Κατουρηθήκαμε!!!!

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Bobonca, πηγαίνει κανονικά στην άμμο της, όταν είσαι σπίτι; Αν όχι, μπορεί πράγματι να έχει πρόβλημα.

Αν και πιστεύω ότι πρέπει να το έκανε εξαιτίας της απουσίας σου. Συμβαίνει καμιά φορά όταν λείπουμε να πηγαίνουν στο σημείο όπου η μυρωδιά μας είναι εντονότερη (πχ το κρεβάτι) και ενίοτε κάνουν και τσίσα εκεί, για να αναμίξουν την μυρωδιά τους με τη δική μας. Από αγάπη το κάνουν - άλλο που εμείς βλέπουμε μόνο ένα κατουρημένο κρεβάτι.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει δικιο η kittycat ειναι μικρη ακομη και μπερδευεται. Καλο ειναι να την περιοριζεις, οταν λειπεις, σε ενα μικροτερο χωρο, ωστε η μονη της επιλογη για τουαλέτα να ειναι η αμμος της. Στα petshops υπαρχει ενα απωθητικο σπρευ το get off για τετοιες περιπτωσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ όλους. Από ότι φαίνεται μάλλον να μου τραβήξει την προσοχή ήθελε ή όπως είπε η ruko μ'αγαπάει πολύ(!), γιατί πλέον πηγαίνει κανονικά στην άμμο της όπως και πριν. Το μόνο που έκανα είναι να λείψω λιγότερο από το σπίτι. Προς το παρόν όλα καλά!!!

:P εμ..εμας αν μας λειπει καποιος και νοιωθουμε παρατημενοι ξεσπαμε καπου..τσιταρουμε τη μουσικη -πινουμε-καπνιζουμε'''οι ανω των 18 μιλαω'''τσιριζουμε..ε και αυτα καπου πρεπει να ξεσπασουν τα κακομοιρα...:lol: :lol:

Μου θυμίζει λίγο την παλιά εκείνη διαφήμιση για πάνες: "Καταλάβατε ή να κάνω και κακά μου?".
Λογικά περιμένει ότι με το που θα δεις τα τσισάκια θα πιάσεις το νόημα...;)

bobonca ασε σε καταλαβαίνω!Εμένα ευτυχώς από τότε δεν το έκανε ξανά...ίσως το έκανε επειδή ήταν οι πρώτες της μέρες στο σπίτι και δεν ήξερε!Είναι πολύ μικρούλα η γατούλα σου, σκέψου οτι εγώ τη βρήκα και μεγάλη!Κάνε λίγη υπομονή και θα μάθει!Α και οπωσδήποτε να εφαρμόσεις το σύστημα νάυλον στο κρεβάτι!Θα σώσει το στρώμα σου!

Eμενα , ξαφνικα ο Οσιρις , σε ηλικια τεσσαρων ετων αρχισε να κανει κακα στην κουζινα ... Μετα απο μερικες φορες που τον μαλωσα χωρις αποτελεσμα , παρατηρησα πως τα κακα ειχαν ιχνη αιματος !
Πηγε κτηνιατρο , πηρε θεραπεια και ολα ξαναεγιναν φυσιολογικα .
Ηθελε να μου δειξει το προβλημα μιας κι εγω δεν το ειχα αντιληφθει !
:redface:

Πραγματικά μας "μιλάνε" με κάθε κίνησή τους:happy:

εμενα κατουραει αρκετες φορες εξω απο το κουτι με την αμμο μηπως πρεπει να παρω μεγαλυτερο;;;;:hmm:

Γεωργία, αφοδεύει κανονικά στην άμμο του; Γιατί αν ναι, μπορεί να έχει πρόβλημα στο ουροποιητικό ή να έχει συνδέσει την ούρηση εκεί με κάποια δυσάρεστη εμπειρία.

μεσα στην αμμο και για να ουρησει μπαινει μεσα αλλα καποιες φορες δεν κεντραρει καλα :D :D εχω βαλει σακουλα απο κατω και χαρτι κουζινας

μεσα στην αμμο και για να ουρησει μπαινει μεσα αλλα καποιες φορες δεν κεντραρει καλα :D :D

:redface: :inlove:

Εμ, βάλ' του ένα μεγαλύτερο κουτί! Αφού δεν του φτάνει αυτό.:P
Πόσων ετών είναι;

το κουτι ειναι κανονικο αυτος ειναι απεριοριστος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κοντευει 4αρων :cool: :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back