Κατουρομπελάδες...

οποτε και εσυ......ξερεις τι θα κανεις.....θα αφαιρεσεις στρωματα και παπλωματα..............και θα κοιμασαι μονο στις.......ταβλες!!!!!!!!!:lol::lol::lol::P

να στρωσω και πλατη!:lol::lol::lol: εγω λεω να τις βγαλω κι αυτες και να κοιμαμαι το πλακακι!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμε,ειναι κι ανατομικο το πατωμα,σε καλο θα σου βγει τελικα το κατουρημα,για σενα το κανει ο καημενος!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμε,ειναι κι ανατομικο το πατωμα,σε καλο θα σου βγει τελικα το κατουρημα,για σενα το κανει ο καημενος!!!;)

ψυχουλα μου..:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Τα σημερινα μας κατορθωματα..:rolleyes::rolleyes:

IMGP2518.jpg

Βρε γουρουνες ανοιξατε κατουροθεμα?:lol:Δεν αντεξατε ε?:lol:

Βρε γουρουνες ανοιξατε κατουροθεμα?:lol:Δεν αντεξατε ε?:lol:

ουτε εσυ θα αντεχες αν ησουνα στη θεση μας..:rolleyes::rolleyes::lol:

Και πολυ αργησαμε!!!:P:P:P

Νομιζω οτι σ'αυτο το θεμα νοιωθω σαν στο σπιτι μου....για ευνοητους λογους.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νομιζω οτι σ'αυτο το θεμα νοιωθω σαν στο σπιτι μου....για ευνοητους λογους.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol: Λειπει ο αντρας!:lol:

εγω να δεις..σαν να μπαινω στο δωματιο μου..:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Λειπει ο αντρας!:lol:

που θα παει............θα το ανακαλυψει..............εν αναγκη.......θα του στειλω...ΠΜ!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

οι χεσμενοι [καθοτι ελαφρως διαρροικοι:sick: ] ειναι ευπροσδεκτοι στη μοσχοβολιστη αυτη παρεα?:lol::lol::lol::lol:

Μα το ειπα και στην αρχη νομιζω!!!;););)

αχ τι ωραια! εχω πηξει στο σκατο, με το παρδον παντα.. εδω κ 2μηνες, οχι μονο τρεχω ξωπισω απτον αντρα του σπιτιου για να δω τι παραγωγη εχουμε, διοτι οπως ειπα τυχαινει να ειμαστε κομματι ευκοιλιοι, αλλα μαζευω κ παραπλευρες απωλειες..:mpliaks: κ τον παρακαλαω "βαλε χρυσαφι μου λιιιιγο πιο κει τον πωπουδακο!" τπτ αυτος, εκει, ακρη ακρη

λοιπον και κατουρημένος ειμαι αλλα και χεσμένος με τελευταία φορά εχτες το βραδυ,:P:P πρωτινό όπως η αγαπητή συμπάσχουσα σιμωνη να ανεβάζουμε κατουρημένες φωτογραφιες και μια ειδική μη κατουρημένη επιτροπή που θα συστήσουμε όλοι μαζι θα ψηφίζουν για το κατούρημα της ημερας- εβδομαδας- του μηνα???:up::up::up::up::up:

που θα παει............θα το ανακαλυψει..............εν αναγκη.......θα του στειλω...ΠΜ!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P
αυτο ελοιπε να δω κατουρημενο topik και να μην μπω :P

αχ τι ωραια! εχω πηξει στο σκατο, με το παρδον παντα.. εδω κ 2μηνες, οχι μονο τρεχω ξωπισω απτον αντρα του σπιτιου για να δω τι παραγωγη εχουμε, διοτι οπως ειπα τυχαινει να ειμαστε κομματι ευκοιλιοι, αλλα μαζευω κ παραπλευρες απωλειες..:mpliaks: κ τον παρακαλαω "βαλε χρυσαφι μου λιιιιγο πιο κει τον πωπουδακο!" τπτ αυτος, εκει, ακρη ακρη
:lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον και κατουρημένος ειμαι αλλα και χεσμένος με τελευταία φορά εχτες το βραδυ,:P:P πρωτινό όπως η αγαπητή συμπάσχουσα σιμωνη να ανεβάζουμε κατουρημένες φωτογραφιες και μια ειδική μη κατουρημένη επιτροπή που θα συστήσουμε όλοι μαζι θα ψηφίζουν για το κατούρημα της ημερας- εβδομαδας- του μηνα???:up::up::up::up::up:

αυτο ελοιπε να δω κατουρημενο topik και να μην μπω :P

Εδω εισαι πουλακι μου και σε ψαχναμε;:lol:
Συμφωνω με την προταση σου,να στελνουμε μονο κατουρα ή και "βομβες":hmm::hmm::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back