royf
Νεοφερμένο μέλος
.Ο Αραμης παντα οταν κυνιγαει ποντικια:greycat:και παιφτει πανω μου ενω αντιθετα με την ζουμπι που παντα πιανει τον στοχο της ευκολα γιατι εχει μαθει τον τροπο
.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΙΓΙ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
γκαφες πολλες και σε ολα τους...οταν κυνηγιουνται και το ενα ειναι πανω στο κρεβατι πολλεσ φορες παραμονευει το αλλο και πηδαει πανω στο κρεβατι να πιασει το πρωτο. Αν ομως ειναι στην ακρη του κρεβατιου γινετε σουπερμαν και απλα πηδαει πανω απο το κρεβατι και πλαααααααατς παρτο κατω. Μετα ξεκινανε τα παραπονα σε μενα νιαου νιαου μου την εφερε και πηρα τουμπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
royf
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

royf
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος

royf
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εννοείται Θανάση! Ούτε σε ζώο ούτε σε άνθρωπο!!!
ναι πολυ κακο....
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος

royf
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμένα μόνο η κουρτίνα του μπάνιου είναι, ή μάλλον ήτανπω πω ασπασια αυτο το πραγμα με τις κουρτινες ειναι εφιαλτης! καλα που υπαρχει και το ικεα και τις παιρνω φτηνα!![]()
γιατί μας άφησε χρόνους, από το ΙΚΕΑ οι άλλες είναι από τον Πετρόχειλο και ακριβές μάλισταΑυτή ειδικά της κρεββατοκάμαρας έχει σκιστεί πολύ και σε 2 σημεία κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την βγάλω. Ούτε ο άνδρας μου βέβαια, από μένα περιμένει!!! Ο κύριος λυσσάει να παίζει με το λειζερ με τον Χιόνη, αλλά όταν κάνουν ζημιές κάνει την πάπια!!!

Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
χαχαχαχα να μαντεψω... αυτη με τα ζωακια εχεις και συ;Εμένα μόνο η κουρτίνα του μπάνιου είναι, ή μάλλον ήτανγιατί μας άφησε χρόνους, από το ΙΚΕΑ οι άλλες είναι από τον Πετρόχειλο και ακριβές μάλιστα
![]()
Αυτή ειδικά της κρεββατοκάμαρας έχει σκιστεί πολύ και σε 2 σημεία κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την βγάλω. Ούτε ο άνδρας μου βέβαια, από μένα περιμένει!!! Ο κύριος λυσσάει να παίζει με το λειζερ με τον Χιόνη, αλλά όταν κάνουν ζημιές κάνει την πάπια!!!![]()
![]()
![]()

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
κυνηγαει τα φυλλα ...τα πουλακια στη στεγη εκει εφαγε μια φοβερη γλιστρα χεχε ..τον φακο...το λειζερ ...εντομα...και λατρευει να κυνηγαει εμενα και εγω αυτον 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
χαχαχαχα να μαντεψω... αυτη με τα ζωακια εχεις και συ;![]()
Μπα όχι! Μονοχρωμη είναι αλλά δεν του κάνει διαφορά. Την έσκισε κι αυτή...

mimikaki
Διάσημο μέλος
...και λατρευει να κυνηγαει εμενα και εγω αυτον![]()
αυτο το κανουμε και εμεις με τον δικο μου!! εχει πολυ πλακα και επεισης παει και μου κρυβεται και με τρομαζει πεταγεται ξαφνικα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool