mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
15 Αυγούστου αναγκάζομαι να φύγω από την Εύβοια όπου παραθερίζω για να πάω το σκυλάκι του θείου μου στο εν λόγω νοσοκομείο διότι είχε κλέψει κόκκαλα από σακούλα και είχε κυριολεκτικά στουμπώσει

...Φτάνω μετά από ταξίδι 2 ωρών όπου εισέρχομαι στον χώρο και περιμένω στην ουρά στο χώρο αναμονής..Από εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά..Με το που μπάινω μέσα, η βρώμα παραλίγο να μου φέρει εμετό...Δυσοσμία παντού (ακόμα και στο χώρο αναμονής) και σε όλο το πάτωμα , ενδείξεις βρωμιάς και ούρων... Το προσπερνώ και περιμένω..Μετά από μισή ώρα, έρχεται η γιατρός, η όποία μας οδηγεί στο εξεταστήριο το οποίο είναι γεμάτο τρίχες και "λαδιές"..Η δυσοσμία εντείνεται...Η γιατρός απαράδεκτη, αγέλαστη και απρόθυμη, δε ρωτάει πολλά..Μας στέλνει στον κάτω όροφο για ακτινογραφία..Όταν έφτασα κάτω, ειλικρινά δε μπορώ να σας περιγράψω την αηδία που ένιωσα..Ακαθαρσίες, τρίχες, πάτωμα που κολλάει από τη βρώμα, γιατροί να εκτελούν εγχείρηση με μισάνοιχτη πόρτα και να αφαιρούν τα νεκρά μωρά μιας σκυλίτσας μπρόστα στα μάτια πελατών, σκυλιά να γαβγίζουν στο χώρο "φιλοξενίας", γιατροί να μιλούν απαράδεκτα στους ανθρώπους τις σκυλίτσας, που κυριολεκτικά έπασχαν.....Αίσχος και Χάος!!
Μπαίνουμε στο χώρο για την ακτινοβολία όπου η γιατρός χωρίς πολλά πολλά μας φωνάζει σχεδόν και μας επιδεικνύει πώς να πιάσουμε το σκυλάκι μας..Χωρίς προειδοποίηση παίρνει την ακτινογραφία και μας ακτινοβολεί και εμάς ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!
Μας παροτρύνει να βγούμε σε ένα χώρο να περπατήσει το σκυλάκι μηπως καταφέρει να ενεργηθεί..Πάμε στους χώρους πίσω από τους χώρους της φιλοξενίας...Απογοήτευση και ΝΤΡΟΠΗ!! Ήταν περίπου 10 σκυλάκια που μπορούσα να δώ, σε εξωτερικό χώρο, δεμένα με λουράκι μισού μέτρου, με τις ακαθαρσίες του καθενός δίπλαστα μπολάκια τους ακριβώς παρατημένα κυριολεκτικά....Ήταν ζωάκια άρρωστα ή χειρουργημένα, με κολάρο για να μη δαγκώνουν τις πληγές κτλ...Και όλα αυτά σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!!Κάτω από δέντρα κτλ..Χώρος ο οποίος ήταν ακριβώς δίπλα από το χώρο φιλοξενίας γατών..........(με γαβγίσματα και τριωδίες....)
Τέλος, μας έκαναν ψυχολογικό πόλεμο να κάνουμε εξτρα εξέταση για ελρριχεια και περιμέναμε στο διάδρομο τη λυπητερή... Ξαφνικά μπαίνει ένας Ελληνας μαζί με έναν κύριο από το Πακιστάν (υποθέτω) και φέρνουν ένα κατσικάκι (νανάκι) 1 έτους, έγκυος και ξεσκισμένο από σκυλιά...Σα να μην υπήρχε άλλος χώρος, μπροστά σε όλον τον κόσμο (περίπου 20 άτομα) τοποθετεί η μ@λ@κισμένη κτηνίατρος το κατατρομοκρατημένο κατσικάκι στη μέση και αρχίζει να το εξετάζει με τα αίματα να στάζουν και αυτή ατάραχη...Χώρις τη χρήση γαντιών...Το κοιτάει και του λέει, "θα πρέπει να το κρατήσουμε"¨και οι δύο κύριοι που έδειχναν να λατρεύουν το κατσικάκι, είπαν "τι?μα ξέρουμε πως τα κρατάτε τα υπόλοιπα ζώα..Δε μπορούμε το αφήσουμε εκεί..Θα πάθει σοκ"..Η κτηνίατρος γνέφει απαξιωτικά και....φεύγει....!!!!!!
Τέλος, 250 ευρώ για μια υπόθεση 1 ώρας και μια εξέταση που όπως ήταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ήταν αρνητική...
Εσείς θα ξαναπηγαίνατε???
Δεν επιτρέπεται η αναφορά ονόματος ή η περιγραφή του νοσοκομείου...Συγγνώμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα. Σου έχω στείλει πμ. Έχω γίνει και γω αποδέκτης παρόμοιας εμπειρίας,μη σου πω της ίδιας, και ξέρω σε ποιό νοσοκομείο μάλλον αναφέρεσαι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
daeriel
Νεοφερμένο μέλος
Τι να πω... Πραγματικά θλίβομαι με όλα αυτά που διάβασα. Προφανώς τα νοσοκομεία ζώων είναι το ίδιο αισχρά με τα δημόσια νοσοκομεία των ανθρώπων
. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πόσο "πολιτισμένοι" είμαστε. Δυστυχώς πλέον τρέμουμε μην πάθουμε κάτι τόσο εμείς και όσο τα ζώα μας γιατί μετά... ποιος μας σώνει. Δεν υπάρχει κάποιος οργανισμός ή φορέας για να κάνεις καμιά καταγγελία; Χώρια του ότι αφού τα πράγματα είναι τόσο χάλια, δε θα έπρεπε κι εμείς οι υπόλοιποι να μπορούμε να πληροφορηθούμε το όνομα για να ξέρουμε να μην περνάμε απ' έξω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Αν ειναι δυνατον! Ντροπη! Ελπιζω το σκυλακι να ειναι καλα τουλαχιστον! Δεν ξερω τι να πω για να εκφρασω τον θυμο μου οταν ακουω κατι τετοια...

Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα και να γίνει καταγγελία, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα,δυστυχώς. Τα συμφέροντα είναι πολλά, καθώς και οι εμπλεκόμενοι. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα νοσοκομείο από αυτά που έχω πάει τις γατούλες μου,πλην ενός ίσως, που να τηρεί τις προδιαγραφές του νόμου για τους χώρους νοσηλείας. Αν θέλετε πιστέψτε το. Επίσης είμαι ανοικτός όποιος θέλει να ρωτήσει, να του απαντήσω.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σκυλάκι ευτυχώς είναι καλά, μια χαρά..δεν είχε τίποτα ουσιαστικά..ήταν απλά λόγω των κοκκάλων...Αλλά εμπειρίες είναι αυτές..μαθαίνουμε..
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να πω... Πραγματικά θλίβομαι με όλα αυτά που διάβασα. Προφανώς τα νοσοκομεία ζώων είναι το ίδιο αισχρά με τα δημόσια νοσοκομεία των ανθρώπων. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πόσο "πολιτισμένοι" είμαστε. Δυστυχώς πλέον τρέμουμε μην πάθουμε κάτι τόσο εμείς και όσο τα ζώα μας γιατί μετά... ποιος μας σώνει. Δεν υπάρχει κάποιος οργανισμός ή φορέας για να κάνεις καμιά καταγγελία; Χώρια του ότι αφού τα πράγματα είναι τόσο χάλια, δε θα έπρεπε κι εμείς οι υπόλοιποι να μπορούμε να πληροφορηθούμε το όνομα για να ξέρουμε να μην περνάμε απ' έξω;
συμφωνώ απόλυτα! θα ήθελα να μάθω το όνομα του νοσοκομείου...αν οι διαχειριστές το επιτρέπουν ίσως θα μπορούσες να το στείλεις σε προσωπικό μήνυμα
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να μένουν έτσι, πρέπει να γίνει καταγγελία, η φιλοζωική μήπως μπορεί να κάνει κάτι; δεν χρειάζεται να υπάρξουν και άλλοι με την ίδια ή χηρότερη εμπειρία απο εσάς, τρέμω στην ιδέα οτι οι γάτες μου μπορούν να πέσουν στα χέρια αυτών των ¨ανθρώπων" λόγω άγνοιας.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
λυπάμαι όσα ζώα και ιδιοκτήτες πέρασαν από εκεί μέσα... Εγχείρηση με πόρτα ανοιχτή και μπροστά στον κόσμο; Δεν υπήρχε περίπτωση το ζώο να κολλήσει κανά μικρόβιο;
τουλάχιστον το σκυλάκι είναι καλά...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
καταγγελία στον κτηνιατρικό σύλλογο, μη τους αφήνετε
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ολη η ελλαδα ενα τεραστιο μπαχαλο!!!!καντε μια καταγγελια,ειναι αμαρτια να γινονται ολα αυτα!καποτε 15 αυγουστο,πριν 4 χρονια,κοντεψα να χασω το γιο που κυοφορουσα,τα καραβια ανενδοτα να δωσουν εισητηριο να φυγω,η λερος δεν αναλαμβανε,η καλυμνος το ιδιο,ελικοπτερο δεν ερχονταν,ειχα κανει αυτοεξεταση,αν εχεις το θεο σου,γυναικολογικη με το κινητο στο χερι να λεω στο γιατρο μου στην αθηνα τι πιανω.
καποτε δουλευα και σε μεγαλο νοσοκομειο του πειραια εκει να δεις βρωμα!!!!
η δε ζωη των ζωων δεν εχει καμια αξια,εδω τουλαχιστον που μενω,με τη μια ευθανασια σου λενε.ζωα που παραμελουνται απο ιδιοκτητες και πεθαινουν δεμενα στον ηλιο,παιδια που τα ξεματιαζουν αντι να τα πανε σε παιδιατρο,6 χρονια δεν εχουμε παιδιατρο,καταντια της ελλαδος κριμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
λυπάμαι όσα ζώα και ιδιοκτήτες πέρασαν από εκεί μέσα... Εγχείρηση με πόρτα ανοιχτή και μπροστά στον κόσμο; Δεν υπήρχε περίπτωση το ζώο να κολλήσει κανά μικρόβιο;
τουλάχιστον το σκυλάκι είναι καλά...
Ναι και είδα ΚΑΙ τα 9 νεκρά σκυλάκια να περιφέρονται με αίματα στο χώρο του χειρουργείου που όμως είχε ανοιχτή πόρτα...
ολη η ελλαδα ενα τεραστιο μπαχαλο!!!!καντε μια καταγγελια,ειναι αμαρτια να γινονται ολα αυτα!καποτε 15 αυγουστο,πριν 4 χρονια,κοντεψα να χασω το γιο που κυοφορουσα,τα καραβια ανενδοτα να δωσουν εισητηριο να φυγω,η λερος δεν αναλαμβανε,η καλυμνος το ιδιο,ελικοπτερο δεν ερχονταν,ειχα κανει αυτοεξεταση,αν εχεις το θεο σου,γυναικολογικη με το κινητο στο χερι να λεω στο γιατρο μου στην αθηνα τι πιανω.
καποτε δουλευα και σε μεγαλο νοσοκομειο του πειραια εκει να δεις βρωμα!!!!
η δε ζωη των ζωων δεν εχει καμια αξια,εδω τουλαχιστον που μενω,με τη μια ευθανασια σου λενε.ζωα που παραμελουνται απο ιδιοκτητες και πεθαινουν δεμενα στον ηλιο,παιδια που τα ξεματιαζουν αντι να τα πανε σε παιδιατρο,6 χρονια δεν εχουμε παιδιατρο,καταντια της ελλαδος κριμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απογοήτευση.....
goth
Δραστήριο μέλος
Eιμαι μονο 13 χρονων και συμβαινουν αυτα!!!!!!!Παντου ανεργοι και ακρωτηριασμενοι,καμμενοι στο Μοναστηρακι,στο Συνταγμα...Και ενα 6 χρονο (λεω τον αδερφο μου να τα βλεπει).Ο μεγαλος μου αδερφος θα παει δευτερα Λυκειου και θελει να γινει αρχαιολογος.Φυσικα κα θα παει εξωτερικο.Αλλα η μαμα μου μου που τον αγαπαει λογω οικονομικων ενα γεια απο το τηλεφωνο και τελος.Στην εποχη αυτη της Ελλαδας ειναι καλο να καθεσαι εδω μονο και μονο για να τελειωσεις το σχολειο μετα κανεις οικονομιες και φευγεις.Δυστυχως καταντησαμε να λεμε για να πραγματοποιησω το ονειρο μου θα στερηθω την οικογενεια μου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τα off-topic ποστ μεταφέρθηκαν εδω.
Θα παρακαλούσα θερμά να μένουμε εντός θέματος.

Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση, παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου αναφέρει μία περίπτωση που γνωρίζει να έχει αφαιρεθεί άδεια ή οποιαδήποτε άλλη πειθαρχική ποινή έχει δεχτεί κτηνίατρος ή κλινική έπειτα από καταγγελία σε αντίστοιχες περιπτώσεις.Θα του ήμουν ευγνώμων...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool