Καταδίκη για φόλα στην Έδεσσα!!!

Ομολογω

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι το βρωμόξυλο με συνοδία ξεκατινιάσματος και ρεζιλέματος του συγκεκριμένου προσώπου.
Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα και ακόμα και αν σε σύρουν στα δικαστίρια πληρώνεις της 5 μεταλικές και ξεμπερθεύεις:D

Αμάρτισα κυριε πρόεδρε αλλά μου ήρθε ο ουρανός σφοντίλι μου κλότσισε τη γάτα μου και όταν το είδε ο άντρας μου του άναψαν τα λαμπάκια και της ή του όρμιξε. Εντάξει τη ξεμάλιάσαμε λίγο πόσο κάνει να πληρώσουμε:lol::lol:

Το ευχαριστιθήκαμε όμως:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ που το έζησα δεν είμουν καθόλου ψύχραιμη. Είχα ξαναναφέρει κάπου, ότι έχω έναν μ...κα γείτονα, είχε χτυπήσει τον γάτο μου στο πόδι με αεροβόλο και του έριξε και 2 φορές φόλα, την πρώτη τον είχαμε προλάβει την δεύτερη δυστυχώς είχε πέσει στον δρόμο και χτυπιόταν και φυσικά τον πάτησε αμάξι.

Με αεροβόλο σκότωσε τον γατούλη μου ένας γείτονας πέρσι τον Οκτώβριο αλλά ακόμα δεν έχω ανακαλύψει ποιός είναι.
Η γειτονιά μου αποτελείται κυρίως από φιλόζωους και κάποιους αδιάφορους.Δεν έχουμε φόλες, κακομεταχείριση κλπ.
Την επόμενη μέρα από το συμβάν βρίσκω ένα από τα αδεσποτάκια, επίσης, χτυπημένο από αεροβόλο. Δεν τα κατάφερε.
Με είχε πιάσει τρέλλα.Μόλις βράδυαζε έκανα βόλτες στα σκοτεινά και παραμόνευα.Πήγα σε πολλά σπίτια και ρωτούσα μήπως ξέρουν ποιός έχει αεροβόλο εξηγώντας τα περιστατικά.Είχα δηλώσει για να το μάθει ότι εάν τον βρω θα είχε μεγάλο πρόβλημα.
Δεν ξαναχτύπησε από τότε και είμαι σίγουρη ότι έμαθε τις κινήσεις μου. Προφανώς, φοβήθηκε το καθ...ι.
Ακόμα απορώ πώς πυροβόλησε αυτό το πλασματάκι.....:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα009.jpg
    Εικόνα009.jpg
    753,3 KB · Εμφανίσεις: 37
Δεν το πιστεύω, είναι ίδιος ο Johny μου :confused::blink::blink: μόνο στην ουρά διαφέρουν

Δεν το πιστεύω, είναι ίδιος ο Johny μου :confused::blink::blink: μόνο στην ουρά διαφέρουν

Ο Johny ήταν ο γατούλης που <<έφυγε>>;
Μήπως έχεις φωτό;

Ναι ήταν ο γατούλης που έφυγε, φωτό θα βάλω αργότερα, δεν βρίσκω τώρα κάποια εύκαιρη!!!

Ναι ήταν ο γατούλης που έφυγε, φωτό θα βάλω αργότερα, δεν βρίσκω τώρα κάποια εύκαιρη!!!

Οκ, όποτε μπορέσεις.....

Βρήκα μια, είναι λίγο παλιά βέβαια,αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια καλύτερη :redface:

Συνημμένα

• Me.JPG
    Me.JPG
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 44
Βρήκα μια, είναι λίγο παλιά βέβαια,αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια καλύτερη :redface:

Όντως, μοιάζουν πάρα πολύ....:(:(:(
Σ΄ευχαριστώ, Mia_m, για τη φωτό.

Σιχάθηκα πια με τους ανώμαλους......

Όντως, μοιάζουν πάρα πολύ....:(:(:(
Σ΄ευχαριστώ, Mia_m, για τη φωτό.

Σιχάθηκα πια με τους ανώμαλους......

Άσε, και δεν ξέρω τι θα κάνουμε με αυτούς!!!:mad::(

Α ρε ξύλο που χρειάζεται σε όλους αυτούς.....

Οσοι ειστε στην θεσσαλονικη και θελετε νομικες συμβουλες για μυνησεις κλπκλπ εχουμε πολυ καλη δικηγορο για νομικο συμβουλο απλα επειδη εχει πολλη δουλεια μου ειπε να επιλεγω σε ποιον θα δινω τηλεφωνα γι αυτο δεν το βαζω εδω παντως καντε κινησεις μην καθεστε απραγοι. Κι οσοι θελετε βοηθεια στα σεμιναρια απο φεβρουαριο στο δημο συκεων ιθα μιλησουνε και δικηγοροι για αυτα τα θεματα. Μολις ειναι ετοιμο το προγραμμα θα σας το πω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back