Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κοροιδευε κοροιδευε θα ερθει η μερα που θα ζητας της συμβουλες του σοφου sami....![]()
ο..........γκουρου του κατουρηματος!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
σιμωνη feliway ειχες βαλει εσυ???
οχι δεν εχω βαλει γιατι ειναι στο δωματιο μου..και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να το μυριζω συνεχεια..

ακουσα οτι μυριζει και καπως..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος
οχι δεν εχω βαλει γιατι ειναι στο δωματιο μου..και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να το μυριζω συνεχεια..ακουσα οτι μυριζει και καπως..
![]()
ρε οχι καθολου δεν μυριζει, το εχω ανοιχτο εδω και 15 μερες.... και τα φαινομενα κατουρηματος εχουν περιοριστη παρα πολυ.... του χεσιματος αυξηθηκαν αλλα το προτιμο απ το να μου κατουραει.... δοκιμασετο δεν εχεις να χασεις τπτ
ιβανα
Επιφανές μέλος
ρε οχι καθολου δεν μυριζει, το εχω ανοιχτο εδω και 15 μερες.... και τα φαινομενα κατουρηματος εχουν περιοριστη παρα πολυ.... του χεσιματος αυξηθηκαν αλλα το προτιμο απ το να μου κατουραει.... δοκιμασετο δεν εχεις να χασεις τπτ

αααααχαχαχαχα να σαι καλα βραδιατικαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
το ξερω...ειλικρινα τωρα με εχουν πιασει τα κλαμματα απο τα νευρα μου..:cry::cry::cry:
δεν μπορω να ειμαι με ενα ναυλον συνεχεια! δεν ειναι καναπες να πω δεν πειραζει! ειναι εκει που κοιμαμαι..!![]()
αυτο θελω κι εγω να ειναι καλα..αλλα μην καταληξω κι εγω με ψυχοφαρμακα!![]()
Axxxxxx,ποσο σε καταλαβαινω...

Εμενα με κλειστα παραθυρα ολη μερα μου μυριζε καπως,τωρα ποτ τα αφηνω ανοιχτα δεν εχω προοβλημα.οχι δεν εχω βαλει γιατι ειναι στο δωματιο μου..και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να το μυριζω συνεχεια..ακουσα οτι μυριζει και καπως..
![]()
Ενα πολυ καλο σαιτ ειναι αυτο
https://www.2ndchance.info/litterbox.htm
Λεει οτι το φελιγουεη εχει βαλεριανα και ηρεμουν,οχι ορμονη.

Ρε Σαμι κι εγω το ιδιο,ελαττωθηκε το κατουρημα και αυξηθηκαν τα χεσιματα,τι στο καλο γινεται;;;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
σε βλεπω να παιρνεις........πτυχιο!!!!!!!!!!![]()
αααααχαχαχαχα να σαι καλα βραδιατικα
Εσεις οι δυο θελετε πολυ κατουροχεσιμο για να μαθετε να μην κοροιδευετε!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εσεις οι δυο θελετε πολυ κατουροχεσιμο για να μαθετε να μην κοροιδευετε!![]()
συμφωνω!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Axxxxxx,ποσο σε καταλαβαινω...
Εμενα με κλειστα παραθυρα ολη μερα μου μυριζε καπως,τωρα ποτ τα αφηνω ανοιχτα δεν εχω προοβλημα.
Ενα πολυ καλο σαιτ ειναι αυτο
https://www.2ndchance.info/litterbox.htm
Λεει οτι το φελιγουεη εχει βαλεριανα και ηρεμουν,οχι ορμονη.
Ρε Σαμι κι εγω το ιδιο,ελαττωθηκε το κατουρημα και αυξηθηκαν τα χεσιματα,τι στο καλο γινεται;;;![]()
ετσι και ξεκινησει και το χεσιμο θα φουνταρω απο τον 3ο!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μην το βλεπεις ετσι,μαζευονται πιο γρηγορα κι ευκολα απο τα τσισακια!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Μην το βλεπεις ετσι,μαζευονται πιο γρηγορα κι ευκολα απο τα τσισακια!![]()
ε ναι, μεταξυ των 2 κ εγω κουραδες θα προτιμουσα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μην το βλεπεις ετσι,μαζευονται πιο γρηγορα κι ευκολα απο τα τσισακια!![]()
λες δηλαδη να παρακαλαω να ξεκινησει το χ@σιμο?

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

samis
Δραστήριο μέλος
το χεσιμο το βλέπεις και χαίρεσαι

τωρα που τα βαζω και στην λεκανη και τα σκεπαζεικαι μονη της τι λετε τωρα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
με το χεσιμο βρήκα την υγεία μου παλι, σταμάτησαν τα άσκοπα πλυντήρια, τα νευρα, το ανχος, κατουρισε δεν κατουρισε…... που θα μου κατουρηση τωρα?? στον καναπε?? στο κρεβατι??? στην κουβερτα????
το χεσιμο το βλέπεις και χαίρεσαιτωρα που τα βαζω και στην λεκανη και τα σκεπαζεικαι μονη της τι λετε τωρα....
ε.....ναι βρε παιδι μου......οσο να πεις.....τα κουραδακια ειναι αλλο πραγμα!!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
με το χεσιμο βρήκα την υγεία μου παλι, σταμάτησαν τα άσκοπα πλυντήρια, τα νευρα, το ανχος, κατουρισε δεν κατουρισε…... που θα μου κατουρηση τωρα?? στον καναπε?? στο κρεβατι??? στην κουβερτα????
το χεσιμο το βλέπεις και χαίρεσαιτωρα που τα βαζω και στην λεκανη και τα σκεπαζεικαι μονη της τι λετε τωρα....

ιβανα
Επιφανές μέλος
το εχεσες το θεμα κανονικα

samis
Δραστήριο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Λες οντως να πιανει το κολπο,και απλα να μην κατουρανε εκει που τρωνε;
Εκτος αμα βρει αλλο σημειο να το κανει.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εριξα φαι χθες βραδυ εκει που συνηθως κατουραει και σημερα το βρηκα καθαρο το σημειο...
Λες οντως να πιανει το κολπο,και απλα να μην κατουρανε εκει που τρωνε;
Εκτος αμα βρει αλλο σημειο να το κανει.![]()
μηπως να γεμισω κι εγω τα μαξιλαρια μου με τροφη?

τι ωραια..εκτος απο την μυρωδια του κατουρηματος θα κοιμαμαι και αγκαζε με την μυρωδια της τροφης!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool