Κατάσταση συναγερμού!!!

:blink: Αφελής ερώτηση: τι εννοούμε με το "θηλυπρεπή χαρακτηριστικά"; Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να ξεχωρίζουμε τα αρσενικά από τα θηλυκά γατιά, εκτός από τους προφανείς;

κοιτα γενικα τα αρσενικα ειναι πιο μεγαλοσωμα απο τα θηλυκα και εχουν και πιο μεγαλο κεφαλι.. επισης σε καποιες περιπτωσεις η φωνη των αρσενικων ειναι πιο χοντρη... αυτα τα λεω απο προσωπικη πειρα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ήθελα να σε τρομάξω.Αλλά να σου εφιστήσω την προσοχή στο θέμα της αντιβίωσης και της επιλογής γιατρού.Ο δικός μου ήταν αλήτης που γλύτωσε τη μήνυση επειδή όντως βρισκόμενη σε κατάθλιψη μέτα το θάνατο του μικρού απευθύνθηκα σε δικηγόρο ο οποίος με απέτρεψε γιατί οι δικαστές ελάχιστα θα συγκινούνταν από το θέμα.Φυσικά το μετάνιωσα χίλιες φορές.Εσύ φρόντισε να το στειρώσεις σε καλό γιατρό,να του δώσεις αντιβίωση στο σπίτι και να έχεις πεντακάθαρη την άμμο του τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση για να μη μολυνθεί.Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.Σου εύχομαι καλή ανάρρωση στο γατούλη σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα γενικα τα αρσενικα ειναι πιο μεγαλοσωμα απο τα θηλυκα και εχουν και πιο μεγαλο κεφαλι.. επισης σε καποιες περιπτωσεις η φωνη των αρσενικων ειναι πιο χοντρη... αυτα τα λεω απο προσωπικη πειρα...:P

Αμάν!!:blink:

:lol: :lol: :lol:

Και μένα ο Νόμπου μου έχει μικρό κεφαλάκι, δεν μοιάζει για αρσενικός. Τον στείρωσα 6,5 μηνών. Ρώτησα την κτηνίατρό μου και μου είπε ότι, δεν είναι κανόνας πάντα τα αρσενικά να έχουν μεγαλύτερο κεφάλι από τις θηλυκές. Υπάρχει, ας πούμε, περίπτωση ,μου είπε στο γενεαλογικό δέντρο της γάτας να υπάρχει και μία ράτσα. Πόσες γάτες ράτσας παρατάνε στο δρόμο συνέχεια:mad:, ε; Γι'αυτό μπορεί ο Νόμπου να κρατάει η σκούφια του από σιαμέζα π.χ. γι'αυτό να έχει μικρό κεφάλι. Στην κοινή ευρωπαική είναι χαρακτηριστικό το μεγάλο κεφάλι στις αρσενικές.

ναι οντος και εμενα ο γατουλης μου που ειναι κοινη ευρωπαικη εχει τεραστιο κεφαλι:blink:

Εμάς μας είπε η κτηνίατρος ότι πρέπει να χρονίσει γιατί διαφορετικά το σώμα του λέει ότι θα πάρει χαρακτηριστικά θυληπρεπή...θα είναι σαν γάτα θυληκή...

Σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα!:lol: Σαν ... Ψιψινάκης δηλαδή ένα πράγμα, ε;

Στα σοβαρά τώρα, νομίζω ότι οι αρσενικοί που στειρώνονται νωρίς απλώς δεν κάνουν τα χαρακτηριστικά χοντρά μάγουλα που βλέπουμε σε αλητόβιους γατόμαγκες (όπως, π.χ. ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι αν στειρωθεί νωρίς δεν αναπτύσσει χαίτη). Κατά τα άλλα, το μέγεθος του σώματος δεν διαφοροποιείται πιστεύω.

Σας στέλνω φωτο του Λάρρυ μου.
Τον στείρωσα 7 μηνών.
Παρέμεινε κεφάλας γάταρος! Μην φοβάσαι δεν θα γίνει θυληπρεπής!!!

Συνημμένα

• LARRY13.JPG
    LARRY13.JPG
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 43
Σας στέλνω φωτο του Λάρρυ μου.
Τον στείρωσα 7 μηνών.
Παρέμεινε κεφάλας γάταρος! Μην φοβάσαι δεν θα γίνει θυληπρεπής!!!

Μα τι κουκλι που ειναι!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: Να τον χαιρεσαι!!

Ειναι στο σκαρι του καθενος εγω στειρωσα τεσερα μικρα αλλα σε καλο γιατρο και εγιναν ο καλοκαιρινος σαν το γκαρφιλντ, ο βουλιτσος κανονικος, ο χουχουδιτος εξελισεται σε γαταρο οπως λενε κι ο ζυμωνουλης παρεμεινε στυλατος οπως ητανε αλλα φευγατος δυστηχως

Μα τι κουκλι που ειναι!!!!!! :inlove: :inlove: :inlove: Να τον χαιρεσαι!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Αυτόν τον έφερε ο άντρας μου στο σπίτι.Τον βρήκε στην κακιά σκάλα, στην βοηθητική της εθνικής οδού..ανάμεσα σε μια νταλίκα και ένα λεωφορείο, να προσπαθεί να περάσει.Εικόνες φρίκης μιλάμε.
Μου τον έφερε χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
Μετά απο λίγο άρχισε να επιβάλλει τον ανδρισμό του στο σπίτι:lol: αλλα στειρώθηκε και ηρέμησε!

Σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα!:lol: Σαν ... Ψιψινάκης δηλαδή ένα πράγμα, ε;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ουφ, τώρα ηρέμησα! Το καημένο μου έχει απλώς τα μάγουλα των αρσενικών κι εγώ νόμιζα ότι ήταν προγούλια.:redface: :redface: :lol:

Felix, μάγκας βαρύς ο Λάρρυ. Μπράβο και στον άντρα σου που κατέβηκε να τον μαζέψει μέσα σ' όλον εκείνο τον πανικό.

Τωρα το εχει μαθει οτι δεν κανει να ψεκαζει παντου και πηγαινει στο μπανιο!!!!!

Ακομη η φωνουλα του ειναι ψιλη και ακομη μιοαζει με παιδακι!:hmm:
Σιγα σιγα αρχιζει το κεφαλι του να μεγαλωνει αλλα τωρα εχει αρχισει να γινεται αυτο. Επισης ειναι σαν να πεταει ζυγωματικα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back