(Κατερίνη) Ζητώ άσπρο γατάκι ή γάτο!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eleni-27f

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Σπουδάζω Κατερίνη κ ενδιαφέρομαι να υιοθετίσω γατάκι ή γατο.Δεν μ απασχολεί η ηλικία ή το φίλο αρκεί να είναι άσπρο ή να χει άσπρο με λιγους τόνους από αλλο χρώμα περίπου ίδιο με την φωτο που έχω στο προφίλ μου.Σε τέτοιο στυλ.Θα το προσέχω και θα το φροντίζω, διότι λατρεύω τα ζώα και ειδικότερα τις γάτες. Αν είναι και χαδιαρουλικο,σπιτόγατος και ήσυχο γατάκι θα είναι το τέλειο για μένα.

Περιμένω απαντηση σας
Σας ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: (Κατερίνη) Ζητώ άσπρο γατάκι ή γατο!!!!!!

Γειά σου Ελένη.Αν θέλεις μπορείς να κοιτάξεις στην ενότητα "αγγελίες" και συγκεκριμένα στα"χαρίζονται" εδω..
https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=162&type= είναι πολλά τα γατάκια που περιμένουν ένα σπίτι και κάποιον που θα τα αγαπήσει.Σου εύχομαι να βρείς το γατάκι που επιθυμείς:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και που μπηκατε στο κοπο να μου απαντησετε

Καλημέρα! Έχω υπόψη μου δύο άσπρα γατάκια που ψάχνουν σπίτι.

Η Κάλι:

Callie.jpg

Και το άσπρο αγοράκι από εδώ (έχει μόνο λίγο γκρι στο κεφαλάκι του):

CastorPollux.jpg

Τα αδερφάκια στη δεύτερη φωτογραφία λέγονται Κάστορας και Πολυδεύκης, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ποιος.:P Και τα δύο γατάκια που σου προτείνω είναι περίπου 2 μηνών. Επειδή δεν διαχειρίζομαι εγώ τις αγγελίες τους, αν σε ενδιαφέρουν μπορείς να επικοινωνήσεις στο
ninelivesgreece@gmail.com

είναι κουκλιά και τα δύο αλλα βλέπω πως είστε Αθήνα,μήπως και τα γατάκια ειναι εκεί?γιατί εγω μενω Κατερίνη και υπαρχει προβλημα χλμ........:(

Ναι, Αθήνα είναι.:( Αν όμως σε ενδιαφέρει κάποιο, στείλε email στην υπεύθυνη υιοθεσίας. Σκοπεύω να ανέβω Θεσσαλονίκη αρχές Οκτώβρη, οπότε ίσως μπορέσουμε να κανονίσουμε κάτι.:)

Αλήθεια?????????μ ενδιαφερει πολυ αυτο στη δευτερη φωτο που εχει λιγο γκρι στο κεφαλακι του....θα στειλω μηνυμα και για οτι νεοτερο θα σας ενημερωσω...........σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!1μοιαζει πολυ με αυτο που είχα.......

Εστειλα μηνυμα και θα περιμενω απαντηση ελπιζω να μην το εδωσε και να δεχτει να μου το δωσει.....Σας ευχαριστω παρα πολυ παντως για την βοηθεια και την εξυπηρετηση και ευχομαι ολα να πανε καλα και να μπορεσω να το παρω..........:clapup::clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back