Καταγγελία για σκύλο

Λίλιαν

Νεοφερμένο μέλος

Ο Λίλιαν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 69 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Γεια σας
Στο σταθμο του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι προς Κηφισιά ,τωρα 19,30, ειδε η κορη μου ένα σκύλο δεμενο τα μπροστινα του ποδια μαζι και τα πισω επισης
ειναι ζωντανός ,μου φαινεται πολυ περίεργο .δεν φοράει λουράκι
Αν καποιος μενει πολυ κοντα και μπορει να περασει να δει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρέθηκε τελικά το σκυλάκι;Είχαμε κανένα νέο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το έβαλα και σε σκυλοφόρουμ...

Πηραμε τηλεφωνο δυο φορες στο σταθμο και ειπαμε τι έγινε.Κατα τις 9 πηγε η κορη μου ξανα στο Μοναστηρακι και δεν το ειδε.Ελπιζω να εγινε το καλυτερο να τον ελευθέρωσαν.Αυριο που θα παει στη σχολη θα ξαναπερασει απο εκει.Το μονο ευχαριστο ειναι οτι την ωρα που το ειχε δει ηταν πολυς κοσμος στην αποβαθρα και πιθανον καποιος φιλοζωος να το ελευθέρωσε
Τηλεφωνουσα κι εγω στις 8 στη φιλοζωικη αλλα μαλλον ειχε κλεισει,δεν απαντουσαν
φιλακια Λιλιαν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back