πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να δω το σκύλο-χαλάκι!
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Γιορκσαιρ αντιθέτως πρέπει να τα κηνυγάει συνέχεια
Είναι τρελιάρικα αυτά τα μικράαα!!!Αγίου Βερνάρδου!!! Τέλεια ράτσα και πολύ φιλική!
Πολύ φιλόζωη είδα φωτός από τα μικρά που έδωσες στους δυο φίλους μου. Είναι θεικά !!! Στην φωτό δεν φαινόντουσαν τόσο όμορφα.. Τους έχουν τρελάνει εκεί μέσα!!! Πρέπει να πάω να τα δώω!!!
Βγάλε κι άλλες φωτό των γατουλινιών να τα προωθύσουμε.. Είναι ψυχούλες!
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος

Καλέ βάλε καμιά πιο μεγάλη φώτο, εδώ δεν φαίνονται τα καμάρια σου καλά! Τέτοια να βλέπουμε να μας φτιάχνει το κέφι! Και ναι, αν μπορείς τράβα βίντεο τον σκύλαρο που έγινε χαλάκι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Σορυ ειναι το λινκ μονο μιας,https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/5/4/3/Snapshot_20081220_4.jpg Εδω εχω πολλες φωτο αλλα δεν ξερω πως να τις μεγαλωνω οταν τις βαζω μαζι με κειμενο

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η περιγραφή του σκύλου σου ταιριάζει στον Αμπλαούμπλα, ένα σκυλίσιο χαρακτήρα (υπαρκτό) που περιγράφει η συγγραφέας και μουσικός Μαριέλλη -Σφακιανάκη- Μανωλίδου, , στο βιβλίο "Μην πατάτε τις ουρές"Άν μπορέσεις, βάλε φωτό, ξεγέλασέ τα κάπως τα άτιμα, που διαβάζουν τη σκέψη σουΚαταφεραν αυτα τα δυο διαολακια που βλεπετε να βαλουν κατω τον μεγαλο μου σκυλο ρατσας Αγ.Βερναρδου-Ναπολιτανο και να τον μετατρεψουν σε χαλακι με αποτελεσμα να τον δαγκωνουν παντου να του τραβανε ουρα και αυτια και ο βλακας μου να χαιδευεται.Το γιορκσαιρ βεβαια δεν το συζητω ειναι το πλειμομπιλ τους εξ αρχης.![]()

πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τυχερούλα έχεις τόσα ζωάκια να σου ομορφαίνουν το σπίτι
Ζηλεύω!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Αχ πιστεψε με μακαρι να μπορουσα να κρατησω και τα γατσουλια αυτα αλλα δεν μπορω γιαυτο τα χαιρομαι οσο μπορω μεχρι καποιος τυχερος να βρεθει και να τα υιοθετησειΣκέτες γλύκες είναι χαχαχαΤυχερούλα έχεις τόσα ζωάκια να σου ομορφαίνουν το σπίτι
![]()
Ζηλεύω!

πολυ φιλοζωη
Νεοφερμένο μέλος
Και να φανταστεις οτι επειδη εχουν το ιδιο μεγεθος το περνανε για αδερφακι τουςΠουλάκια μου, αγγελάκια αληθινά είναι και το σκυλάκι σου ,μια πάνγλυκια γλύκα!!!!:kiss::kiss::kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool