Καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας;

ChazyChaz95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ChazyChaz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
Πριν λίγο ήμουν πολύ χάλια. Σε κάποια φάση άρχισα να κλαίω και αυτή σηκώθηκε απο τον καναπέ όπου κοιμόταν και άρχισε να νιαουρίζει και ήρθε κοντά μου και άρχισε να με γλύφει και γουργουρίζε. Καταλαβαινουν οι γατες οτι κλαιμε και ειμαστε στεναχωρημένοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Καταλαβαίνουν οτι είσαι στεναχωρημένος;

Φυσικα και καταλαβαινουν. Εχουν τρομερή διαίσθηση και μου εχει τυχει πολλες φορες να καταλαβαίνει και ποτε αγχώνομαι και ποτε ειμαι στενοχωρημενη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω πως γινεται αυτο;

Πλάσματα ειναι και αυτα. Αντιλαμβανονται πως νιωθουμε και απο τη συμπεριφορά μας απέναντι τους.και οταν εχουν λιγότερη σημασια. Εχουν διαίσθηση. Ηθελε να σε παρηγορήσει το γλυκουλι και να σου συμπαρασταθεί. Ειναι απίστευτα πλασματα

Ναι παιδια καταλαβαινουν, απιστευτο, αλλα συμβαινει! Την μητερα μου τα γατουνια μου, την υπεραγαπούν, ξερουν αμα λειπει και κλαινε με ένα μελαχγολικο, αργοσυρτο νιαούρισμα ή την περιμένουν στην πόρτα να'ρθει

Τα γλυκουλια! Και η δικια μου μολις ακουσει οτι κλαιω ερχεται διπλα μου και μου νιαουριζει!

Αληθεια αγάπη και μετα σου λένε πως οι γατες δεν είναι καλοί μας φίλοι

Αν καταλαβαίνουν λέει? Μα είναι ένας από τους κύριους λόγους που από μικρό παιδάκι τις ερωτεύτηκα.:) Στο παλιό σπίτι του παππού και της γιαγιάς που μικρά παραθερίζαμε ,θυμάμαι όταν με μάλωναν οι γονείς μου (για να μη πω τις έτρωγα:shifty:) μεσ'τα κλάματα πήγαινα στον κήπο, όπου πάντα υπήρχαν οι ημι-αδέσποτες αγριόγατές μας ( δηλαδή όχι ακριβώς γάτες του καναπέ ) κάθονταν ήσυχα και με κοιτούσαν βαθειά στα μάτια σαν να μου έλεγαν σοφά: "θα περάσει κι αυτό". Μου 'διναν πάντα παρηγοριά και δύναμη.
'Εκτοτε οι γάτες δεν είναι οι καλές μου φίλες, είναι οι καλύτερές μου φίλες!:)

Αλκιονη πολύ συγκινητικο το μήνυμα

εγω οποτε ειμαι στεναχωρημενη, και περασα κατι στεναχωριες προσφατα, ερχεται και με αρχιζει στο ξυλο.. :ropalo::ropalo: :worry::hmm:

εγω οποτε ειμαι στεναχωρημενη, και περασα κατι στεναχωριες προσφατα, ερχεται και με αρχιζει στο ξυλο.. :ropalo::ropalo: :worry::hmm:
χα, χα γατούλη εχεις σιγουρα

χα, χα γατούλη εχεις σιγουρα

:yes:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ααααααααα.jpg

Συνημμένα

• ααααααααα.jpg
    ααααααααα.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • ααααααααα.jpg
    ααααααααα.jpg
    66,2 KB · Εμφανίσεις: 41

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back