Καταναλωτές - ενωθείτε!!

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
"Ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια μήπως καταφερουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ευαισθητοποιηθούμε για όλα αυτά που συμβαίνουν στην καταναλωτική μας ζωή.Θέλουμε να χτυπήσουμε αλύπητα όλους αυτούς που μας κοροιδεύουν και μένουν ατιμώρητοι. Δημιουργήσαμε ενα blog katanalotes.blogspot.com που θα συλλέγουμε τις καταγγελίες (katanalotisgr@yahoo.gr) των καταναλωτών για όλους εκείνους που δε διστάζουν να μας εξαπατούν καθημερινά. Παιδιά ξυπνήστε! περιμένουμε τις καταγγελίες σας"

Πιστεύω ότι μας είναι χρήσιμο!!! :up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Julia πες μας λίγα λόγια ακόμα....τι ακριβώς κάνουν, πώς το κάνουν κτλ....ακούγετε ενδιαφέρον :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, δεν ξέρω... τωρα το είδα και εγώ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. :)

Παιδιά, δεν ξέρω... τωρα το είδα και εγώ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. :)
Ααααα.....εγώ νόμιζα ότι είναι κάποια ομάδα από εδώ ....:confused:
ΟΚ:):)

Ααααα.....εγώ νόμιζα ότι είναι κάποια ομάδα από εδώ ....:confused:
ΟΚ:):)

:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εδώ δεν προλαβαίνουμε να μπιπ... ήδη...

θα τρέχουμε και μ αυτά?????!!!

:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εδώ δεν προλαβαίνουμε να μπιπ... ήδη...

θα τρέχουμε και μ αυτά?????!!!

Το μπιπ το εκλαμβάνω ως "να ξυθούμε " έτσι???:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

οπως μου ειπε η φιλη τζουλια υπαρχουν 80 ενωσεις προστασιας καταναλωτων στην ελλαδα οι οποιες παιρνουν και επιχορηγησεις για να μας προστατευουν:blink:

Το μπιπ το εκλαμβάνω ως "να ξυθούμε " έτσι???:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Να πάω στην άμμο μου ..... :cool::cool::):)

Οπιοδηποτε προσπαθεια προς αυτην την κατευθυνση ειναι σιγουρα ευπροσδεκτη:) Το θεμα ειναι να μην μεινει μονο στους τυπους αλλα να κανει ενα ουσιαστικο βημα παρακατω.Να μην γινει απλα χωρος καταγγελιων αλλα να ξεκινησει επιτελους καποια διαδικασια δικαιοσυνης.:) Παντος το γεγονος οτι επιτελους ο Ελληνας γινεται συνειδητοποιημενος καταναλωτης και επιτελους διεκδικει τα δικαιωματα του σαν καταναλωτης σιγουρα ειναι ελπιδοφορο:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back