Κατά το κυνήγι...

κανουν γκαφες τα γατακια σας στο κυνιγι?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

• δεν ξερω

• Total voters
    0

royf

Νεοφερμένο μέλος

Ο royf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Εγω εχω 2 γατες την Ζουμπουλια,μια γκριζα γατουλα 6 μηνων,και τον Αραμη,εναν μαυρο γαταρο 2 χρονων.Τα γατακια μου οποτε κυνιγαν κανενα σπουργιτι παντα πεφτουν πανω σε καποιν ή σε κατι:D .Ο Αραμης παντα οταν κυνιγαει ποντικια:greycat:και παιφτει πανω μου ενω αντιθετα με την ζουμπι που παντα πιανει τον στοχο της ευκολα γιατι εχει μαθει τον τροπο:up: .

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΥΝΙΓΙ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα δικα μου κυνηγανε μονο το ενα το αλλο η εμενα:lol: γκαφες πολλες και σε ολα τους...οταν κυνηγιουνται και το ενα ειναι πανω στο κρεβατι πολλεσ φορες παραμονευει το αλλο και πηδαει πανω στο κρεβατι να πιασει το πρωτο. Αν ομως ειναι στην ακρη του κρεβατιου γινετε σουπερμαν και απλα πηδαει πανω απο το κρεβατι και πλαααααααατς παρτο κατω. Μετα ξεκινανε τα παραπονα σε μενα νιαου νιαου μου την εφερε και πηρα τουμπα:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τα δικα μου το οιδιο ακριβως εκαναν οταν ηταν πιο μικρα:up: .

ο δικος μου εχει κουτουλισει απειρες φορες σε τοιχο γλυστροντας στο παιχνιδι οπως επεισης εχει σκονταψει και εχει πεσει απο τραπεζι!!! εχω διαβασει σε ενα περιοδικο οτι τα ατυχηματα που μπορουν να παθουν γατουλες μεσα σε ενα σπιτι ειναι παρα πολλα παντως και ειναι συνηθης αιτια για τραυματισμους...:blink:

και μενα ο αραμης στο παρα 5 γλυτοσε γιατι θα ετρογε μια ασπιρινη που μοθ επεσε κατα λαθος μεσα στο μπολακι με το φαγητο του:redface: .

Το ονειρο της Βιολεττας ειναι να πιασει περιστερι. Σε μια απο τις αμετρητες αποτυχημενες επιθεσεις γλυστρησε και χτυπησε στο καγκελο του μπαλκονιου. Απο τοτε ο αριστερος της κυνοδοντας εχει μεινει μισος...:lol:

θα ποναγε τις πρωτες μερες ε?Την καιμενουλα.:happy:

Δυστυχώς ο Σίβα -ο γάτος που έχω τώρα- αν και "σαλονιού" είναι πολύ καλός κυνηγός και δεν κάνει γκάφες. Μέχρι και ποντίκια σκότωνε στο άλλο μας σπίτι....Το καλοκαίρι σκότωσε ένα σπουργίτι αλλά από τότε τα πουλιά δεν ξαναέρχονται. Ευτυχώς!

Ό δικός μου τα έχει βάλει από μικρός νε τις ακρίδες. Τελευταίο του θύμα μια ακριδούλα που σκότωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο μπαλκόνι. Ευτυχώς για μένα που τις σιχαίνομαι!!! Μικρότερος όταν ακόμα ζούσε στο δρόμο μου είχε πει ο θείος μου που μένει στο ισόγειο ότι είχε φέρει μια μικρή δεκαοκτούρα στο χαλάκι της εισόδου. Δεν την είχε σκοτώσει.Την κρατούσε με τα μπροστινά του πόδια και περίμενε κατά πάσα πιθανότητα να γυρίσω να μου την δώσει, όπως έκανε όταν γύριζα από την δουλειά και με περίμενε να μου δώσει τις ακρίδες. Ο θείος βέβαια πήρε την δεκαοκτούρα η οποία δεν ήταν τραυματισμένη, απλά τρομοκρατημένη και την άφησε ελεύθερη, ενώ ο μικρός είχε πλαντάξει στο κλάμα γιατί ο θείος τον είχε μαλώσει.... Από τότε δεν έχω δει να κάνει καμια άλλη απόπειρα να πιάσει πουλί. Βολεύεται με ακριδούλες και μύγες και με το λέιζερ που κυνηγάει συνέχεια μες στο σπίτι. Α! μην ξεχάσω και τις κουρτίνες που έχουν δεινοπαθήσει! Όλες όμως! Ακόμα και η κουρτίνα του μπάνιου....

τι τρελο παιχνιδι το λειζερ!!!!:up:

Με το λέιζερ όμως προσέχετε τα μάτια γιατί κάνει εύκολα ζημιά

Εννοείται Θανάση! Ούτε σε ζώο ούτε σε άνθρωπο!!!

πω πω ασπασια αυτο το πραγμα με τις κουρτινες ειναι εφιαλτης! καλα που υπαρχει και το ικεα και τις παιρνω φτηνα!;)

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

πω πω ασπασια αυτο το πραγμα με τις κουρτινες ειναι εφιαλτης! καλα που υπαρχει και το ικεα και τις παιρνω φτηνα!;)
Εμένα μόνο η κουρτίνα του μπάνιου είναι, ή μάλλον ήταν :bye: γιατί μας άφησε χρόνους, από το ΙΚΕΑ οι άλλες είναι από τον Πετρόχειλο και ακριβές μάλιστα:down:
Αυτή ειδικά της κρεββατοκάμαρας έχει σκιστεί πολύ και σε 2 σημεία κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την βγάλω. Ούτε ο άνδρας μου βέβαια, από μένα περιμένει!!! Ο κύριος λυσσάει να παίζει με το λειζερ με τον Χιόνη, αλλά όταν κάνουν ζημιές κάνει την πάπια!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εμένα μόνο η κουρτίνα του μπάνιου είναι, ή μάλλον ήταν :bye: γιατί μας άφησε χρόνους, από το ΙΚΕΑ οι άλλες είναι από τον Πετρόχειλο και ακριβές μάλιστα:down:
Αυτή ειδικά της κρεββατοκάμαρας έχει σκιστεί πολύ και σε 2 σημεία κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την βγάλω. Ούτε ο άνδρας μου βέβαια, από μένα περιμένει!!! Ο κύριος λυσσάει να παίζει με το λειζερ με τον Χιόνη, αλλά όταν κάνουν ζημιές κάνει την πάπια!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
χαχαχαχα να μαντεψω... αυτη με τα ζωακια εχεις και συ;:up:

ο οδυσσεας μου οσο τον εχω εχει πιασει δυο ποντικακια το δευτερο το εφερε ζωντανο και το αφησε μες στο σπιτι και εκανα εγω τη γατα :blink: κυνηγαει τα φυλλα ...τα πουλακια στη στεγη εκει εφαγε μια φοβερη γλιστρα χεχε ..τον φακο...το λειζερ ...εντομα...και λατρευει να κυνηγαει εμενα και εγω αυτον :up:

χαχαχαχα να μαντεψω... αυτη με τα ζωακια εχεις και συ;:up:

Μπα όχι! Μονοχρωμη είναι αλλά δεν του κάνει διαφορά. Την έσκισε κι αυτή...:(

...και λατρευει να κυνηγαει εμενα και εγω αυτον :up:

αυτο το κανουμε και εμεις με τον δικο μου!! εχει πολυ πλακα και επεισης παει και μου κρυβεται και με τρομαζει πεταγεται ξαφνικα!!!:P :P :P :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back