Καταστροφές στο σπίτι ...

Alni

Νεοφερμένο μέλος

Η Alni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 72 μηνύματα.
Επειδή σήμερα βρήκα το καλώδιο του πλυντηρίου μασημένο και τα έχω μαζεμένα:

Γδάρσιμο: Εχουν σκίσει σεντόνια στο κρεβάτι, ότι κουρτίνα βρήκαν (πρόλαβα και μάζεψα τις καλές που μου έκανε δώρο η μάνα μου), οι ψάθινες καρέκλες στην κουζίνα ... η ψάθα δεν βλέπεται, οι καναπέδες καταστράφηκαν (εχουν κυριολεκτικά ξύσει την ταπετσαρία και φαίνεται το ξύλο), το καλαθάκι μπαμπού για τα άπλυτα πάει, ότι φούντα η κρόσι υπάρχει είναι τρισάθλιο (α ναι, έχουμε ονυχοδρόμιο, είχαμε ΤΡΙΑ μια φάση μπας και αφήσουν τα πράγματα ήσυχα)

Καλώδια: 2 φορες το καλώδιο του φούρνου, 3 φωτιστικά, τώρα μόλις πρόλαβα του πλυντηρίου, τοστιέρα δεν έχω γιατί δεν υπάρχει φράγκο να την φτιάξω η να πάρω άλλη, πριν ένα μήνα το τηλεφωνικό καλώδιο που είναι κολημένο στον τοίχο (40ευρώ να μου το φτιάξουν). Το apothol τίποτα, το antipic δουλεύει αλλά δεν εκπεδεύει γιατί μια φορα να ξεχάσω να βάλω ...

Φυτά: Δεν έχω πια ... κουράστηκα. Φύλο δεν αφήναν.

Πόρτες: Δεν τις αφήνω στο υπνοδομάτιο δεν μπορούμε να κοιμηθούμε με το "πηδάω στο κρεβάτι εκατό φορές στις 3 το πρωί" αλλά το αγνοήστε την γάτα ατην πόρτα δεν δουλεύει. Νύχια μέσα στο ξύλο ... ούτε θέλω να ρωτήσω πως φτιάχνεται ... είναι τρισάθλιο. Αποσμητικά. αρώματα, κουβαδάκια με νερό ... τίποτα. Κλείδωμα στο μπάνιο το βράδυ με νερό και φαί. Αλλά γενικά δεν είναι κατάσταση αυτή.

Αυτά ... είνει 3 χρονών και οι δύο. Είδα το καλώδιο του πλυντηρίου σήμερα και πραγματικά κουράστηκα. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο σας καταλαβαίνω..!
Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις γνωστών μου και απο ότι μου λένε και έχω διαβάσει σε site αν τις βλέπεις να κάνουν κάτι που σε ενοχλεί φύσηξε τις απαλά στο προσωπο τους(είναι το αντίστοιχο "πχχχ..." που κάνουν οι γάτες όταν αγριέυουν) ή ψέκασε τις με ελάχιστο νερό...ελπίζω να πιάσει...:/:γιατί πραγματικά αυτό με τις ζημιές είναι πολύ κουραστικό...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα γατάκια σου είναι το κλασσικό δείγμα εφιάλτη ενός γατόφιλου. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μας δεν ευχόμαστε τέτοια κατάσταση.
Εγώ δεν έχω να σε συμβουλεύσω απολύτως τίποτα. Θα σου πουν οι πιο εμπειρότερες από εμένα.
Η μόνη απορία που έχω είναι αν αυτά που περιγράφεις έχουν γίνει σε διάστημα 3 χρόνων που έχεις τα γατιά ή τώρα τελευταία τους έπιασε αμόκ?. Αν είναι το πρώτο δικαιούσαι βραβείο τουλάχιστον για την υπομονή σας και για τη τσέπη σας.

Σε διάστημα 3 χρόνων. Τώρα ΜΕ έπιασε αμόκ γιατί έχασα και την δουλειά μου και πριν τουλάχιστον μπορούσα να φτιάχνω κάποια πράγματα. Τώρα και τα 20 ευρώ για να πάρω άλλη τοστιέρα δεν μου έρχονται εύκολα. Δοκίμασα το φύσιμα παρεπιπτώντος :( Δοκίμασα να της κρατάω από τον σβέρκο ανίκιτες για λίγη ώρα, φύσιμα και να μουρμουράω μη μη. Επίσης κάποια περίοδο είχα βάλει διπλής όψεως ταινία στις γωνίες του καναπέ αλλά μόλις την βγάλω πάλι εκεί ... ξέχασα 2 ποντίκια, ένα πληκτρολόγιο και ένα τροφοδοτικό router (αυτό σε 2 λεπτά που έχασα την μια από τα μάτια μου).

Δεν έχω πρόβλημα με τα μικρότερα πράγματα τα ποδαράκια στους πάγκους και τα πράγματα με τα οποία παίζουν είναι οκ, τα φτιάχνω/σκουπίζω/καθαρίζω. Οι ζημιές στο σπίτι είναι που θέλω να ξέρω αν υπάρχει λύση ... ευχαριστώ

Προσθήκη: Γλύκες είναι οι βλαμένες, μην το πάρει κανείς ότι έχω νευριάσει μαζί τους απλά έχω κουραστεί. Εχω και την μάνα μου κάθε φορά που έρχεται "Της θειας Κατίνας ο γάτος δεν χαλάει τίποτα μπλα μπλα"

Πω πωωω.....αν και σχετικα νεα μαμα και εγω....αυτο το πραγμα και που το διαβαζω απλα με κουρασε...!:hypno: Χαρα στην υπομονη σου...! Μια ερωτηση....! Εχεις δοκιμασει να τις υπερ-κουραζεις με μπολικο παιχνιδι...ωστε να εκτονονονται μαζι σου και να μην προλαβαινουν να ριμαζουν τα παντα...! :hmm: Να απασχολουνται με εσενα....και να μην ψαχνουν διαφορετικους τροπους εκτονωσης...! Λενε οτι γενικα βαριουντε ευκολα...αν και με εσενα το παραξυλωσαν....συμφωνω..!:redface:

δοκιμασες να πασαλειψεις καλωδια και οτι αλλο πειραζει με λεμονι ή φλουδα λεμονιου; Σε εμας εχει πιασει και εχει αφησει τα καλωδια ησυχα. Επισης παρατηρησα οτι οταν δεν εχει χορτο, εχει μια ταση να μασουλαει πραγματα. Δινεις χορτο στις γατες σου;

δοκιμασες να πασαλειψεις καλωδια και οτι αλλο πειραζει με λεμονι ή φλουδα λεμονιου; Σε εμας εχει πιασει και εχει αφησει τα καλωδια ησυχα. Επισης παρατηρησα οτι οταν δεν εχει χορτο, εχει μια ταση να μασουλαει πραγματα. Δινεις χορτο στις γατες σου;

Με το antipic (είναι ενα πικρό σπρέυ για να μην γλύφουν τα ράματα) δεν τα μασάνε. Αλλά όπως είπα δεν μαθαίνουν, δηλαδή αν δεν βάζω ολη την ώρα μου τα μασάνε. Η φλούδα λεμονιού ακούγεται πιο οικονομική πάντως θα δοκιμάσω σε ένα αναλώσιμο καλώδιο.

Και ... δεν τους δίνω χόρτο. Δεν είχα ακουστά κάτι τέτοιο ... τι είναι αυτο?

Η ιδέα με το παιχνίδι μπορεί να δουλέψει με την μια που παίζει γιατι η μικρότερη δεν παίζει μαζί μου απο γατάκι. Συνήθως παίζουμε εδώ και κεί μεσα στην μέρα, ίσως δεν παίζουμε αρκετα ... θα το δω αυτο.

cat-grass1.jpg

μπορεις να φυτεψεις τα εξης: φακες, κριθαρι, βρωμη, σιταρι

Ο δικος μου εχει μια ταση να μασουλαει καλωδια (μου ειχε κοψει το καλωδιο του φορτιστη του laptop) και εβαλα 2-3 φορες λεμονι σε οτι δαγκωνε και το εκοψε. Ακομα και στον καναπε που εξυνε τα νυχια του το σταματησε. Οταν τα βλεπεις να κανουν κατι που δεν θελεις, απομακρυνε τα απο εκει. Μη τα μαλωνεις γιατι δεν καταλαβαινουν, αλλα λεγε τους ΜΗ.

Το εξαντλητικό παιχνίδι και μπαλίτσες, ποντικάκια, λούτρινα και λοιπά παιχνίδια για να απασχολούνται είναι πολύ χρήσιμα. Πρόσφατα είχα ένα γατούλι που ήταν υ π ε ρ κ ι ν η τ ι κ ό τόσο που μου έκανε το σπίτι άνω κάτω ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οπότε ξέρω τι είναι μες στην ησυχία να χοροπηδάει κάτι στο κρεβάτι ή να επιτίθεται στο πόδι σου που κουνήθηκε. Τι έκανα? Το κρατούσα ξύπνιο την ημέρα για τρεις μέρες και κοιμόμασταν το βράδυ όλοι μαζί.

Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα γατιά μοιάζουν με τα παιδιά. Είναι όπως τα μάθεις. Επίσης θέλουν τα τραβούν την προσοχή. Γι αυτό μην χάνεις την υπομονή σου και κυριώς μην χρησιμοποιήσεις βία. Μάλλον τις εξαγρειώνεις περισσότερο παρά τις αποθαρρύνεις.

Καλή τύχη!

Επίσης θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και το Feliway, δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι οικονομική η λύση, ούτε είναι σίγουρο πως θα πιάσει. :worry:

Γιατί βρε συ ? Γιατί γίνανε διαολάκια οι γατούλες σου και της Θείας τάδε είναι καλός??
χαχαχαχααχαχαχα
Υπομονή καμμία συμβουλή από εμένα γιατί δεν έχω αντιμετωπήσει τίποτα από όλα αυτά .
Μήπως να ρωτήσουμε την θεία τι κάνει και τα καταφέρνει?????????

Φιλικά

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα :) Η φακή μ' αρέσει, φτηνό και αν την μασουλήσουν όλη φυτεύω άλλη ;)

Γιατί βρε συ ? Γιατί γίνανε διαολάκια οι γατούλες σου και της Θείας τάδε είναι καλός??
χαχαχαχααχαχαχα

Ναι, μην πώ. Συγχίζομαι με τις συγκρίσεις :(

Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που θα πω αλλά έχει ελέγξει μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα με τα δόντια και τα ούλα τους;

Μερικά γατιά είναι ανυπόταχτα (σαν τους Γαλάτες του Αστερίξ:D:D:D), αυτό, σε συνδυασμό με μια ελαστική αντιμετώπισή τους από όταν ήταν μωράκια, μας κάνει τον ...εκρηκτικό συνδυασμό, που ζεις:(:(Τριών χρονών γατούλες λίγο δύσκολα να εκπαιδευτούν, γι'αυτό, μάλλον πρέπει να περιοριστείτε σε αποτρεπτικά μέτρα. Κατά πρώτον, αν δεν το έχετε κάνει, κόψτε τους τα νύχια καλά καλά, και να μην ξεχνάτε να τους τα κόβετε κάθε 15 ημέρες, αφού είναι τόσο ζωηρές (αλλιώς, κάθε 20-25 μέρες είναι καλά). Έχω παρατηρήσει, ότι όσο πιο μακρυά νύχια έχουν, τόσο θελουν να τα ξύνουν, και αν το καλοσκεφτείς, έχουν απόλυτο δίκιο:):):)Έπειτα, κυκλοφορούν κάτι προστατευτικά καλωδίων στα καταστήματα τύπου "Πλαίσιο". Κρύψτε τα καλώδια, όσο γίνεται, αποκλείστε τους την πρόσβαση σε αυτά. Το λεμόνι είναι μια λύση, αλλά, μπορεί μια φορά να το ξεχάσεις, άνθρωπος είσαι, εκτός αυτού, είναι και οξύ, και δεν μπορεί να μπει σε όλες τις επιφάνειες:confused:Το βραδινό ρεσάλτο στο κρεβάτι, φοβάμαι ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε πια, είναι πάαααρα πολύ αργά να ξεμάθουν, το δε κλείσιμο στο μπάνιο δεν νομίζω ότι ενδείκνυται, μάλλον θα τις εξαγριώνει (εμένα η μικρή μου δεν μπορεί να κλειστεί σε στενό χώρο, έχει κλειστοφοβία-η διάγνωση δική μου:P-εξαγριώνεται και ουρλιάζει μετά από λίγο είτε πρόκειται για γατοφόρο είτε για δωμάτιο είτε για μπαλκόνι!!!!).Χορταράκι υπάρχει και στα πετ σοπς, αν δεν σου τρώνε τη φακή, τρελλαίαιαιαιαινονται, και κάνει γενικά καλό στο πεπτικό τους σύστημα (τριχόμπαλλες) δοκίμασέ το και αυτό, αν δεν γλυτώσει τα καλώδια, τουλάχιστον θα ηρελήσει το άντερό τους:) Η μεγάλη μου γάτα έχει ένα κάπως ανάλογο χούι, με τα δικά σου. Τρώει ρούχα:redface::redface::redface::redface::redface:Κορδόνια, κορδελάκια, πλεκτά, μακώ, ό,τι βρει πρόχειρο τέλος πάντων. Τα τρώει και μετά κάμποσες μέρες τα κάνει εμετό. Το έψαξα, ρώτησα και τον κτηνίατρο και καταλήξαμε ότι είναι ψυχολογικό (βαρεμάρα ). Μετά που αποκτήσαμε και δεύτερο γατάκι μείωσε πάρα πολύ αυτήν τη δραστηριότητα, μάλλον χαίρεται που έχει παρέα. Όμως, επειδή δεν τα πάνε και τέλεια με το μικρό, πότε πότε, υποτροπιάζει:(Τα δικά σου,μπορούμε να πούμε ότι έχουν ψυχολογικά; (θυμό ή ανία ;). Αν νομίζεις ότι κάτι μπορεί να τα ενοχλεί, δοκίμασε να το αλλάξεις. Τί να πω κι εγώ; Ως και ψυχαναλυτές γάτων γίναμε:/::/::)

Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που θα πω αλλά έχει ελέγξει μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα με τα δόντια και τα ούλα τους;

Η μικρότερη πιστεύω ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτή ξεκίνησε το μάσημα και μετά το άρχισε και η άλλη. Καμιά φορά όταν κάθεται κάνει σαν να μασάει (το είχα δει αυτό και σε ένα συνάδελφο παλιά, σαν ανοιγόκλειμα του σαγονιού). Πήγαμε για εξετάσεις στον γιατρό πριν λίγο καιρό γιατί δακρύζει πολύ και βρήκε (τώρα θα το πώ όπως θυμάμαι) δεν συνδεόνται οι δακρυκοι πόροι (κάτι τέτοιο) με την μύτη. Να έχει σχέση με το μάσημα που κάνει? Δεν ξέρω ... κάνουμε μια θεραπεία γι αυτό αλλά ο γιατρός είπε ότι είναι λίγο πειραματική. Επίσης είχε ρινοτραχείτιδα όταν την υιοθέτησα πάλι δεν ξέρω αν έχει σχέση :S

Μερικά γατιά είναι ανυπόταχτα (σαν τους Γαλάτες του Αστερίξ:D:D:D), αυτό, σε συνδυασμό με μια ελαστική αντιμετώπισή τους από όταν ήταν μωράκια, μας κάνει τον ...εκρηκτικό συνδυασμό, που ζεις:(:(Τριών χρονών γατούλες λίγο δύσκολα να εκπαιδευτούν, γι'αυτό, μάλλον πρέπει να περιοριστείτε σε αποτρεπτικά μέτρα. Κατά πρώτον, αν δεν το έχετε κάνει, κόψτε τους τα νύχια καλά καλά, και να μην ξεχνάτε να τους τα κόβετε κάθε 15 ημέρες, αφού είναι τόσο ζωηρές (αλλιώς, κάθε 20-25 μέρες είναι καλά). Έχω παρατηρήσει, ότι όσο πιο μακρυά νύχια έχουν, τόσο θελουν να τα ξύνουν, και αν το καλοσκεφτείς, έχουν απόλυτο δίκιο:):):)Έπειτα, κυκλοφορούν κάτι προστατευτικά καλωδίων στα καταστήματα τύπου "Πλαίσιο". Κρύψτε τα καλώδια, όσο γίνεται, αποκλείστε τους την πρόσβαση σε αυτά. Το λεμόνι είναι μια λύση, αλλά, μπορεί μια φορά να το ξεχάσεις, άνθρωπος είσαι, εκτός αυτού, είναι και οξύ, και δεν μπορεί να μπει σε όλες τις επιφάνειες:confused:Το βραδινό ρεσάλτο στο κρεβάτι, φοβάμαι ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε πια, είναι πάαααρα πολύ αργά να ξεμάθουν, το δε κλείσιμο στο μπάνιο δεν νομίζω ότι ενδείκνυται, μάλλον θα τις εξαγριώνει (εμένα η μικρή μου δεν μπορεί να κλειστεί σε στενό χώρο, έχει κλειστοφοβία-η διάγνωση δική μου:P-εξαγριώνεται και ουρλιάζει μετά από λίγο είτε πρόκειται για γατοφόρο είτε για δωμάτιο είτε για μπαλκόνι!!!!).Χορταράκι υπάρχει και στα πετ σοπς, αν δεν σου τρώνε τη φακή, τρελλαίαιαιαιαινονται, και κάνει γενικά καλό στο πεπτικό τους σύστημα (τριχόμπαλλες) δοκίμασέ το και αυτό, αν δεν γλυτώσει τα καλώδια, τουλάχιστον θα ηρελήσει το άντερό τους:) Η μεγάλη μου γάτα έχει ένα κάπως ανάλογο χούι, με τα δικά σου. Τρώει ρούχα:redface::redface::redface::redface::redface:Κορδόνια, κορδελάκια, πλεκτά, μακώ, ό,τι βρει πρόχειρο τέλος πάντων. Τα τρώει και μετά κάμποσες μέρες τα κάνει εμετό. Το έψαξα, ρώτησα και τον κτηνίατρο και καταλήξαμε ότι είναι ψυχολογικό (βαρεμάρα ). Μετά που αποκτήσαμε και δεύτερο γατάκι μείωσε πάρα πολύ αυτήν τη δραστηριότητα, μάλλον χαίρεται που έχει παρέα. Όμως, επειδή δεν τα πάνε και τέλεια με το μικρό, πότε πότε, υποτροπιάζει:(Τα δικά σου,μπορούμε να πούμε ότι έχουν ψυχολογικά; (θυμό ή ανία ;). Αν νομίζεις ότι κάτι μπορεί να τα ενοχλεί, δοκίμασε να το αλλάξεις. Τί να πω κι εγώ; Ως και ψυχαναλυτές γάτων γίναμε:/::/::)

Θα τους βάλω καλύματα στα νύχια να δώ. Τους είχα βάλει μια φορά παλιά αλλά δεν μου άρεσε η ιδέα, παρότι διαβασα θετικές κριτικές. Δεν μου κόλαγε. Χθές μου ήρθε η παραγγελία, και τους τα έβαλα (όχι για τις καταστροφές αλλά γιατί έχει τραυματιστεί από το ξύσιμο η μεγάλη και είναι με κολάρο τώρα, τα περείγγειλα στο κατεπείγον). Αν δώ και δεν τις ενοχλούν και συνεχίζουν να παίζουν και να σκαρφαλώνουν μήπως τα χρηιμοποιώ μόνιμα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, ανεβήκαμε μια χαρά στο ψυγείο και δεν φαίνεται να προσπαθούν να τα βγάλουν.

Στο μπάνιο κοιμούνται ... όσο είναι μαζί δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν τις χωρίσεις πλαντάζουν στο κλάμα. Αλλα έχεις δίκιο δεν μου αρέσειούτε εμένα και δεν είναι λύση ... :(

Και παρεπιπτώντος και η δική μου η μικρή δεν μπορεί κλειστούς χώρους. Το μπάνιο είναι τεράστιο (όρεξη να έχω να καθαρίζω) αλλά γενικά φωνή κακό και νύχι αν κλειστεί κάπου κατα λάθος. Η μεγάλη από την άλλη πάει και χώνεται στα συρτάρια -πως χωράει- και κοιμάτα ... χεχε

από ζημιές άλλο τίποτα! ο ρίου είναι 19 μηνών 5κιλος μαντράχαλος που πηδάει σ όλο το σπίτι με ιδιαίτερη συμπάθεια στα.... ύψη! πάνω στο ψυγείο, πάνω στην ντουλάπα, ο νεροχύτης φυσικά είναι η καλύτερή του, μέσα στα συρτάρια (που φυσικά ανοίγει μόνος του) , α, και αν τυχών ξεχάσω να του βάλω τροφή ανοίξει το ντουλάπι που ειναι η τροφή και βγάζει το κουτί και το φέρνει βόλτες σ ολο το σπίτι για να το ανοίξει! η καύτερή του ειναι όμως όταν βάζω πλυντήριο. τρέχει σα τρελό, παίζει συνεχεια κι οταν τα φτύσει πλέον ανεβαίνει στο πλυντήριο και τον χαλαρώνουν οι δονήσεις...
Απο σοβαρές ζημιές έχουμε και λέμε... 4 διακοσμητικά απο γύψο (μορφες ινδιάνων) το κουρτινόξυλο και η κουρτίνα, όλο το σπιτι (στην φάση πριν κ μετα τη στείρωση) , το κουτάκι με τους φακους επαφής του φίλου μου, κτλ...
εχω δοκιμάσει ψέκασμα με νερό όταν τον πιάνω να κάνει ζημιά, το "μη" κ "κατεβα απο κει ΤΩΡΑ" αλλά απλά με χλεβάζει μέχρι να σηκωθώ και μόλις σηκωθώ όπου φύγει φύγει....
τι αλλο μπορω να κάνω? τουλάχιστον να κόψει τις αναρριχήσεις! έχει σπάσει το πόδι του ενα χρόνο σχεδον πριν (φούνταρε απ τον 6ο) και φοβάμαι τωρα. ειναι και 5 κιλα ο χοντρουλης. αν το ξανασπασει έτσι που κατεβαίνει το βλαμένο?

Τι να πω εγώ λόγο προβλημάτων υγείας δεν ασχολουμε αυτη την περίοδο με εκπαίδευση αλλα για το μπαλκόνι δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλα δεν τις αφήνω ποτέ στο μπαλκόνι αν δεν τις παρακολουθώ. Πόρτες και παράθυρα ανοίγουν μόνο όταν είμαι εκεί να βλέπω που βρίσκονται. Υπερβολικο ίσως αλλα απο τότε που ενός φίλου η γατουλα 6 μηνών έχασε το ποδαρακι της πέφτοντας 3 ορόφους δεν το ρισκαρω.

Τι να πω εγώ λόγο προβλημάτων υγείας δεν ασχολουμε αυτη την περίοδο με εκπαίδευση αλλα για το μπαλκόνι δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλα δεν τις αφήνω ποτέ στο μπαλκόνι αν δεν τις παρακολουθώ. Πόρτες και παράθυρα ανοίγουν μόνο όταν είμαι εκεί να βλέπω που βρίσκονται. Υπερβολικο ίσως αλλα απο τότε που ενός φίλου η γατουλα 6 μηνών έχασε το ποδαρακι της πέφτοντας 3 ορόφους δεν το ρισκαρω.
Δεν ειναι υπερβολικο...πιστεψε με.Εχουμε παρα πολλες περιπτωσεις γατιων που επεσαν απο μπαλκονι...:( Και εγω το ιδιο κανω...καλλιο γαιδουροδενε..παρα γαιδουρογυρευε :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back