Κατά το κυνήγι...

κανουν γκαφες τα γατακια σας στο κυνιγι?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

• δεν ξερω

• Total voters
    0
Αυτή ειδικά της κρεββατοκάμαρας έχει σκιστεί πολύ και σε 2 σημεία κι ακόμα δεν έχω αξιωθεί να την βγάλω. Ούτε ο άνδρας μου βέβαια, από μένα περιμένει!!! Ο κύριος λυσσάει να παίζει με το λειζερ με τον Χιόνη, αλλά όταν κάνουν ζημιές κάνει την πάπια!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:lol::lol::lol: Να του δώσεις πολλούς χαιρετισμούς:hello:

Εσείς ναʼστε καλά βρεεε την υγειά σας να έχετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από γκάφες ο Σάκης άλλο τίποτα! Η τοπ στιγμή ήταν εκείνη που κοιτούσε την δεκαοχτούρα στον τοίχο του σινεμά απέναντι και νιαούριζε προσπαθώντας να την μιμηθεί. Ανεπιτυχώς βέβαια. Κατά τα άλλα όταν τον πιάνει η τρέλα και τρέχει μέσα στο σπίτι έχει ένα πρόβλημα με τις στροφές, δεν έχει καλό κράτημα, με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω σε ότι βρεθεί στον δρόμο του! Ευτυχώς με τις κουρτίνες δεν έχει κάποια αγάπη περιορίζεται στην μοκέτα η οποία μένει ανέπαφη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευτυχως κι εμας δεν πειραζει ποτε κουρτινες:rolleyes:

Εγω παλι το πηρα αποφαση οτι οι κουρτινες μου αντιπροσωπευουν για τον Περση το δεντρο που θελει να σκαρφαλωνει. Δεν κανω τιποτα περα απο να τις διορθωνω οσο μπορω και να της αφηνω λανσαροντας οτι ειναι καινουρια μοδα το σουφρωμα σε διαφορες μεριες.Γιατι και αλλες ναβαλω την ιδια καταληξη θα χουν .

Το σούφρωμα πάει κι έρχεται Γιώτα. Όταν όμως υπάρχουν οριζόντια σκισίματα 10 εκ. και άνω τι να κάνω? Αν πω ότι είναι μόδα δε νομίζω να με πιστέψει κανείς...:hmm: :hmm: :hmm:

...λανσαροντας οτι ειναι καινουρια μοδα το σουφρωμα σε διαφορες μεριες.
:lol::lol:Καλόοοοο
Και τα σκισίματα:P:P:lol::lol:

Ουτε εμενα με πιστευουν για το σουφρωμα Απλα το πηρα αποφαση οτι αφου συγκατοικω με γατο θα ανεχθω κατι που δεν μπορω να αλλαξω.
Στην αρχη με τρελανε ολη ηκατασταση και μετα το ειδα αλλιως .Αλλωστε η παρουσια του προσφερει σε ολους μας πιο πολλα απο τις κουρτινες

Καλά…δεν έχετε δει παντελόνια, σκισμένα λόγο μόδας; Γιατί μόνο παντελόνια;:hmm::P:lol:

Σαφως θα συμφωνησω γιατι μονο τα παντελονια? Και τις κουρτινες που τις βαζουμε κυριοι και κυριες!Και ειναι και πιο μεγαλες απο τα παντελονια!!!

Στην αρχη με τρελανε ολη ηκατασταση και μετα το ειδα αλλιως .Αλλωστε η παρουσια του προσφερει σε ολους μας πιο πολλα απο τις κουρτινες
Συμφωνώ. Ασε που και να τον μαλώσω τι θα βγει? Θα φτιάξει η κουρτίνα? Τώρα καταλαβαίνω τον πατέρα μου που όταν είμασταν μικρά και μας μαλωνε η μαμά για τις ζημιές που κάναμε, έλεγε "Τι τις μαλώνεις? Θα κολήσει το βάζο που έσπασαν? Άστες, παιδιά είναι και παίζουν ...."
Γάτες είναι λοιπόν και παίζουν. Απλά όταν παίζει προσπαθώ να είμαι μπροστά μπας και προλάβω καμιά ζημιά. Διαφορετικά αν κάνει κάτι και δεν τον προλάβω, απλά μαζεύω τα σπασμένα και είναι όλα Ο.Κ. Να μη σου πω ότι πιο πολλές ζημιές κάνει ο άνδρας μου και πιο πολύ ανακατωσούρα... Εκεί φωνάζω!!!:lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:

Όλα θα γίνονται μόνο γιατί το θέλουν οι οίκοι μόδας;
Τώρα είναι έτσι… Μπα και γιατί είναι έτσι; Γιατί το είπε η μόδα… Ποια μόδα… κάποιοι άνθρωποι το είπαν και τους ακολουθούμε πιστά.
Μωρέ τι μας λες!!!! Κι εμείς θα βγάζουμε μόδες γιατί έτσι γουστάρουμε

Ετσι ετσι συμφωνω και επαυξανω!

μα καλα αυτοι δεν νοιαζοντε για τα ζωα μονο τα λευτα εχουν στο μυαλο τους και πως να τα περνουν απο εμας?!:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back