωσεις; Πολλοι λενε οτι μπορει μετα να εχουν προβλημα τα αρσενικα. Τι λετε;
Η Οπρα επισης ειναι τρομερα εκνευρισμενη, ορμηξε πανω μου γιατι μυρισε τετιοες μυρωδιες και μου εχει κανει το χερι απο τον ωμο μεχρι κατω στα δαχτυλα, φετες!!!! Το ειδε το σκηνικο ενας φιλος μου και τρομαξε πολυ!! Εγω οχι για να πω την αληθεια γιατι ξερω το χαρακτηρα της και γιατι το κανει, αλλα πονεσα παρα πολυ.... Τωρα εχω πληγες και δεν φοραω κοντομανικο.

Η κτηνιατρος επ[ισης μου ειπε οτι οταν τον στειρωσουμε, τοτε πρεπει να κανω την τρελη γενικη, γιατι εαν μυρισει την μυρωδια του, υπαρχει ο κυνδινος να κατουραει ετσι απο χουι!
Μιμικακι μετα την στηρωση σταματησε να το κανει;

Τελευταια η Οπρα κοιμαται στη βιβλιοθηκη ψηλα ψηλα γιατι εκει δεν μπορει να την φτασει ο Φελιξ!!!

Συμβουλέψου πολύ καλά την κτηνίατρο σου.Κάποτε έιχα έναν γάτο τον Μικελάντζελο.Στους 8 μήνες τον στείρωσα.Πέθανε στις 48 ώρες μετά την στείρωση από πνευμονικό οίδημα όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή.Ο παθολογοανατόμος που την έκανε μου είπε ότι το ζώο έπαθε λοίμωξη μετά την στείρωση γιατί ήταν πολύ μικρός και δεν είχε αναπτυχθεί πλήρως το ανασοποιητικό του σύστημα το οποίο στις γάτες ολοκληρώνεται περίπου στους 11 μήνες.Βέβαια ήταν λάθος του γιατρού που έκανε την στείρωση που του έκανε μία αντιβιωτική ένεση 24ωρης διάρκειας και αρνήθηκε να δώσει αντιβίωση για το σπίτι ,κρίνοντας την ως μη απαραίτητη.Πρόσεξε πολύ!Εάν αποφασίσεις να του κάνεις τώρα την επέμβαση,απαίτησε πολυήμερη αντιβίωση για το σπίτι.Και επίσης φρόντισε να πάρεις τη δεσμευση από το γιατρό ότι αν προκύψει κάτι μετεγχειριτικώς θα σας δεχτεί στο ιατρείο του ότι ώρα και να είναι.Όχι σαν τον δικό μου τον ανόητο ο οποίος αρνήθηκε να ανοίξει το ιατρείο του επειδή ήταν 2 τη νύχτα και κοιμότανε. "Φέρτον μου αύριο το πρωί.Τι με ξυπνάς τέτοια ώρα."!!!!!!!! Το ζώο σε μία ώρα απεβίωσε.

Μιμικακι μετα την στηρωση σταματησε να το κανει;

ναι σταματησε κατευθειαν... μονο η μυρωδια ειχε μεινει για λιγο καιρο στο σπιτι...:P

Εγω παλι στειρωσα ολα τα αρσενικα μου σε καλο γιατρο αυτον του σωματειου κι εναν αλλο καλο και ηταν ολα μικρα κοντα 7 μηνών. Το εκανα οταν αρχισαν να εχουν εμφανη οιστρο και το καλοκαιρακι κι αυτο ειναι στειρωμενο γιατι τα ειχε με το μελινακι. Ε απο ολα αυτα μοναχα ο βουλιτσος ανεπτυξε τετοιο ουροποιητικο προβλημα κι αυτο γιατι ειναι φοβητσιαρης κα κρυβεται συνεχεια και αρα δε κινειται πολυ και εχει βαλει κι ενα δυο κιλα. Ολα τα αλλα μια χαρα ειναι. Στειρωσε τον απλα καντο σε καλο γιατρο. Οσο για τον μιχαηλ Αγγελο ε κι ο γιατρος δεν φαινεται να ηταν σοι.

στειρωσε τον καλε εμενα παντως το εκοψαν να ψεκαζουν

Εβελινα μ αυτα που μου γραψες, τωρα ειναι που θα λιποθυμησω.....:/:

Τωρα εχει ηρεμησει...κοιμαται...ΕΕ!Ψεκασε, ψεκασε...τα επαιξε!!

Το εζησα Η μυρωδια κανει μηνες να φυγει Μυριζαμε ολοι και ολα οσο κι αν καθαριζα
Πανε οσο πιο γρηγορα μπορεις Εμεις δεν ειχαμε γατουλα μεσα αλλα το εκανε για τις εξω Μαρκαριζε για να ερθουν και οταν λεω παντου παντου

Ο δικός μου ήταν 6 - 6,5 μηνων και αρχιζε να ψακάζει τα πάντα..... Ακόμη κι εμενα, το κρεβάτι, όλα!!!!!
Την επόμενη μερα κι όλας τον στειρωσα. Κι εγω αναρωτηθηκα για την ηλικία αλλά δεν γινόταν διαφορετικα!!!!!
Ο κτηνίατρος είχε πει τότε πως ειναι αρκετα ανεπτυγμένος (εμενα μωρό μου φαινόταν). Μετα σταμάτησε αμέσως το ψέκασμα. Ευτυχως!!!!

κοριτσια, με καθυσηχασατε αρκετα!
Κλαιει κιολας ο καημενος!!Απο χθες, τους εχψω ανοιξει και αγησα και τις πορτες απ το μπαλκονι ανοιχτες και καπως λιγο εχει ηρεμησει.

Εσας τα δικα σας εκτος που ψεκαζανε κανανε και αλλα πιο 'χοντρα' κολπα;
Η Οπρα ευτυχως δεν αυτοκτονησε απ το μπαλκονι, γιατι εχω να προσεχω και αυτο. Ανεβαινει στο περβαζι αλλα δεν πηδαει κατω, ηρεμησε κι αυτη με το θεμα προς το παρον
Ευχαριστω!:)

Περα από το να ψεκάσει και να νιαουρίσει ο δικός μου δεν πρόλαβε να κάνει και τίποτα άλλο.....
:) :) :)

Εσας τα δικα σας εκτος που ψεκαζανε κανανε και αλλα πιο 'χοντρα' κολπα;
Εμάς ο Ποκίτο έκανε τα "χοντρά" σε διάφορα σημεία με αγαπημένο του στο νιπτήρα. Λίγο καιρό μετά τη στείρωση το έκοψε. Τώρα και να ξεχάσουμε το μπανιο ανοιχτό δεν βρίσκουμε πια "δωράκια"!!!!

Εμάς μας είπε η κτηνίατρος ότι πρέπει να χρονίσει γιατί διαφορετικά το σώμα του λέει ότι θα πάρει χαρακτηριστικά θυληπρεπή...θα είναι σαν γάτα θυληκή...Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό για τις γάτες...τέλος πάντων... Σε μια γνωστή μου θυληκιά τις έκανε η γιατρός ένεση γιατί είναι 6 μηνών μέχρι να χρονίσει. Στους γάτους δεν ισχύει η ένεση?

Εμάς μας είπε η κτηνίατρος ότι πρέπει να χρονίσει γιατί διαφορετικά το σώμα του λέει ότι θα πάρει χαρακτηριστικά θυληπρεπή...θα είναι σαν γάτα θυληκή...Τώρα δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό για τις γάτες...τέλος πάντων... Σε μια γνωστή μου θυληκιά τις έκανε η γιατρός ένεση γιατί είναι 6 μηνών μέχρι να χρονίσει. Στους γάτους δεν ισχύει η ένεση?

ωχ ο δικος μου ειναι σαν θυληκια γενικως... εχει μικρο κεφαλακι και σωματακι δεν μοιαζει καθολου για αρσενικος, ακομη και η φωνουλα του ειναι λεπτη... αλλα εγω αργησα να τον στειρωσω...

:blink: Αφελής ερώτηση: τι εννοούμε με το "θηλυπρεπή χαρακτηριστικά"; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να ξεχωρίζουμε τα αρσενικά από τα θηλυκά γατιά, εκτός από τους προφανείς;

Απ'ότι κατάλαβα είπε ότι το σώμα του αλλάζει στην λεκάνη και αλλού...τι να σας πω...η κτηνίατρος το είπε:P ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back