Κατάφεραν...

πολυ φιλοζωη

Νεοφερμένο μέλος

Η πολυ φιλοζωη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
ZIZOU-NELLO_thumb.jpg
Καταφεραν αυτα τα δυο διαολακια που βλεπετε να βαλουν κατω τον μεγαλο μου σκυλο ρατσας Αγ.Βερναρδου-Ναπολιτανο και να τον μετατρεψουν σε χαλακι με αποτελεσμα να τον δαγκωνουν παντου να του τραβανε ουρα και αυτια και ο βλακας μου να χαιδευεται.Το γιορκσαιρ βεβαια δεν το συζητω ειναι το πλειμομπιλ τους εξ αρχης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Snapshot_20081220_4_thumb.jpg
Εδω ειναι με τον μικρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

^_^ Τώρα φταίω εγώ να ζητήσω videάκι???

Θέλω να δω το σκύλο-χαλάκι!

Καλά τα μεγάλα σκυλιά σε κάτι τέτοια γίνονται χώμα!!!!! Φαντάζομαι την σκηνή!!!
Το Γιορκσαιρ αντιθέτως πρέπει να τα κηνυγάει συνέχεια :P Είναι τρελιάρικα αυτά τα μικράαα!!!
Αγίου Βερνάρδου!!! Τέλεια ράτσα και πολύ φιλική!

Πολύ φιλόζωη είδα φωτός από τα μικρά που έδωσες στους δυο φίλους μου. Είναι θεικά !!! Στην φωτό δεν φαινόντουσαν τόσο όμορφα.. Τους έχουν τρελάνει εκεί μέσα!!! Πρέπει να πάω να τα δώω!!!

Βγάλε κι άλλες φωτό των γατουλινιών να τα προωθύσουμε.. Είναι ψυχούλες!

Snapshot_20081220_6_thumb.jpg
Να ο μαυρος γιγαντας μου και να φανταστεις τον βρηκα στον δρομο πριν απο 3 χρονια σε αθλια κατασταση ακομα και τωρα ειναι επιληπτικος δυστυχως απο πολυ ξυλο που ετρωγε τοτε τον επιανε η επιληψια καθε 2 μηνες ευτυχως τωρα καθε 8.Βρηκε αγαπη ο μπουφλας μου.

:lol::lol::lol: Καλέ βάλε καμιά πιο μεγάλη φώτο, εδώ δεν φαίνονται τα καμάρια σου καλά! Τέτοια να βλέπουμε να μας φτιάχνει το κέφι! Και ναι, αν μπορείς τράβα βίντεο τον σκύλαρο που έγινε χαλάκι!!!

Snapshot_20081220_6_thumb.jpg
Παιδια ενα παραξενο πραγμα οταν παω να τα τραβηξω φωτο η βιντεο εξαφανιζονται ολα μου τα ζωα ομως θα προσπαθησω ειλικρινα γιατι εχουν πολυ γελιο

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/5/4/3/Snapshot_20081220_4.jpg Εδω εχω πολλες φωτο αλλα δεν ξερω πως να τις μεγαλωνω οταν τις βαζω μαζι με κειμενο

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/5/4/3/Snapshot_20081220_4.jpg Εδω εχω πολλες φωτο αλλα δεν ξερω πως να τις μεγαλωνω οταν τις βαζω μαζι με κειμενο
Σορυ ειναι το λινκ μονο μιας,:D

ZIZOU-NELLO_thumb.jpg
Καταφεραν αυτα τα δυο διαολακια που βλεπετε να βαλουν κατω τον μεγαλο μου σκυλο ρατσας Αγ.Βερναρδου-Ναπολιτανο και να τον μετατρεψουν σε χαλακι με αποτελεσμα να τον δαγκωνουν παντου να του τραβανε ουρα και αυτια και ο βλακας μου να χαιδευεται.Το γιορκσαιρ βεβαια δεν το συζητω ειναι το πλειμομπιλ τους εξ αρχης.
Η περιγραφή του σκύλου σου ταιριάζει στον Αμπλαούμπλα, ένα σκυλίσιο χαρακτήρα (υπαρκτό) που περιγράφει η συγγραφέας και μουσικός Μαριέλλη -Σφακιανάκη- Μανωλίδου, , στο βιβλίο "Μην πατάτε τις ουρές"Άν μπορέσεις, βάλε φωτό, ξεγέλασέ τα κάπως τα άτιμα, που διαβάζουν τη σκέψη σου:lol::lol::lol:

Παιδια θα προσπαθησω ειλικρινα μιλαμε οποιος τυχερος υιοθετησει αυτα τα αντρακια θα ειναι πολυ τυχερος CIA KGB και βαλε μυστικη υπηρασια στο ζενιθ τα ατοιμα

DSC00935_thumb.jpg
Φατσες!!!!!!!!!!!

Σςςςςςςςςςςςςςςςς.

Σκέτες γλύκες είναι χαχαχα :) Τυχερούλα έχεις τόσα ζωάκια να σου ομορφαίνουν το σπίτι :)

Ζηλεύω!

Πουλάκια μου, αγγελάκια αληθινά είναι και το σκυλάκι σου ,μια πάνγλυκια γλύκα!!!!:kiss::kiss::kiss:

Σκέτες γλύκες είναι χαχαχα :) Τυχερούλα έχεις τόσα ζωάκια να σου ομορφαίνουν το σπίτι :)

Ζηλεύω!
Αχ πιστεψε με μακαρι να μπορουσα να κρατησω και τα γατσουλια αυτα αλλα δεν μπορω γιαυτο τα χαιρομαι οσο μπορω μεχρι καποιος τυχερος να βρεθει και να τα υιοθετησει:happy:

Πουλάκια μου, αγγελάκια αληθινά είναι και το σκυλάκι σου ,μια πάνγλυκια γλύκα!!!!:kiss::kiss::kiss:
Και να φανταστεις οτι επειδη εχουν το ιδιο μεγεθος το περνανε για αδερφακι τους:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back