Καταδίκη για φόλα στην Έδεσσα!!!

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Καταδικάστηκε λέει γυναίκα στην Εδεσσα, σε 3μηνη φυλάκιση με 3ετη αναστολή και 1500€ προστικο. (ΦΟΒΕΡΉ ΤΙΜΩΡΊΑ..... :mad::mad: τι να πω....)
Η γυνάικα πιάστηκε επ' άυτοφόρο να ρίχνει φόλα σε σκύλο, μέσα σε αυλή....
Η εν λόγο γυναίκα είχε σκοτώσει ολα τα αδέσποτα της γειτονιάς και όχι μόνο και συνέχιζε το έργο της στα οικοσιτα ζωα....
Ο άνθρωπος είχε βάλει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησεις για να σώσει τον σκύλο του.... Κατέργραψε όλο το συμβάν, ο σκύλος όμως δεν τα κατάφερε.... :(
Το είδα στο ΜΕΓΑ σήμερα το πρωι.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιαυτο νευριαζω...ο νομος εδω στη χωρα μας δεν προστατευει τα δικαιωματα των ζωων οσο θα επρεπε..Φυσικα παλι θα κατηγορηθω απο καποιους οτι η αυτοδικια δεν ειναι κατι που πρεπει να εφαρμοζουμε,αλλα συγνωμη θα μου σκοτωσει ο αλλος το σκυλο-γατα κτλ και θα τον ξερω και θα ικανοποιηθω με 3μηνη φυλακιση κ με αναστολη???Ε,οχι βρε παιδια..τοσο κοστολογουν τις ψυχες αυτες???τοσο αξιζει το τραγικο τελος που βρισκουν αυτα τα κακομοιρα πλασματα???τι να πω...Αλλα για τα ζωα του εμποριου [[κατσικες κα]] που ειναι για κρεας-γαλα κτλ..απ'οτι ακουσα,εχουν αλλες ποινες..3χρονια κτλ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά όπως κι αν έχει είναι ένα βήμα κι αυτο. Τουλάχιστον δεν πέρασε έτσι το πράγμα, όπως γίνεται συνήθως...

Παιδιά όπως κι αν έχει είναι ένα βήμα κι αυτο. Τουλάχιστον δεν πέρασε έτσι το πράγμα, όπως γίνεται συνήθως...
οκ ενα βημα ειναι κι αυτο..αλλα εγω δεν μπορω να δεχτω οτι αυτη ειναι η ποινη για εναν δολοφονο..Ξερω πως δινω ισως το κακο παραδειγμα με αυτα που λεω ,,αλλα συγνωμη το παραδειγμα αυτης της κυριας που σκοτωσε σκυλους[οχι εναν]και η ποινη της ηταν μονο αυτη ποιο ειναι???Σκοτωνουμε οποιο ζωο μας ενοχλει και αν μας πιασουν τρωμε το πολυ πολυ ενα 3μηνο με αναστολη και 1500 ευρω προστιμο..Δεν ειναι τοσο σημαντικο πιστευω ωστε να αποτρεψει επιδοξους φονιαδες ζωων:mad:

οκ ενα βημα ειναι κι αυτο..αλλα εγω δεν μπορω να δεχτω οτι αυτη ειναι η ποινη για εναν δολοφονο..Ξερω πως δινω ισως το κακο παραδειγμα με αυτα που λεω ,,αλλα συγνωμη το παραδειγμα αυτης της κυριας που σκοτωσε σκυλους[οχι εναν]και η ποινη της ηταν μονο αυτη ποιο ειναι???Σκοτωνουμε οποιο ζωο μας ενοχλει και αν μας πιασουν τρωμε το πολυ πολυ ενα 3μηνο με αναστολη και 1500 ευρω προστιμο..Δεν ειναι τοσο σημαντικο πιστευω ωστε να αποτρεψει επιδοξους φονιαδες ζωων:mad:

Και οχι μονο αυτο... θα κανει λεει εφεση κα θα πληρωσει τα μισα!!!!

χτες ειχε στο ''Ιχνη'' ενα σχετικο θεμα:
ηταν ενας που ειχε δηλητηριασει με ενα απαγορευμενο φυτοφαρμακο εναν γειτονα του επειδη αυτος (ο γειτονας) του ειχε δηλητηριασει με το ιδιο απαγορευμενο φυτοφαρμ. τις γατες του. και στο τελος τον πηγαν φυλακη (τον γειτονα).
γενικο συμπερασμα:
ο γειτονας που πηγε φυλακη, πηγε φυλακη επειδη τιμωρισε τον αλλον για τη δολοφονια των γατων του και συναμα για παρανομο χτισημο οροφου και παρανομη μεταφορα φυτοφαρμακου...:mad::mad::down::down:
τι εχετε να πειτε;

ΟΚ δεν μιλαμε τωρα να φτασεις σε σημειο να αφαιρεσεις ζωη,,, Με τιποτα και για κανενα λογο...Απλα οι νομοι θα επρεπε να προβλεπουν μεγαλυτερες ποινες γιαυτους που σκοτωνουν ζωα..για να μη νοιωθουν ουτε αδικημενοι αυτοι που τα χανουν,αλλα ουτε και ησυχοι αυτοι που το κανουν..

ΟΚ δεν μιλαμε τωρα να φτασεις σε σημειο να αφαιρεσεις ζωη,,, Με τιποτα και για κανενα λογο...Απλα οι νομοι θα επρεπε να προβλεπουν μεγαλυτερες ποινες γιαυτους που σκοτωνουν ζωα..για να μη νοιωθουν ουτε αδικημενοι αυτοι που τα χανουν,αλλα ουτε και ησυχοι αυτοι που το κανουν..

Πράγματι, είναι μια "καλή" αρχή αυτή καταδίκη... Όσο μεγάλες και να ήταν οι ποινές πάντως, κάποιος που χάνει ένα δικό του ζωάκι, ένα σύντροφό του, δεν νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να νιώθει αδικημένος....

Πράγματι, είναι μια "καλή" αρχή αυτή καταδίκη... Όσο μεγάλες και να ήταν οι ποινές πάντως, κάποιος που χάνει ένα δικό του ζωάκι, ένα σύντροφό του, δεν νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να νιώθει αδικημένος....
Σιγουρα ετσι ειναι,αλλα θα ειναι αποτρεπτικο στους επιδοξους δολοφονους ...αλλο να ξερεις οτι θα εχεις μια γελοια ποινη κι αλλο να ξερεις οτι θα φας γερη καμπανα

Αν ήξερα ποιος ήταν σε τέτοια περίπτωση (Θεός φυλάξει) δεν θα κόλαγα καθόλου να του ρίξω μπουρλότο στο αμάξι, να του το κάψω ολοσχερώς να δούμε μετά πόσα θα πληρώσει τελικά....:mad::mad:
Ασε που αν ήμουν αντρας δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να του ρίξω και κάνα βρομόξυλο...

Δεν μπορώ να μη συμφωνήσω σε αυτό....

καλα αυτο ηταν και εργο..:/::/: δεν ειπα να ξεκληρισουμε ολους τους μ.....ες του κοσμου (ασε που ειναι και αδυνατο) δεν θα μεινει ανθρωπος για ανθρωπος στη γη:redface::redface::redface:

καλα αυτο ηταν και εργο..:/::/: δεν ειπα να ξεκληρισουμε ολους τους μ.....ες του κοσμου (ασε που ειναι και αδυνατο) δεν θα μεινει ανθρωπος για ανθρωπος στη γη:redface::redface::redface:
Το ξερω κοπελα μου οτι εσυ δεν συμφωνεις με αυτο,φαινεται τι κοριτσι εισαι και τι ψυχουλα εχεις;)Απλα για να μη το παρεξηγησει κανεις τονισα πως το να αφαιρεις ζωη ειναι κατι που δεν πρεπει να συμβαινει ποτε και για τιποτα...Φυσικα εγω θα ηθελα να αφαιρεσω μια τουφα απο τα μαλλια της εν λογω κυριας,με μεγαλη μου χαρα:P

Το ξερω κοπελα μου οτι εσυ δεν συμφωνεις με αυτο,φαινεται τι κοριτσι εισαι και τι ψυχουλα εχεις;)Απλα για να μη το παρεξηγησει κανεις τονισα πως το να αφαιρεις ζωη ειναι κατι που δεν πρεπει να συμβαινει ποτε και για τιποτα...Φυσικα εγω θα ηθελα να αφαιρεσω μια τουφα απο τα μαλλια της εν λογω κυριας,με μεγαλη μου χαρα:P
καλέ μια τούφα μόνο???????????????????????εγω τελείως καραφλή θα την άφηνα.δε συμφωνώ και γω με την αυτοδικία αλλά παιδιά ορισμένες φορές σε αυτό το κράτος που αφήνει τέτοιου δολοφόνους ελεύθερους τι να πω?αλλά οταν επικρατεί η άποψη ε!!!!μωρέ ζωο ήταν τι να περιμένει κανείς.εγω ειλικρινά αν κάποιος μου δηλητηρίαζε τις γατούλες μου η αν τον έβλεπα να ρίχνει φόλα σε αδέσποτα δεν μπορώ να πάρω όρκο οτι θα μου ψύχραιμη.

Εγώ πάντως που είμαι γυναίκα το βρωμόξυλο το ρίχνω, είδη κόντεψα να σκοτωθώ με τον απέναντι, το πάιζει καλός τώρα και ταϊζει τις γάτες της γειτονιάς,αλλά τον φοβάμε,που ξέρω γω τι έχει βάλει μέσα?:mad:

Ίσως ο τρόπος αυτός να δώσει παράδειγμα στον κόσμο,αν και δεν νομίζω να φοβιθεί κανείς με την τιμωρία αυτή!!! Τουλάχιστον ας έβαζαν πιο μεγάλο πρόστιμο

καλέ μια τούφα μόνο???????????????????????εγω τελείως καραφλή θα την άφηνα.δε συμφωνώ και γω με την αυτοδικία αλλά παιδιά ορισμένες φορές σε αυτό το κράτος που αφήνει τέτοιου δολοφόνους ελεύθερους τι να πω?αλλά οταν επικρατεί η άποψη ε!!!!μωρέ ζωο ήταν τι να περιμένει κανείς.εγω ειλικρινά αν κάποιος μου δηλητηρίαζε τις γατούλες μου η αν τον έβλεπα να ρίχνει φόλα σε αδέσποτα δεν μπορώ να πάρω όρκο οτι θα μου ψύχραιμη.

Εγώ που το έζησα δεν είμουν καθόλου ψύχραιμη. Είχα ξαναναφέρει κάπου, ότι έχω έναν μ...κα γείτονα, είχε χτυπήσει τον γάτο μου στο πόδι με αεροβόλο και του έριξε και 2 φορές φόλα, την πρώτη τον είχαμε προλάβει την δεύτερη δυστυχώς είχε πέσει στον δρόμο και χτυπιόταν και φυσικά τον πάτησε αμάξι.

Με πιάνουν τα νεύρα μου όταν ακούω τέτοια!:mad: Ειχα και εγώ μια παλιογειτόνισσα (που μισεί και τα άντερά της) και είχε χτυπήσει τον τσιτσίνο μου (τώρα πια δεν είναι μαζί μας) με το σκουπόξυλο και μετά είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν δικός μας... Φυσικά και το ήξερε! Τόσα χρόνια τον είχαμε! Αλλά και τι σημασία είχε το αν ήταν κάποιου? Αναρωτιέμαι ποσο κακοί μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι. Η συγκεκριμένη, όταν πέθανε ο άντρας της, έκανε στιφάδο το αγαπημένο του κουνελάκι...:mad::mad::mad: Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.....
Το ότι επιτέλους καταδικάστηκε κάποιος για κακοποίηση (και στην προκειμένη περίπτωση, δολοφονία ζώου), έστω και με αυτή τη μικρή ποινή, είναι κάτι. Και ελπίζουμε και σε μεγαλύτερες ποινές.

Εγώ που το έζησα δεν είμουν καθόλου ψύχραιμη. Είχα ξαναναφέρει κάπου, ότι έχω έναν μ...κα γείτονα, είχε χτυπήσει τον γάτο μου στο πόδι με αεροβόλο και του έριξε και 2 φορές φόλα, την πρώτη τον είχαμε προλάβει την δεύτερη δυστυχώς είχε πέσει στον δρόμο και χτυπιόταν και φυσικά τον πάτησε αμάξι.
δεν του δίνες να φάει αυτός τη φόλα:mad:?

Με πιάνουν τα νεύρα μου όταν ακούω τέτοια!:mad: Ειχα και εγώ μια παλιογειτόνισσα (που μισεί και τα άντερά της) και είχε χτυπήσει τον τσιτσίνο μου (τώρα πια δεν είναι μαζί μας) με το σκουπόξυλο και μετά είπε ότι δεν ήξερε ότι ήταν δικός μας... Φυσικά και το ήξερε! Τόσα χρόνια τον είχαμε! Αλλά και τι σημασία είχε το αν ήταν κάποιου? Αναρωτιέμαι ποσο κακοί μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι. Η συγκεκριμένη, όταν πέθανε ο άντρας της, έκανε στιφάδο το αγαπημένο του κουνελάκι...:mad::mad::mad: Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.....
Το ότι επιτέλους καταδικάστηκε κάποιος για κακοποίηση (και στην προκειμένη περίπτωση, δολοφονία ζώου), έστω και με αυτή τη μικρή ποινή, είναι κάτι. Και ελπίζουμε και σε μεγαλύτερες ποινές.
έχεις δει κάτι ταινίες με τον στήβεν σιγκάλ που δέρνει πολύ ωραία με ενα απλό κομμάτι ξύλο??????????????ένας τέτοιος της χρειαζότανε:mad:

δεν του δίνες να φάει αυτός τη φόλα:mad:?

Κανονικά όμως!!! Αυτός είναι φόλα από μόνος του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back